:
бъдете обичани и щастливи!

Танче,благодаря ти за кафето 

Дано да се сдобиете с желаните модели 
до 4 сутринта бяхме на клуб, а после на и кръчма в Пловдив - то голяма лудница, бе - народ, народ... аз и в най-бесните си тинейджърски години не си спомям да е бил толкова оживен нощният Пловдив 
/, докато конят се срине от умора и не може повече да бяга в галоп с него на рамене
. но пък много ми харесаха.
.
.
и тук ще ти кажа Никола е невероятен сладур и с този хитър поглед/пу-пу/.Ако,не "бяхме" сериозно обвързани с Иван Имаров бих се натиснала на кю и скайп за сватя 
Аз,с обувки и козметика за Божидара не правя компромиси
Ако в Търново се появи магазин на ECCO му ставам веднага редовна клиентка,но за сега оставаме верни на GEOX.
Аз ако пострижа на Макси косата, мъж ми ще се разведе с мен, че и детето ще вземе. Аз като му понамаля бретона и ми се сърди по една седмица, не знам ако го пострижа. Ма то ние нямаме и много коса де, още не е постригвана въобще, само бретончето, и въпреки това не е пораснала много. Обаче той сега и мъжо пак си пуска дългата коса, и не може и дума да става за постригване
Добре, че на мен поне не ми е забранил, че иначе ще ходя като самодива
Айде да идва и именния ми ден, че пак ще си изпрося нещичко за изненадване 

...и ме траете 
/...получих и подарък-и аз като Виф-чо -чанта...ама не дамска-а за лаптопа-с мишка и нек`ви други чарклъци и памети из вътре/това вместо тиган,добре,че ме попита първо либето,че иначе лошо му се пишеше/...вечерта ядоха каквото сервирам/по-бързата процедура им бе забъркана вечеря/и си легнаха и ме оставиха да си ровя в нет-а.......та затова-ако има начин поне веднъж месечно да има такъв ден
аз не бих отказала....
,не че заприлича повече на момче,но поне ще е по-лесно ресането....и чистенето....сега остава да ми признаят уменията и ще понамаля и най-голямата коса