Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 355
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте, дружки!  Hug

Бебешката новина на Ирини ме провокира да се разпиша. Честито, мила!   bouquet Дано скоро ти премине неразположението и да се радваш на една красива бременност до края. Много се радвам, че си се решила на тази стъпка. Аз също съм на мнение, че по-добрият вариант е да се отгледат 2 деца едно след друго. Даже от скоро започнаха да ми се въртят разни мисли в главата дали да не се реша вече за бебе No. 2, но за момента съм ги парирала, че сега не му е баш времето.

Mariela Gazela, радвам се, че се появи още някой от "отвъд океана".  Hug
bazel, тази песен "Head and shoulders, knees and toes..." и аз му я пея, но Old MacDonald Had a Farm му е любима. Научил е припева Иа-иа-о и вече я пеем в дует.  Heart Eyes
Мама Меги, много ми харесаха кончетата и съжалявам, че едното не е имало шанс да оживее.  Cry
Chochy, на теб май не съм ти честитила бременността.   bouquet Лека и безпроблемна да е. Успех и бърза адаптация ти пожелавам в Полша. Ти знаеш ли полски или на място ще го учиш? В кой град отивате? Тук имам няколко приятелки полякини. Много са готини като хора и мисля, че няма да имаш проблем с интеграцията.

Майка ми след 2 седмици си тръгва и гледам максимално да се насладя на компанията й. Ходим като туристи из цяло Торонто за да й покажа забележителностите и Мони естествено е с нас навсякъде. Даже бих казала, че той ми е като охрана, защото така и не свикна с майка ми и продължава да я удря когато тя го вземе на ръце и не й позволява да ме пипне. Само като се доближим двете и той като някакво куче се спуска и я захапва за крака.  Shocked Абе в чудо съм се видяла с него. Тази седмица си купихме билети за България и на 30 май пристигаме аз и Мони за 2 мес. и 10 дни, а съпругът ми ще си дойде за 3 седм. накрая и ще си заминем заедно.

Поздрави на всички и като си замине майка ми ще гледам по-редовно да се разписвам.  Hug

# 226
Ми... момичета, какво да кажа?! На тези, които ме приветсват с "добре дошла" искам да благодаря! Изобщо искам да благодаря отново и на всички за гостоприемството ви!   bouquet

Днес денят ни беше пълен. Ходихме на детски рожден ден в МакДоналд'с. Лудории! Хлапетата щуряха много. Мария изяде пържените картофки на бащата на рожденичето, бръкна с пръсти в тортата още преди да са духнати свещичките, ма... нищо нехарактерно за нея. Беше сгащила рожденика в един ъгъл да го целува и прегръща, големи образи са значи. А пък тя докато беше в тоалетната да си оправи тоалета и напудри носа, той я търсеше неистово. Ох, много са милички. Изобщо хареса й, защото се видя с деца. Тук ужасно много й липсват връстници. И като я видя залепена на прозореца да маха на кого ли не... сърцето ми се къса. Някой спомена, че тук е малко като на село с тия патки. Не е вярно. Много е като на село. Разстоянията са големи, много е разхвърлян града и хората не ходят пеша по улиците - "качило се всеко на кола и писка" (П. Попандов "Оркестър без име"). И тротоари много-много няма. Като разхождам Мими покрай улиците и ме гледат като че съм зелено човече. Но това е друга тема.
После беше ред на мама и тате да се забавляват. В IKEA. Ей пък значи, този магазин много ми хареса. За жалост нямахме време да го разгледаме обстойно, но тъкмо повод да идем пак. Не си купих саксийки, защото не ми харесаха. Но си взехме други нещааааааааа.  Wink
Купихме си олекотена завивка, че старата вече взе много да топли, пък пролетта аха да почука на вратата. И чаршафи и по-специално плик за завивката. Радвах се като малко дете, щото тук спалните комплекти обикновено (да не кажа винаги) съдържат единичен чаршаф, върху който просто мяташ завивката и на сутринта го намираш или на топка в краката, или като клуп на вратовете ни.
И чинийки за гости си купих (е, не чак толкова представителни де) - made in France.
И мензурка, че съм скарана с мерките на "око" - made in Czeck Republic.
А чаршафите са made in Turkey.
И гърне на Мария, моля отбележете - ГЪРНЕ. Ще се учим, няма как. За начало ще постои седмица в средата на стаята, за да свикне с наличието му. Изкъпах я преди малко и докато взема памперс, тя ... намокри краката. Но този път се учуди какво става. Рече "А!" и се огледа. До скоро си пишкаше все едно е най-нормалното нещо на света, без никакви отбелязвания на събитието. Аааа, а гърнето е made in Latvia. Абе европейска му работа, спор няма.
Купих и две-три китайски неща де. Да се оплача - тук всичко е китайско. Като в България. Само дето качеството е по-добро, ма все пак е китайско. Забелязала съм, че made in India обаче са наистина хубави нещата.

