Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 343
  • 286
  •   1
Отговори
# 285
 Добро ютро,
 Мила, загуби се ти, лепсваше и.. айде по- често вече да наминаваш, радвам се дядо ти е по- добре..
 Не разврах, защо аз съм най- сладкодумната, не така.. много хубаво разказвате всички
 Моя коментар за вчера - найстина попътувах доста, но така както се заредих и отпочинах във вашата компания просто не може да се сравни. да коментирам не мога, та аз видях само малко от всичкото, само ще кажа, че Чочи изглеждаше много добре, Ян е станал толкова голям и къдрав - голям чаровник, наистина много ще ни липсват, но много се надявам по- честичко да имат време за нас от там.. Ави, как е муцунката на Сашко, милия е паднал на устничка докато Лаци не е бил да помага на приятеля си в беда....... Какво да кажа момичета много беше хубаво, то не може така да се опише. .
Ави, сподели моля как е с новата дъска за тоалетна, аз днес пробвах с методиката на Ирини, то аз съм си за бой де, щото не го съблякох след като се е изакал , а преди това.. ама пък да види кво е.. та изака се гащите, смених ги, после се изпишка в гащите, смених ги , сега още е с гащи и от 1 час напрмер е сух... дано му хареса. Успокоявам се с това, че все от някъде трябва да се почне, защото той изобщо няма навици , а на гърнето му е приятно да седи и да си пее , но нещо по предназначение.. Абе ще видим
 айде приятен ден и до скоро

# 286
Е, нали знаете, че ние не сме от най-ранобудните...

Айде уелкъм!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=277342.new

Общи условия

Активация на акаунт