Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 625
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
  • Велико Търново
Люба,имах огромен предосмомартнески подарък от Чемширов и зарязах диетата Crazy
Асен видя ли Сами?Ако,съм на мястото на Сами доста време ще ти се сърдя-с Иво се справи перфектно,ама със Сами  Thinking

Гичо,нищо не каза за Жоре Mr. Green

# 256
Много слаба работа тази вечер Crossing Arms Много май сме уморени newsm78
Да кажа и аз Маги, аз си я постригах, но разбраха чак Берковица _София, то не бе рев, не бе чудо #2gunfire, та павече сама- не!
Сиска, шанс 00000, че и за мен няма ,щото той иска при него да ходим, а мен още ме е шубе. #Crazy А и аз за Маги не се скъпя, ама още съм в размисъл, щото в София знаеш какъв е избор Rolling Eyes Дай да видя нещо на GEOX, а пък може да се излъжеш и щерка си да покажеш Praynig
Толкова съм се радвала на Никола Heart Eyes, как може толкова рядко да го покозваш? Ама е и чаровен и начетен пу-пу http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=35 тази ми хареса най-много
Сами е много готин така Hugа и определено момчетата са ти толкова красиви, че и със и без коса са си един път "ергени "  love001

това ни е от тази вечер, а вие какво правихте. ние нали си имаме прабаба и ги правим тези неща(да ни е жива и здрава), че иначе щеше да е като всяка др. вечер

# 257
Сиске,знаех,си аз че Чемширов е добре ориентиран Laughing.......че те мъжете обичат да са им пълни ръцете/а ти с тия диети само ще му развалиш кеф-а/....та едно наздраве специално на теб-нищо,че си на бира/вместо да я оставиш на кърмещите и да удариш едно уиски Mr. Green/...А,Асен не само ,че го хареса,ами и помагаше/като държеше малкия работливко,който искаше също да кръцка/....само човек скубал се толкова години може да разбере какво бреме е дългата коса/ама пусти нрав козелски,няма да си каже,че и на него му дотежава вече....пък и то едната коса му остана вече спомен от метълските изяви......но като са го накачулили жена,деца,грижи......./
Гичо,хубаво е,че си имате баба  да поддължа традицията....ние едно време се събирахме цялата рода на Заговезни/на майка ми на селото/,палеха огън,прескачахме го/уж за да изгоним злите сили/,халва ни вързваха....абе виждахме се всички накуп....ама бабите и дядовците си отидоха,пооредяха и средното поколение...младите пък само дертове и задачи.....и така-днес халавата я ядохме от чинийка/пак хубаво,че се сетихме да купим/...Иво даже с мусака я редуваше.......прошка през нет-а и телефона-а искахме.....ама нали сме модерни ooooh!
Аз,от утре пак съм самотна/че службата зове половинката да поразвее къдри покрай морето/,та ще Ви досаждам здраво......затова сега Ви пожелавам лека и спокойна Heart Eyes

# 258
Добро утро!

Честит имен ден на Галя!

(Дано не бъркам  Rolling Eyes)   

Много здраве и щастливи мигове с твоето семейство!

Люба, на мен ми харесва как си издокарала Сами, много е сладък.

За игрите - играем с Килиан лего дупло, Брио бан (влак и дървени шини), готвим, рисуваме и др, което не се сещам в момента.

Ecco обувки са супер, както и Geox. В събота гледах новите модели сандали на Geox - много са сладки. Тук има и една марка http://www.elefanten.de/Elefanten/de/Elefanten_index.html, която на мен много ми харесва, добро качество на нормална цена, даже сега има промоция до края на март.

Айде, че Георги трябва да тръгва за училище.