Хайде, пак се улях.

Но да довърша. Аз вероятно съм единствената от вас, която много, подчертавам много трудно ще се реши на второ дете. Или така си мисля, щото моментното ми състояние е такова. С Мария съм 24/7 и ... толкова сме си писнали една от друга, знаем си номерата... От година и половина аз съм неотлъчно до нея. Няма баби, които да ме отменят поне за малко (още повече сега в Америка, а докато бяхме в България свекърва ми живееше в друг град и пак същата работа). Липсва ми работата,  липсва ми моминския живот. Това рабира се, не означава че не искам и не обичам детето си, просто имам нужда от мигове за себе си, без мъж и без дете. Та като си помисля за второ и ми се отщява. И някак не мога да си представя как ще обичам по същия начин още едно дете, защото толкова много обичам Мария, че чак се задъхвам от любовта си към нея. Но тук мамите с повече от едно дете да си кажат тежката дума, аз пиша в момента сигурно големи глупости.
 Hug

П.П. Тъкмо щях да попитам кой не спи по тия нощи и разбрах защо - Торонто. Поздрави от мен!  Simple Smile

# 227
Добро утро, момичета! Черпя ви с фреш от морковчета, щото Йоана ми го отказа тази сутрин.

Много се радвам, че всички сте имали ведър и весел съботен ден. Ние също изкарахме поредния страхотен ден сред природата, Йоанка пак много бяга и много се забавлява. Страшно ми е приятно, когато се изтощава до краен предел от игри и положителни емоции. Party
Радвам се също много, на тази сладка бебешка тематика в темичката ни.  Heart Eyes Мисля, че е заразно и предвид разказите за прекрасните емоции в очакване, много трудно някой ще устои на изкушението. Аз обаче ще си оставя това удоволствие за по-нататък. Обичам хубавите работи в живота ми да се случват едно по едно, за да мога да им се наслаждавам дълго и пълно. Обещала съм на Йоанка да правим толкова неща, само да порасне още малко - искам да дам това време и на нея и на себе си. Сигурна съм обаче, че непременно ще дойде ден, в който желанието ми да кажа отново " Добре дошло при мен, мило мое дете" ще стане също толкова болезнено силно и непреодолимо както първия път. Невъзможно ще бъде, да не му се отдам....А дотогава ще изживявам с вас всичкия тези прелестни емоции, защото около мен все още на никой не му предсои.  Confused
Mariela Gazela - голямо пазаруване сте пазарували вчера. Така е, пролет идва, всичко трябва да се обновява.
Каролина - надяваме се за разписването, че не може все с новини да те провокираме. Grinning
Chochy - приятни последни дни на родна земя и дано бързо се устроите там, че времето ти да отива  само за щастливо бременеене.  Hug
yoana77 - много хубава полянка има в двара си леля. Веднага си се представих полегнала на нея....А и сладурковците са страхотни.
mama_meggie - още много такива красиви, малки кончета да имате радостта да посрещате. И да израстват в здрави и силни възрастни.
Ави - наслаждавай се сега на тишината и спокойствието, че след още много, много малко време ще имаш пълна къща с любими мъже. Айдеее, не остана.....
Чао ви казвам сега и отиваме на апартамента!

