Асен видя ли Сами?Ако,съм на мястото на Сами доста време ще ти се сърдя-с Иво се справи перфектно,ама със Сами

Гичо,нищо не каза за Жоре
Много май сме уморени 
, та павече сама- не!
А и аз за Маги не се скъпя, ама още съм в размисъл, щото в София знаеш какъв е избор 
, как може толкова рядко да го покозваш? Ама е и чаровен и начетен пу-пу http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=35 тази ми хареса най-много
а и определено момчетата са ти толкова красиви, че и със и без коса са си един път "ергени " 

.Обещавам ти,че и моя ще го ориентирам бързо,бързо.Обаче да знаеш,че откъм музикални вкусове май сме си лика прилика.Мишо Белчев ми е голяма слабост,страхотен творец,невероятен Човек.

И да ви похваля моя юнак, който се научи са гипсиран до хълбока крак да прави кълбо напред. И да се катери по всякакви повърхности. Надявах се, че ще се кротне докато е гипсиран, но не. само дето сега вниманието ни трябва да няколко пъти по-силно, защото има опасност да не си нарани отново крака. От началото на февруари насам вчера го изкъпах за трети път(не че сме мизерници, но със стария гипс не можеше), толкова се радва и така реве като излиза от банята, че чак сърцето ми се къса. Ако всичко е наред - на 25 март ще свалят гипса

Иначе мелодиите ги докарва.