Бебешката новина на Ирини ме провокира да се разпиша. Честито, мила!
Дано скоро ти премине неразположението и да се радваш на една красива бременност до края. Много се радвам, че си се решила на тази стъпка. Аз също съм на мнение, че по-добрият вариант е да се отгледат 2 деца едно след друго. Даже от скоро започнаха да ми се въртят разни мисли в главата дали да не се реша вече за бебе No. 2, но за момента съм ги парирала, че сега не му е баш времето. Mariela Gazela, радвам се, че се появи още някой от "отвъд океана".
bazel, тази песен "Head and shoulders, knees and toes..." и аз му я пея, но Old MacDonald Had a Farm му е любима. Научил е припева Иа-иа-о и вече я пеем в дует.

Мама Меги, много ми харесаха кончетата и съжалявам, че едното не е имало шанс да оживее.

Chochy, на теб май не съм ти честитила бременността.
Лека и безпроблемна да е. Успех и бърза адаптация ти пожелавам в Полша. Ти знаеш ли полски или на място ще го учиш? В кой град отивате? Тук имам няколко приятелки полякини. Много са готини като хора и мисля, че няма да имаш проблем с интеграцията. Майка ми след 2 седмици си тръгва и гледам максимално да се насладя на компанията й. Ходим като туристи из цяло Торонто за да й покажа забележителностите и Мони естествено е с нас навсякъде. Даже бих казала, че той ми е като охрана, защото така и не свикна с майка ми и продължава да я удря когато тя го вземе на ръце и не й позволява да ме пипне. Само като се доближим двете и той като някакво куче се спуска и я захапва за крака.
Поздрави на всички и като си замине майка ми ще гледам по-редовно да се разписвам.

Освен това за Спаси, който е толкова любвеобвилен и гальовен един другар ще бъде най-хубавия подарък за детството. Има много неща в общуването между децата, които правят детските спомени вълшебни и които мама колкото и да иска не може да даде. Така мисля аз!
. Твойта мома много настъпателна към мъжете. Тук има едно съседско момиченце малко над годинка и са ми много смешни като общуват с Крис. Вчера например се бяха гушнали и танцуват, друг път се катерят един върху друг в един бебешки шезлонг в надпревара кой да седне
. Те ходят и заедно на градина де.