# 228
Eeeeххх наистина ни е много зареждаща темата... Така се разчуствах на няклко пъти като ви четях - нали знаете бременна душа-чувствителна душа... Възхитих се от Карина и двете й рожби - грация и съвършенство на природата - толкова естествено нещо е раждането при животните и някак даже по-красиво отколкото при хората. Меги, страхотно е, че бизнесът ти е свързан с толква красота  Hug Чочииии - и двете Велеви септемврийки сме на линия, а? И покрай твоите изпращания се просълзих  Embarassed Аз за сряда 17.00 съм напълно на линия. Цвети Р ще ти представлява ли трудност да провериш дали Барбароните са свободни?
Каролина, радвам се, че те провоирах да се разпишеш. Скоро си мислех за вас. Супер е, че ще си идвате и то за толкова време. В софия колко време престой предвиждаш? Може да се запознаем най-после  Hug
Мариела-Газела - супер сте си изкарали и честити ви покупки. За задушаващата любов към детето - аз съм посъщия начин към Спаси и в пъввите объркани месеци от бременността ми и този въпрос ме терзаеше - дали наистина ще обичам второто си дете както Спаси, към когото изпитвам най-силната любов и обожание, на които съм способна. Всяка майка с второ си задав този въпрос и в момента, в който види бебешора на видеозон - как рита с крачета и ръчички и независимо от мислите на мама си расте ли расте и се готви за срещата - разбираш, че страховете ти нямат основание... МарияФ беше казала чудесно - Майчината любов не се дели, а се умножава  Peace Освен това за Спаси, който е толкова любвеобвилен и гальовен един другар ще бъде най-хубавия подарък за детството. Има много неща в общуването между децата, които правят детските спомени вълшебни и които мама колкото и да иска не може да даде. Така мисля аз!
Фиби, слизам да с напавя един сок. А вие не се ли преместихте вече?

# 229
  • Пловдив
Хей, изписахме я тази темичка на един дъх..... Hug

irinii, страхотна настройка - положителна и оптимистична.... Hug 
Възхищавам се на всички, които имат смелостта толкова бързо да имат второ дете!   bouquet
Термина ти е много близо до моя със Стенли - аз бях на 22.09 и това така ме залива със спомени и емоциии....не съм забравила нищо все още /нали казват, че бързо се забравя/
fibi4ka, има ли сте страхотен ден....Обожавам да гледам Стенли, когато спи изтощен от положителни емоции. Понякога дори си бърбори нещо на сън и се усмихва... Laughing
Mariela Gazela, големи веселби е имало при вас, а и сте напазарували и от мой също любим магазин - Икея......Чакаме отзиви как се разбират Мария и гърнето!
Каролина, радвам се ,че се разписа...бяха ни оредели редиците... Hug
Old MacDonald Had a Farm  е нашата нова най-любима песен....Стенли също пее припева много ентусиазирано....Той има една играчка със животните, която пее тази песен и така тя му стана фаворит!
tzvety roussimova , и ти да намираш време по-честичко да се разписваш.....
Chochy, лек път и много щастие на новото място!
yoana77 , много са пораснали и двамата....Явно не могат едни без друг....Много са фотогенични на снимката!
 mama_meggie , много са красиви и майката и кончетата!!! Възхищавам на грацията и изяществото на тези животни, но за съжаление никога не съм яздила....Не е късно обаче за 1-ви път! Mr. Green

Днес денят е слънчев и подходящ за много разходки!
Чао засега!

