ЮЛСКИ БЕБЕТА'08 (25та тема)

• 11 634
  • 300
  •   1
Отговори
# 135
Малконосле, обясниха ли ти как точно от плацентата - какво е предизвикало това... Confused
Плацентата била като "гъба" и можело понякога да иzпусне кръв.В моят слу4ай е станало при полов контакт.Аz бях отгоре и сигурно при таzи поzа по_силно се докосва матката . Преди да се слу4и това се 4увствах толкова добре_даже все zабравях,4е съм бременна.6те внимавам ве4е пове4е zа малкото моми4енце  Hug

# 136
  • непостоянно
Добър ден, момичета Grinning

Както виждам женският отбор се увеличава с всеки изминал ден newsm18 newsm18 newsm18, а юнаците нещо изостават Thinking Хайде момчета, вие сте Hug

ДеЩо, снимката не е обработвана Mr. Green Само я намалих, та да може да си я сложа на аватара Wink Иначе тен нямам, пък и косми не ми липсват Crazy Явно просто не се вижда newsm78 Всичко е зрителна измама шъ знайш Laughing

Аз ходих в 19 г.с. при Марков и платих 60лв. със запис на негов диск Peace

# 137
Здравейте и от мен, честит празник малко със закъснение, но аз вчера цял ден пътувах и чак сега влизам да ви прочета.
Сакси, честито! Много дълъг и щастлив семеен живот и много да се обичате   loveuuu. Чакаме да разказваш как беше сватбата, дано да е бил един от най-прекрасните дни в живота ти.

Скорошно оздравяване на всички с разни болежки.
Аз засега не се оплаквам от нищо, чувствам се много добре, според онази таблица и с кг съм много добре - между минимума и нормалното  smile3501, калчила съм около 5 кг, но не ми тежат все още и дори не знам къде съм ги сложила, защото нито корема ми е много голям, нито някъде другаде съм сложила кой знае колко, но вчера се теглих и това е.

Вече забравих какво друго бяхте обсъждали  Laughing и какво щях да пиша, така че приключвам засега и се отдавам на почивка. Сега съм на гости при мъжа ми в Норвегия за 1 седмица и смятам нищо да не правя  Grinning, голям кеф, дано не ми излезе през носа като се върна на работа другата седмица.
Лек и слънчев ден на всички.   Nature Sunny

# 138
здравейте мамита отдавна не съм писала а и немога да сваря да ви изчета
при нас всичко е ОК надявам се и при всички вас да е така
а сега да попитам
бебчетата ви хълцат ли? хе много странен въпрос нали
преди 2 дни както си лежах и гледах филм по гръб и по едно време бебока взеда да подскача на едно и също време през еднакъв интревал от време Joy
беше страхотно чувството а най хубавото е че вече се усеща когато се сложи и ръка на коремчето
иначе мнгоо ритка особенно през деня, май ще е поспалив като майка си бебока понеже вечер е много спокоен все още де Grinning
ами това е от нас на 13.03 сме на преглед и на мерки тогава ще има повече за писане
Целувки на всички пупи
а ето и снимка на моята в 22с2д
http://forum.svatbata.bg/index.php/v/PETKOVA/22s2d.jpg.html?action=gallery

# 139
  • София
Аз пък от днес съм на мнооооооого голямо бюро,не че предишното ми беше малко...ма сега съм като шеф Joy
И това по-повод на надутите глезени...много ме глезят май в офиса,краката са ми вдигнати и ми е доста удобно...Така мога и да избутам още няколко месеца newsm78дано всичко да е наред

# 140
Здравейте и честити (макар и отминали) празници  bouquet!

Сакси, пожелавам ти дълги и щастливи години семеен живот Hug. Да бъдеш винаги обичана и глезена съпруга  bouquet!

ДеЩоВиди, за витамините - разгледах в една аптека абсолютно всички видове витамини за бременни и накрая реших да си взема О'Мами. Като цена бяха най-приемливи, а като съдържание почти еднакви с останалите. 30 таблетки са и струват към 7 и нещо.

Кетито, Аблой, почивайте си повече и не се притеснявайте Hug. Всичко ще бъде наред, трябва да сте сигурни в това Peace.

Белинда, радвам се, че ти си се успокоила след прегледа Wink.

Дуци, Марков е отпуск до 10.03, на 10 със сигурност е на работа. Аз си записах час за 14.03, за 10.03 вече нямаше свободни часове.