Последна редакция: пн, 10 мар 2008, 09:41 от Катя

# 259
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН,ГАЛЯ!

# 260
Да сервирам и по едно кафе

# 261
  • Велико Търново
Кате,мерси за кафето Hug
От мен една песен изпята от любим мой изпълнител Heart Eyes
http://www.vbox7.com/play:99231cd3

# 262
  • София
Сватя,ти видя ориентирано към науката момченце и вече съжаляваш,че си се сватосала с мен Sad.Обещавам ти,че и моя ще го ориентирам бързо,бързо.Обаче да знаеш,че откъм музикални вкусове май сме си лика прилика.Мишо Белчев ми е голяма слабост,страхотен творец,невероятен Човек.
 ЧЕСТИТО НА ИМЕННИЧКИТЕ!Да са здрави и много щастливи!

# 263
Благодаря да почерпя (че другата ми адашка много отдавна не е писала!

То вече обедно време така че обяда от мене -  то този имен ден е доста неизвестен но Катя никога не забравя!!!
Благодаря ви!

# 264
  • София
галче, честит имен ден Simple Smile

bouquet

# 265
Галя,честит имен ден-да ти е живо и здраво името...и ти покрай него!
Кате,и аз си го харесвам/нали си ми е мое гардже/,но тая сутрин татко му заяви,че и подстриган,пак приличал на"женчо"....иначе му харесва прическата,ама с тоя коментар ме уби...аз какво да направя,че се е родил такъв/женствен/ Crossing Arms

Мдааааааааааа,времето и хубаво и пак се броим на пръсти пишещите....... Thinking

# 266
Галя, честит имен ден!   bouquet
Реших и аз да се разпиша, че скоро не съм Simple Smile И да ви похваля моя юнак, който се научи са гипсиран до хълбока крак да прави кълбо напред. И да се катери по всякакви повърхности. Надявах се, че ще се кротне докато е гипсиран, но не. само дето сега вниманието ни трябва да няколко пъти по-силно, защото има опасност да не си нарани отново крака. От началото на февруари насам вчера го изкъпах за трети път(не че сме мизерници, но със стария гипс не можеше), толкова се радва и така реве като излиза от банята, че чак сърцето ми се къса. Ако всичко е наред - на 25 март ще свалят гипса Praynig Praynig Praynig
Иначе вече почти говорим. Много е забавен, знае повечето от рекламите наизуст, припява на 2 песни по VoiceTV, при това доста успешно, брои до 6 и ми пее всеки ден "Мила моя мамо" и "Зайченцето бяло". Е, тази за зайченцето не я знае много добре, но в другата се е специализирал. Където не знае текста, пее "нананана" и от време на време се чува "кажа, мамо, колко обичкам" Simple Smile Иначе мелодиите ги докарва.
Айде, нахвалих се, ако се сетя нещо друго, пак ще пиша Simple Smile

# 267
галя, честит имен ден.  желая ти, много веселие и хубави подаръци днес
 newsm51 Tada cheers
Люба, аз това с времето само като оправдание го виждам Crossing Arms
Кафенцето и почерпката много ми харесаха Kissing Heart
Даниеле, радвам се, че е по- добре малкия, но аз щях да изпадна в ужас ако го видя да се премята с гипсиран крак smile3556
Абе, дайте идея, какво ги храните слетобяд тези деца, аз вече се изчерпвам newsm78
Сиска, не видях да си се засрамила и да си показала Божа Mr. Green

# 268
  • Велико Търново
галя, честит имен ден.  желая ти, много веселие и хубави подаръци днес
 newsm51 Tada cheers
Абе, дайте идея, какво ги храните слетобяд тези деца, аз вече се изчерпвам newsm78
Сиска, не видях да си се засрамила и да си показала Божа Mr. Green

Ако,ни доведеш Жоре в Емен ще ти кажа как я храня Mr. Green
Ще ти пусна снимки и на обувките и и на самата Божа Hug

# 269
Сиска, аз първо от Германия трябва някак да си го прибера, пък после ще договаряме другото Praynig

Общи условия

Активация на акаунт