П.С. Предлагам следващата темичка да е посветена на бременлийките ни, защото те се множат и скоро май от малцинство ще станат мнозинство..... Mr. Green Hug

# 230
Дзааак! Grinning
Ние сега се прибираме от дълга семейна разходка. Ех, обожавам моментите, когато сме си заедно четоримката. Grinning
За любовта към второто детенце, да разкажа от своя опит. Наистина е нормално да се съмняваш, дали си способна да обичаш някого повече от първото детенце. Аз обаче нямах такива терзания, желанието ми беше огромно (както при всички вас) и някак се чувствах подготвена. В сърцето на всяка майка винаги има местенце за всяко детенце. Wink Любовта ми е еднакво силна и всепоглъщаша и към двете. Обожавам да ги гледам как се боричкат и се смеят, как се гонят у дома... Повярвайте, няма по-голямо щастие. Grinning Те са различни като характер, темперамент, визия, но любовта на мама е еднакво силна.
Каролина, защо не се разписваш по-честичко? Толкова е приятно да те 'виждам" в редиците ни. Hug
Йоана77, голяма красота е градинката на сестра ти и какъв простор за игра на малките сладури! Heart Eyes Ех, мечта, мечта за близнаци, как не ме напусна до сега! Laughing Да са ти живи и здрави!
Чочи, малко време ви остана, затова ти желая от сърце лек път и само хубави моменти на новото местенце! Hug
Фиби, както винаги ме трогна твоят пост! Йоанка е щастливо дете! Heart Eyes
Мариела Газела, смях се от сърце на щуротиите на малката Мария на детското парти. Laughing Жива и здрава да ти е!
Мама Меги, и аз се влюбих в кончетата. Heart Eyes Много са красиви и още веднъж съжалявам за момченцето. Cry
Момичета, ще тичам да приспивам Веси и после започвам да си пресаждам саксийните цветя. Wink

# 231
Наистина теми4ката се пооживи с тези новини за запетайки, кон4ета и цари едно весело  пролетно настроение!  Laughing Много приятно...
Меги, кон4етта са такива сладурковци, съжалявам за мъжкото и се надявам другото да е расте здраво и пъргаво. Много хубаво семейно занимание си имате!

Chochy, развесели ме с кенгуруто, Ян е голям майтап4ия... Лек път до Пол6а и много 6тастие в новото гнезденце  ...
Ирини,  Hug Филип се роди на 25.09, най-6тастливия ден в живота ми, за сега... Надявам се и този път раждането ми да мине така безпроблемно, както и предния. Аз раждах нормално с епидурал, и по4ти ни6то не усетих, освен голямото 6тастие от появата на бебко..
Пожелавам го на вси4ки бремелинки...
Ина4е запетайки, запетайки, моята е ве4е близо 2 килограма и взе да ми тежи. Избързва една седмица с растежа и термина ми се поизмести 16 май, т.е  днес влизам в 8я месец. Вижда се на4алото на края на бремеността, но по4наха и оплакванията , болки в кръста и слабините, недобър сън, ставам до тоалетна 10 пъти на но6т. И тн все познати ви не6та...  Crazy
Тази седмица размествахме спалнята, за да сместим 2то бебе6ко креват4е. Истински пъзел да наредим 2 гардероба, спалня, скрина на бебетата + 2 креват4ета. Спалнята се превърна в уютна коню6на, но си е на6ата  Peace ... Имаме детска стая, но Филип все о6те се буди понякога и иска да се гу6и при нас. Понякога изкарва цяла но6т непробуден в креват4ето си, но има и ло6и но6ти.
Ави,   и аз съм +10 кг от на4алото, а и не бях смъкнала от преди6ната. Кърмих Филип до 11 месеца, когато веднага забременях и няма6е време за отслабване. Здраве да е...  Hug Hug