Аз да ви се похваля - събота ходих на водна аеробика Grinning. Много ми хареса. Смятам, живот и здраве, вече всяка събота да ходя. През уикенда има часове от 12 и от 13 часа, цената е 6 лв. Според Мария Шпицер не съм качила много, но аз съм на друго мнение. Тя отбеляза, че ръцете ми са напълняли, но ме успокои, че с тренировки могат да отслабнат, за разлика от кръста и гърба, които ще си чакат ред след раждането.
Вчера ходихме на разходка до Панчарево и си изкарахме страхотно. Алекс беше силно впечатлен от патиците и изобщо не искаше да си тръгваме. На мен ми подействаха много освежително тези почивни дни. Дори възнамерявам да си пусна една седмица отпуск, но още се чудя дали да е през март или през април newsm78. Пърл, Душичката, надявам се да ми правите компания в разходките Hug

# 141
Астарта, лесно ли го намери?
Другата събота съм с теб, ако ще турско да е Crossing Arms

# 142
Дуци, видях ,че си питала за една добавка с омега 3 мастни киселини. Аз пия омега 3,6 и 9 от началото на бременността. Препоръчвам ти да потърсиш в аптеките студено пресовано органично ленело масло, което съдържа тези ЕМК. Мои познати станаха вносители на тези продукти от Англия и те ми препоръчаха да ги приемам. Момичето даже наскоро роди и много бързо се възстанови от тези продукти, а и странното е, че бебето няма колики, а вече кара шести месец. Препоръчвам ти даже маслото да е течно, а не на капсули. Така се усвоява по-бързо и пълноценно от организма, а и ако маслото е гранясало, веднага ще разбереш и ще го изхвърлиш, докато на капсули ако е гранясало, няма начин да разбереш. А и още нещо, маслото трябва да се изпие за определен период от време, след като е отворена бутилката, защото започва да се окислява и да гранясва. Това, което аз пия, трябва да се изконсумира до 6 седмици след като се отвори. Потърси по аптеките или по магазините за здравословно хранене и мисля, че там ще откриеш.
Иначе аз довечера съм на ФМ, дано всичко е наред с бебока  Praynig и най-накрая да разберем пола  Grinning

# 143
  • София
Момичета, защо сте по това време на втора ФМ? Не трябва ли някъде към 28 седмица да се ходи? Аз съм чааак на 29-ти април.                   
Исках да ви питам и друго, някоя от вас ходила ли е на масаж за бременни? Мъжът ми иска да ми подари един за 8-ми март.  Simple Smile Аз съм такъв фен на масажите, но не знам сега с тази тумба как ще ме масажират. Настрани или в седнало положение Rolling Eyes Ще я видим тази работа.

# 144
Пърл, Душичката, надявам се да ми правите компания в разходките Hug

Нямаш грижи Simple Smile

Астарта, лесно ли го намери?
Другата събота съм с теб, ако ще турско да е Crossing Arms

hahaha Добре, и аз така викам, та да видим.

Пумичка, защото онази в 28 седмица не се явява втора, а трета или четвърта, в зависимост от това дали следваш писаното по сайтовете на докторите, които ги правят  Laughing (например в сайта на Марков има 2 ФМ до 23 седмица, а тази в 28 се явява 3 номер: цък)

# 145
  • София
При мен тази в 22-ра ще е трета при Марков,но аз на 1-вата имах проблеми и може би заради това newsm78

# 146
И на мен ще ми е трета ФМ, но аз отидох за сефте в 6-та г.с. за да съм сигурна, че миседа от миналата пролет не се повтаря.

Аз пия омега 3,6 и 9 от началото на бременността. Препоръчвам ти да потърсиш в аптеките студено пресовано органично ленело масло, което съдържа тези ЕМК. Мои познати станаха вносители на тези продукти от Англия и те ми препоръчаха да ги приемам.
Как се казва, на коя фирма е? Можеш ли да ми пуснеш снимка да го видя?
Успех на ФМ днес Simple Smile

# 147
Дуци, довечера ще ти пусна снимки, че сега тук на работата нямам, фирмата производител е Granovita
Иначе на мен това ми е трета ФМ. Ходих на първа ФМ в 11 г.с., на втората ФМ ходих в 16г.с и сега на трета, така ми каза доктора

# 148
При мен тази в 22-ра ще е трета при Марков,но аз на 1-вата имах проблеми и може би заради това newsm78

Ами те ги дават по принцип 3 ФМ до 23 седмица (първата в седмици 11-13, втората в 15-18, третата в 19-22, и така в 28-32 става четвърта ФМ). Затова казвам, че зависи кой какво следва. И зависи кой какво иска. На някои им е прекалено, на други приятно.

# 149
Дуци, довечера ще ти пусна снимки, че сега тук на работата нямам, фирмата производител е Granovita
В гугъл изображения написах Granovita и излезнаха разни шишенца, ако искаш пробвай и ти. Нарочно не ти пиша на лични, а занимавам аудиторията, защото може да сме полезни и на другите Simple Smile
И нещо важно - колко струва, помниш ли?

Общи условия

Активация на акаунт