Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 658
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • София
и от мен Simple Smile :

бъдете обичани и щастливи!

# 241
Добро следпразнично утро Simple Smile

Ставайте вече, стига сте се излежавали, че децата искат да закусват  Mr. Green.
Ето и кафе сервирам за разбуждане:

Повлияна и аз от резултата на Люба при постригването на Ивчо вчера и аз взех ножицата и перушинката на Никола биде безвъзвратно  накълцана и отстранена. Стоя ми мирно в скута ми, гледаше си детско и му беше много забавно, че му режа косата.
Та това е великата "новост" при нас - другото си е скучно и еднообразно ежедневие.

Нещо от снощи ме загриза съвестта, че не обръщам достатъчно внимание на детето. Стана ми едно тъпо... Нито си играем на нещо специално, нито правим нещо интересно, с което да му разнообразя и на него скучното ежедневие - просто нищо интересно не ми хрумва. Нямам достатъчно въображение!
Та, споделете вие как се забавлявате и заигравате с децата. Какво харесват да правят, в което и вие учествате.

Усмихнат и весел ден  Hug

# 242
  • Велико Търново
Добро утро на всички Heart EyesТанче,благодаря ти за кафето Hug
По зададения от теб въпрос не мога да се включа Crazy
Ще те помоля за снимка на фризиран Ники и аз си мечтая да заведа Божа на фризьор,но няма да е скоро Mr. Green

Гичо,по-добри обувки от ECCO не съм обувала PeaceДано да се сдобиете с желаните модели Hug

Мимоз,да ти е жив и здрав младежа!Да ви носи само радост и щастие!

# 243
  • София
Добро утро  Laughing
и аз се наспах  Peace до 4 сутринта бяхме на клуб, а после на и кръчма в Пловдив - то голяма лудница, бе - народ, народ... аз и в най-бесните си тинейджърски години не си спомям да е бил толкова оживен нощният Пловдив  Peace

Танче, да ти препоръчам две игри, които ще се харесат на Никола  Mr. Green
- едната е на мускетари:татко му е конят, а Косьо е мускетарят, който се сражава с враговете /полилеите из стаите  Crazy /, докато конят се срине от умора  и не може повече да бяга в галоп с него на рамене Mr. Green ?тази игра се играе само с тати у нас,'щото жени-мускетарки няма, нали  Mr. Green?
-другата е на пълзяща гоненица - мъникът бяга лазейки, а ние го гоним... направо се залива от смях /което компенсира донякъде болките в коленете, к се получават при гоненето на 4 крака  Mr. Green /

Днес е Прошки /заговезни/, сега е моментът да помоля засегнатите от мен с думи или с липса на внимание да прощават!

# 244
  • София
Здравейте и честит празник на патерица!
Ние вчера бяхме на бебешки рожден ден, много добре се позабавляваха децата, въпреки усилията на персонала да ни развалят празника! Снимки ще има когато ми изпратят от рожденичките (близначки), защото нашият тати както винаги не се е справил.
Танче, аз рядко се заигравам с Евка, някак си не ми идва отвътре. Иначе тя много обича да рисува. Покривам масата с вестници и вадя водните боички, много и харесва. Разглеждаме книжки, показва разни животни, обяснявам и кое какво е, после се изпитваме. Купили сме и от дървените пъзели и ги редим (това понякога се повтаря доста дълго). Но най-често ми седи в скута с химикалка в ръката и рисуваме. Добре, че брат и има едни списания, в които е показано как да се рисуват зайчета, мечета, пиленца и т.н., та да има и аз какво да покажа.

# 245
Здравейте, мами и простете ако с нещо съм съгрешила спрямо вас.
Танче, аз нали съм обградена с баби и дядовци, та те се правят на маймуни основно. Но детето си иска да играе и с мен и тогава се правим на влакчета(като в градината), гоним се, много четем, пускаме музика и танцуваме заедно(тя много обича народна музика).
Ето това са най-грознине и най-любими кукли на Маги(всяка по 1 лв)(те май на снимката не изглеждат толкова зле)
 вие имате ли такива играчки.
А и новото при нас са лепенките с 1 лист от 10 лепенки играе 1 час.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=222267&view=1&photo=17
това е от днешната ни разходка
Сиска, че са добри спор няма ама са 100лв. за Маги, newsm78. но пък много ми харесаха.
Аз да ви кажа снощи татето, ме викна в тях, приготвил човека вечеря на мен и мама(аз като мъж все си нямам), свеки гледа детето, а и я взе да спи при нея и аз съм една свежа и спокойна Laughing
Таня, дай да видим Ники, че Маги го забрави как изглежда вече newsm78

# 246
Добър вечер  Hug.

Благодаря ви за отговорите за забавленията на малчовците. Ще се постарая да измислям разни забавни и за него и за мен неща, та да му е предимно забавно. Иначе и аз му пускам песнички, филмчета, пише, играеме с балон, строим кули и разни други неща, четем книжки, но ми се струва недостатъчно.... Повечето време вися пред компютъра да не би да пропусна нещо от интернет пространството, че ще вземе да свъши света!

Ето и малко снимки на Ники щом толкова настоявате: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=30
Предпоследната снимка е специално за Сиска, че много държи да го види постриган  Mr. Green.
А тази е специален поздрав за Маги:

Хайде, лека вечер от нас   bouquet.

# 247
  • Велико Търново
Госпожо Аркова,много съм ви благодарна за снимката Heart Eyes и тук ще ти кажа Никола е невероятен сладур и с този хитър поглед/пу-пу/.Ако,не "бяхме" сериозно обвързани с Иван Имаров бих се натиснала на кю и скайп за сватя Crazy

Гичо,няма ли шанс да доведеш Жоре на срещата в Емен Mr. Green
Сега за обувките 100 като 100 NaughtyАз,с обувки и козметика за Божидара не правя компромиси NaughtyАко в Търново се появи магазин на ECCO му ставам веднага редовна клиентка,но за сега оставаме верни на GEOX.