# 232
Приветки и от нас,
Включвам се набързо да ви поздравя, докато Крис спи, че после пак хващаме пътя. Ще направим дълга разходка и шопинг до едно близлко градче. Най-после и тук отвориха детския център, след 2 месеца почивка. Вчера за първи път заведохме Крис, но нямаше друг освен нас. Хреса му, но не издържа един час. За около 40 мин. изучи мястото и после му омръзна и почна да се разхожда навън, та си тръгнахме преждевременно. Следобяда пък се разходихме на Марината(яхт-пристаннището) с една приятелка на 1 годинка и майка и. Там има кът с пързалки и тунелчета, но и там се задържахме само 10 минутки. Хранихме и рибките.
В Петък беше последния ден в яслата. Сега има 10 дни почивка и ще се гледаме. Имаше подарък за татко(тук на 19-ти е ден на бащата) - нещо като моливник, картонен, красиво опакован, и подарък за Велик ден - малка глинена купичка, изрисувана, с малки яйчица и картонено пиле вътре  Mr. Green
Йоанка, страхотни са двете ти съкровища  Heart Eyes
b]Mariela Gazela[/b] и тук е почти така с растоянията и наличието на пешеходци, и на мен ми е много криво, все едно съм последния оцелял  Confused А и като тръгнеш някъде е супер неудобно. И със чаршафите е същата работа  ooooh!. Твойта мома много настъпателна към мъжете. Тук има едно съседско момиченце малко над годинка и са ми много смешни като общуват с Крис. Вчера например се бяха гушнали и танцуват, друг път се катерят един върху друг в един бебешки шезлонг в надпревара кой да седне  hahaha. Те ходят и заедно на градина де.
Вчера Крис за първи път се изпишка на пода и почна да цопка вътре  Laughing
Чочи, леко пътуване и бърза адаптация  Peace Както се казва "Да ви върви по вода!"
фибичка, страхотен пролетен аватар с маладата покорителка на поля и планини.
Марианка как ви завиждам за страхотните разходки по Главната Hug, това удоволствие го няма никъде Confused
Не можах да ви изчета но трябва да тръгвам  Embarassed
Приятни разходки и почивки на всички  Hug

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 15:41 от viki81

# 233
  • София
Хелоу,
днес за мен е един неприятен ден. Сутринта със ставането видях, че съседите отгоре са ни наводнили, а ги няма още, да видим какво става.  newsm78
След това установих , че едната ни тоалетна е протекла ooooh!
Решихме да избягаме от този ужасен апартамент. Отидохме на разходка, но Вики нещо си е огънала ръчичката или татко й я е дръпнал по-силно и се прибрахме с рев. Та си държи китката и реве, явно я боли. Сега заспа и се надявам нищо да й няма.  baby_neutral
Единственото приятно нещо е, че си купихме хубав килим за хола.

Каролина, разписвай се по-често.
Чочи, няма да мога да дойда в сряда, но ти пожелавам лек път и сами приятни емоции в новата хралупка.
Йоана77, и аз като мари анка си мечтаех за близнаци, ама как трудно се гледат...Да са ти здрави и щастливи и все така да се търсят.
Подкрепям стели, че следващата тема е за нашите красиви бременлийки.
Фиби4ка, страхотен аватар. Аз съм голяма почитателка на Петя Дубарова, жалко, че си отиде толкова млада, а какви стихове още можеше да напише.(видях че си сложила нейн стих)

Последна редакция: нд, 16 мар 2008, 17:17 от bazel

# 234
Добър ден на всички 
Ние днес ходихме семейно в делфинариума ,страшно се забавлявахме и тримата
Лично аз не бях ходила от малка и ми беше интересно,после му купихме плюшка делфин оттам и накрая гушкайки го заспа в колата
Много беше интересно
Като кача филмчето ще ви го покажа . Чао за сега.

# 235
Базел, ама че неприятна история с това наводнение Rolling Eyes Появиха ли се съседите поне? И тече ли още или еднократно е било? Не обичам безотговорни съседи, които правят проблеми, но не предприемат нищо за решаването им докато не се засегнат и те. Дано вашите не са такива. Честит нов килим - обичам килимите в хола - друго си е по боси крачета по мекичко да ходиш - нищо, че някои казват колко акари събирали и т.н. От всичко ми е най-мъчно за ръката на Вики. Пиши как е  Hug
ДЗ, я кажи ти подкарали си колата или... само гушкаш малчо на заднат аседалка  Wink Обожавам делфините и съм убедена, че те са си отделна интелигентна цивилизация на Земята.
МарияФ, колко близко ми се виждат термините ви с Ави. Дано неразположенията ти са в рамките на поносимото. А как се справяш сега с гледането на Филип? Имам предвид - уморяваш ли се, носиш ли го и т.н

