Баба Марта върза мартенички бели и червени на Майските деца засмени!

• 13 614
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
След като измих чиниите, вече с чиста съвест мога да седна и да се разпиша Simple Smile

Галя, честит имен ден! Весел празник!

Гичо, можеш да направиш на Маги макарони на фурна за следобедна закуска. Никола много ги харесва. Понякога му ги давам и за вечеря, че му писна това кисело мляко и вече не ще да го види!
Можеш да й направиш палачинки с плънка от кашкавал.... Или пък топъл сандвич - я с кашкавал, я със сирене и яйце.... Ако се сетя друго ще пиша пак.

Ех, стопли се времето навън и дойде и моето царство Simple Smile
Сега по цял ден Ники си играе на пързалките, като се приберем е огладнял до безумие, хапва и заспива. За другата зима май ще трябва да му монтираме пързалка в хола  Mr. Green. Иначе друго спасение не виждам!!!

Наслаждавайте се на идващата пролет! Лек ден  Hug

# 271
  • Пловдив
Здравейте и от нас  Hug

Честито на именничките   bouquet

Кали е вече доста по-добре, само има пристъпи на кашлица от време на време... Много отслабна от цялото неядене и разтройството, но се надявам бързо да навакса, че тези дни беше само на кърма и вода  Crazy... а аз тъкмо мислех, че вече се отбива

Днес ходих до яслата да платя таксата и какво да видя - нашата мома изтипосана на снимка формат А4 в коридора на яслата  bowuu Снимката е страхотна - баба Марта и Кали, облечени в носии  Mr. Green - това от тържеството за 1-ви март. Ще се опитам да сканирам снимката, за да ви я покажа  Grinning

# 272
  • София
давай снимката, миленче  Mr. Green

за кали много се радвам, прати й целувки!  Heart Eyes Heart Eyes

# 273
  • Пловдив
То хубаво, ама немога да сеоправя - сканираха ми я във пдф формат и сега не знам как да я преобразувам  Embarassed Embarassed Embarassed
Ако може някой на лични да ме светне   bouquet

# 274
Змейко, прати снимката на мен, аз ще ти я оправя eborner@gmail.com

# 275
  • София
Galiushana, специални поздави за празника с най-хубави пожелания:

# 276
  • Варна
Галче, да ти е живо и здраво името!!!   bouquet

Миленка, само разпали любопитството тука, само чакам да пуснеш тая красива малка Калинка  Heart Eyes Mr. Green а то пдф-и някакви  Crossing Arms

На Макси днеска не му е ден, сутринта като изпращахме тати му си прискрипа пръста на вратата, а после в офиса си одра жестоко бузата на ръба на бюрото, по едно време като си търкаше очите си одра оченцето и му текна бая кръвчица и накрая му защипах кожичката на вратлето с ципа на якето.... Като ветеран от войната ми е милия...

# 277
Здравейте момичета!ние си пристигнахме в Бг,та да честитя празника(8 март)със закъснение,но нямаше как преди това.Много любов и усмивки да ви съпътстват.  bouquet

# 278
Добро утро!

Сервирам кафето и изчезвам да се оправям за излизане, защото навих мъжа ми за шопингтур  newsm44.

Муцунка, добре дошла на БГ - земя! Колко време ще си останете?

# 279
Добро утро!

ЧЕСТИТ ИМЕН НА ГАЛЯ /на патерици/!

Лелеее, като чета дечицата колко неща умеят да казват, моето само с коли бръмчи и ... май това е. По улиците го впечатляват само тролеи, автобуси, камиони и багери. Какво ще излезе от него, идея нямам.  newsm78

Танче, беше питала за игри - ние с Гоги играем на влакче вкъщи, хващам го за блузката и почвам да пуфтя и изпускам пара. И така обикаляме десетки пъти апартамента. Голям смях пада. Лошото е, че се сърди като спра.  Laughing

Кате, успешен и приятен шопинг!

Днес времето обещава да е хубаво. Слънчев и весел ден на всички!

# 280
  • Велико Търново
Добро утро и от мен!Днес времето просто е приказно и желая на всички приятна разходка!
Катя,благодаря ти за кафето HugПожелавам ти изморителен шопинг :love:

Лелеее, като чета дечицата колко неща умеят да казват, моето само с коли бръмчи и ... май това е. По улиците го впечатляват само тролеи, автобуси, камиони и багери. Какво ще излезе от него, идея нямам.  newsm78

Естествено,че министър на транспорта Heart Eyes

Хубав ден от мен!

# 281
  • София
добро утро, мами Simple Smile

3 нови отговора гледам, но кафето не мога да видя сипахте ли  Party

айде, ако има , ще си налея, ако не, връщам се и предлагам от разнообразието на чичо Гугъл  Flutter

# 282
Сисе, Ивко като е фен на стирки, метли и лопатки Министър по чистотата ли ще става?  Laughing

# 283
Ани,ако ваш Ивко стане министър на чистотата-нашия Ивчо ще си остане прост чистач...то и без това батко му това му е предрекъл/а той ще става доктор по динозаврите/ Laughing......че то при толкова интереси-няма да стигнат министерствата Mr. Green
Кафе,така и не видях-ама аз нали си имам помощник-та му се наслаждавам сега на едно ароматно....тая сутрин,докато мина през банята-баткото ми оправил леглото....е не изглеждаше както след като аз съм го оправила,ама важен е жеста.......та после изяви желание и кафето да ми сервира/давам му вече да се учи-че утре -вдруиден като се ожени да глези снахата Wink/......и след малко и ние ще палим навън.....че да не изтървем хубавото време.
Муцунка-добре сте си дошли Grinning.......аз съм на същите телефони и кю-звънкай,като излизате/ние и днес ще сме към Градската-поне до обед/
Миленка-дай поне тук да я видим Калинката.....че то вече се затъжихме......с тия болести неможем да се видим толкоз време веч Tired
И понеже трети ден пропускам темата за игрите/пък как аз ще пропусна да се изкажа Embarassed..../-ние играем основно на събиране на играчки.......е,случва се да строим къщи,да ритаме топка/ама тайно,като ги няма татито и батито,че на тях не им давам/,гоним се,играем на криеница/т.е. Иво си крие очите с ръце и аз го търся......и то много старателно/.....и най-вече-каквото и да правя-той е до мен и му обяснявам разни работи/готвим,чистим,оправяме легла...../...а ,не на последно място-нали затова са ми двама-да си играят/не,че се получава много често,но пък като се получи е чудесно за мама/
От мен-лек и сънчев ден Hug  bouquet Heart Eyes

# 284
  • Велико Търново
Сисе, Ивко като е фен на стирки, метли и лопатки Министър по чистотата ли ще става?  Laughing

Ще е новия Вълк Mr. GreenСтига толкова министри Naughty

Общи условия

Активация на акаунт