Лека вечер на всички,аз отивам да се утешавам с една болярка Mr. Green

# 248
  • Варна
Ауууууууу стига с тез пострижки бе мами  Whistling Аз ако пострижа на Макси косата, мъж ми ще се разведе с мен, че и детето ще вземе. Аз като му понамаля бретона и ми се сърди по една седмица, не знам ако го пострижа. Ма то ние нямаме и много коса де, още  не е постригвана въобще, само бретончето, и въпреки това не е пораснала много. Обаче той сега и мъжо пак си пуска дългата коса, и не може и дума да става за постригване  Naughty Добре, че на мен поне не ми е забранил, че иначе ще ходя като самодива  Mr. Green не че в момента, не съм като блатна вещица де

Аз по осмомартенски получих подарък  Mr. Green Понеже половинката се върна късно от София и си бях само с Макси на вечеря, мъжо пък не беше с празни ръце. И на всичкото отгоре подаръка ми хареса, представяте ли си  Mr. Green Купило ми момчето дамска чанта и се е справило с избора й Peace Айде да идва и именния ми ден, че пак ще си изпрося нещичко за изненадване  Crazy

Простете ми, ако с нещо някого съм обидила, пренебрегнала или просто неотразила. Простете ми и за неинтересните ми постове понякога или по-често  Praynig
Целувам ви всички  Hug  bouquet

# 249
Ех, забравих, извинете!

Простете ми за простотията дето се лее от моите постове  Praynig. И ако неволно съм засегнала някого с писанията си.

# 250
  • Велико Търново
Аркова,да ме простиш,ама миришат ли ти още краката?

# 251
Аркова,да ме простиш,ама миришат ли ти още краката?
Нееееее, още на следващия ден изхвърлих китайските буклучави чехли!!!!!

# 252
  • Велико Търново
Ай ся ще спя спокойно Mr. Green

# 253
Вие големи коафьорки сте били всички. Аз сама не съм се пробвала. Макар че на мъжка главица може по смело да се пипа!
Днес ходихме във Варна в мола и там падна голяма игра в детския кът. Следобед искахме да се разходим, но дъжда развали плановете ни. Не съм се обаждала на никой че точно по обед бяхме там и едва ли някой щеше да ми се навие за среща.

Прощавам на всички и също моля да ми бъде простено...

За игрите - Ивко много обича да играем на криеница. затварям го в спалнята и аз се крия в хола или в кухнята или в банята. И той като тръгне да ме търси,ако улучи стаята ме намира,защото съм зад вратата обикновено, но ако не я улучи ,аз бягам да го заплюч и тогава настава такъв смях. Обича много и на гоненица. Гоним се из апартамента. Другите игри са малко по спокойни - редим си нещо, рисуваме или просто се изпитваме кое какво е.

Последна редакция: нд, 09 мар 2008, 22:05 от А н и

# 254
Айде,да не изпусна и аз шанса да Ви поискам прошка....най-вече за постоянното/ и качествено/мрънкане....и за непреодолимото ми желание да пиша в тая тема-дето даже не ми е отчетна/ако гледаме РД на детето/,но понеже сте най-толерантната група в отчетни Grinning Heart Eyes Hug...и ме траете Embarassed...Та,прощавайте и дано оттук насетне само с положителни писания да ви засипвам Wink
Като казах положителни-немога да не се похваля,че вчерашния празник ми беше много празничен/аз иначе не го долюбвам,че на соц ми намирисва/,но във вчерашният му вариант-съм съгласна да се уважава и повече пъти в годината....Вярно не получих традиционния зюмбюл в целуфан/който съм забранила да се поднася на моя милост и особенно на тази дата/,но пък освен,че спах до обед,цял ден бях освободена от задължения относно наследниците.....татито си ги пое изцяло,а аз цял ден се киприх,лакирах,гримирах...лежах пред компа....вечерта излязох по женски-нещо като форумска среща/макар и само с още 3 съфорумки,но без деца и се наприказвахме като за световно....и се почерпихме качествено Crazy/...получих и подарък-и аз като Виф-чо -чанта...ама не  дамска-а за лаптопа-с мишка и нек`ви други чарклъци и памети из вътре/това вместо тиган,добре,че ме попита първо либето,че иначе лошо му се пишеше/...вечерта ядоха каквото сервирам/по-бързата процедура им бе забъркана вечеря/и си легнаха и ме оставиха да си ровя в нет-а.......та затова-ако има начин поне веднъж месечно да има такъв ден Partyаз не бих отказала....
Гледам коафьорството заразно станало......браво и на Танчето-Никола изглежда много добре оформен,ама щото е стоял мирен/ама аз го видях,че е кротък....само дето митове и легенди разправя мама му Mr. Green/,но днес  окрилена от вашата любезна подкрепа-днес падна поредната жертва и на моето НЧФ/начално фризьорско обучение/-и понеже най-големия мъж не ми е в категорията-отнесе си го №2-Сами:,не че заприлича повече на момче,но поне ще е по-лесно ресането....и чистенето....сега остава да ми признаят уменията и ще понамаля и най-голямата коса Mr. Green/сърбят ме ръцете,определено/
Аз отивам да си сипя-че днес  още не съм се почерпила...та от мен едно всеопрощаващо"Наздраве"

А,Сиске,ти нали диетка,нещо...или "Болярката" е нискокалорична?

Общи условия

Активация на акаунт