Момичета, днес още не съм повръщала, но... едвам се въздържам. Вече взех да се притеснявам исе чудя дали да не си пусна една урина да проверим за ацетон  Rolling Eyes

# 236
  Ей привет..
Мария Ф , много ми е интересно като разказваш подробно как се чувстваш, бременелките споделяйте с нас интересно е и искрено ви съчувстваме в прежвияванията. Не мога да си представя ребуса който сте построили за новото бебе, но съм сигурна ,че ще сте много щастливи там.. всички заедно
Ирини, по този повод, ужасно е сигурно да си си все зле, аз имах лека бременност и не мога да си го представя ,но ти съчувствам искренно и дано скоро ти премине... но пък това по бабините рецепти е за момиченце...
Базел, честит нов килим .. за малко да кажа диван.. кофти за съседите да ги нахокате здраво като се появат...
Мариела Газела, аз съм от верните почитатели на Икеа, тук ще го потвърдят, вече 3-4 пъти ходим до Солун в Икеата и мога до обзаведа поне още 3 къщи докато ми писне.. и за чаршафите съм  Peace много са готини и удобни
Чочи, супер е за срещата аз съм там.. добрата новина е , че нама да се сбогуваме , а напротив мисля че там ще имаш повече време и даже ще се чуваме по- често.. но с удоволствие ще дойдем на прощална временно среща.
Йоана 77, много е мила любовта и привързаността на Дари и Ради, сигурно много си се умилила , като е викал за сестра си в колата.. ееех , душички
Момичета прави сте, работата ми е свързана с природата и красотата, но хората в Бг конния спорта са от откачалка нагоре, можеш да луднеш.. но това е, затворен кръг от откачени хора с които просто трябва дасе примириш и да се правиш ,че харесваш, защото все някога те ще ти потрябват и те също трябва да те харесват.. може би на всякъде е така.. НООооо моята любима треньорка се върна от набиране на опит от братска германия и отново се мятам по препядствията, Меги в действие. Иначе добрата новина на деня е ,че и мама Даша роди прекрасно доносено мъжко бебе, много красиво и игриво, самата тя е много дружелюбна и дава и бебето да се гали тя да отнесе похвали.. много е мила и честно казано аз нея много я обичам защото заедно с Ангел бях като я купихме от едни баба и дядо в Разградско село , а тя беше най- красивата и още е..
Та така с конската тема, Стели- ссд, каним те официално на езда.. и всички желаещи, Лаци напрмер дава слама с ръка на Даша , а тя най- нежно го гали с устнички.. верно , че на бебетата кончета вика бау- бау ..а ма..
Днес за нас също беше хубав ден , пожелавам ви приятна вечер и много романтика дори в домашна обстановка

# 237
Здравейте мацки!

Ако сега не се наканя да пиша, цяла седмица няма да има кога и запретнах ръкави:

Първо: честита бременност на Ирини и Chochy! Страхотни новини, пожелавам ви здрави бебета през септември!

Ами на нас, мамите на момиченца какво ни остава освен да приемем хвърлената ръкавица....  newsm78. Изцяло подкрепям тезата на Ири за това, че ако сега, докато сме на бебешка вълна не родим и второ, после става по-трудно. И въпреки това аз отлагам съзнателно този момент, за да мога пълноценно да се насладя на моментите с Иги. Сега тя все още има нужда от много гушкане - а като съм бременна си мисля, че ще трябва да огранича вдигането й на ръце. Все още не съм готова да се лиша от това. Искам да тичам с нея, да я въртя, да си я мачкам и нося, без да мисля.  Засега съм си казала - нека да стане на две. Което не пречи всичко да се случи по-бързо, де..... Joy
Абе с две думи - приемам ръкавицата, ама не още....така излезе моята работа. Да видим ще има ли по-смели женски мами. Марианкаааа ти нещо говореше за трето... давай, спасявай положението.

Мамо Меги - кончетата са голяма красота.

МариелаHug Heart Eyes голям си образ. И мойто Иги много напада децата, ходи да ги храни с лопатката за пясък, закача ги ... ooooh! Party. А те в повечето случаи бягат от нея.... Joy В днешно време жените са по-напористи....от малки. Mr. Green

Базел казвай оправихте ли се от наводнението и как е на Вики ръчичката, че направо ме притесни.
Тези песнички от Бейби Айнщайн са любими на всички дечковци май. Моето моме като чуе олд Макдоналд и се почват едни танци... Joyмного е смешна, прикляква и тропа с крака и се получава едно много тежко танцуване. Ще трябва да се учим на грация май.

Бон есперанс какво стана с вратите ви? Сложиха ли ги вече?

Денис много хубав пловдивски ден сте имали. Hug Heart Eyes

Йоанка, мамите на близнаци имат безкрайното ми уважение и възхищение. Аз с една фурийка трудно се оправям и съм изтощена, а пък с две едновременно...не знам. Казват, че определени неща се случват на определени хора с причина и всеки получава толкова, колкото може да понесе. Което значи, че ти, като мама на близнаци си била предопределена за такава и затова се справяш толкова страхотно.

Ох, трябва да си сменя аватара, че Иги вече няма нищо общо с онова бебе.

Пожелавам ви хубава среща в четвъртък и да изпратите Чочи, както тя заслужава. Жалко, че скоро няма да видим хубавия Яни , който, не скривам, съм си харесала за зет..... Cry Wink.

Лека нощ!

# 238
Да се включа в коментарите за второ дете.Аз се бях зарекла,че няма да имам второ,защото съм малко по-нервна и раздразнителна и на моменти ми и е ставало малко в повече-и аз като Мариела по цял ден съм с Румчо,добре че и татко му работи вкъщии доста ми помага ,от време на време го даваме за по някой час при бабите и дядо.С една дума гледам си го и си го обичам много,но незнам ако са 2 на този етап дали няма да ми дойде в повечко и ако стана съвсем изнервена едва ли ще съм особено добра майка.Но напоследък се замислих и си мисля че човек трябва да има 2 деца-това си е класическа ситуация и взе да ме терзае мисълта че при мен едва ли ще е така.Но ако все пак реша мисля да не е толкова скоро-вълната за бебе едва ли ще отмине с времето,по-скоро предпочитам Румчо да тръгне на градина и тогава ако реша...Сега тези първи 3-4 години искам да му се радвам изцяло и да съм "негова" .Така и така не съм се втурнала да работя усърдно засега.Но и часовника си тиктака,ех защо не съм с 3-4 години "по-млада" Sunglasses

# 239
Тук ужасно много й липсват връстници. И като я видя залепена на прозореца да маха на кого ли не... сърцето ми се къса.

Mariela Gazela, тук при нас има детски центрове, в които водя Мони 2 пъти седмично да си играе с децата. Водят се общински и са безплатни. Има две учителки, които се занимават с тях. През цялото време майките си стоят с децата и гледат да не се изпокарат за играчките. Там се запознах с майки от различни страни и ми е много разтоварващо като отидем да си полафя с някой мама и да обменим опит. Накрая има програма с песни и танци. Става голяма лудница, но е много забавно за децата. Не знам при вас дали има такова нещо.  newsm78 Може да провериш и в библиотеката дали има детски програми. ИКЕА и на мен ми е любима най-вече заради една лешникова торта, която продават в ресторанта.  Laughing  Поне веднъж седмично и там водя Мони да си играе в детския кът, който е към ресторанта. Иначе макар, че половината ни обзавеждане е от ИКЕА не съм им фен на мебелите.

irinii, в София със сигурност ще ходим поне за 1-2 дни може би в края на юли или началото на август. Аз също ще се радвам ако най-накрая успея да се запозная с някоя от септемврийските мами, макар че тогава е сезона на отпуските и може повечето от вас да са на море.  Peace

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 04:35 от Каролина

Общи условия

Активация на акаунт