Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 342
  • 286
  •   1
Отговори

Сладки малки човечета и септемврийски мами, още преди да е настъпила официалната астрономическа пролет, искам да ви честитя затоплящото се време, ведростта и оптимизмът, които ни донесе пролетното слънце! Пожелавам ни винаги като влезнем в темичката ни, да ни залива точно такова свежо настроение и... бързо да я изпишем!
ПОЛЕЗНИ САЙТОВЕ
Референтни стойности от кръвни изследвания и други
Приучаване на детето да ползва гърне
Когато детето плаче на раздяла с вас
Методи за възпитание на децата /по аюрведа/
НАШИТЕ НЕПОВТОРИМИ ДЕЦA са вече много, много на брой и рожденните им дни са ето ТУК, но ние винаги се радваме и на всички нови попълнения!

# 1
Пожелавам на всички само хубави новини да имат да споделят в новата ни тема  Hug Слънчицето да държи болестите далеч от нашите деца и лошите емоции далеч от нашите сърца! newsm51
ЦветиБ, дано бързо се въстанови малката и да не вдига температра  Praynig
Ирини, благодаря за свежата и цветна темичка, весел уикенд!

Последна редакция: пт, 29 фев 2008, 17:02 от viki81

# 2
  • Пловдив
irinii , много пролетна и ведра темичка....Мерсаж... Hug
Приятно прекарване на Пампорово!
ЦветиБ, дано новото лечение има по-добри резултата и бързичко да се оправите!
Неприятно е мъниците да са болни!
Цвети, Алекс много е пораснал и той е с голяма коса като Стенли.. Wink
Доника, и ние с мъжа ми бяхме впечатлени от забавленията на Хриси!!!
diman, и моето разбойниче не плюе пастата за зъби /аз слагам малко/, но се надявам, че не би трябвало да има последствия.

Ние този уикенд сме по РД на малки и големи приятели, а за съжаление в понеделник мъжа ми ще го раздава работен, а и аз мисля да посвърша някои изостанали задачки!
Да ви се оплача Стенли вече разкъсва 2-ра кошара....преди 2-3 дни го намерих след обедния сън половината отвън, а от кръста нагоре  в кошара....заклещен...Не знам как я е направил толкова бързо тази гимнастика.. ooooh!...Но най-интересното е , че не плачеше, а се смеееше и риташе доволно с крака по пода.... #Crazy
Триколка нямаме, но и при нас няма много къде да се карат такива приспособления...а и нямам идея дали ще иска да стои в нея... newsm78
Имаме едно моторче и една количка, които се научи да бута, седейки, но май не му е интересно да го прави дълго време това упражнение! Mr. Green

Приятен уикенд! Hug

# 3
Ах, тази страхотна нова темичка веднага ме привлече да заповядам в нея....
irinii - специални благодарности!   bouquet

За пикника и прекрасните, весели снимки - изобщо не съм очаквала нещо друго!

Болничките бързо да оздравяват, а забавленията по локви и полянки все така да продължават.
Ние също утре заминаваме за уикенда, затова от сега ви пожелавам Баба Марта да донесе на всички много мартенички и усмивки!

# 4
  • София
Как да не се включа само като видях невероятния аватар на фибичка... newsm10
Ирини и темичката ни е супер Simple Smile
Радвам се, че сте се забавлявали с моя хубостник Simple Smile То мога цял Биг Брадър да направя като увеселителен канал-само дето на моменти на мен не ми е смешно Sad
За триколките-на Хриси му подариха за рождения ден на Мони-ние ли не случихме, незнам, но на първото возене се счупи и клони на ляво и е много нестабилна. Бутала съм други, които са много устойчиви обаче.
Ние още зъби не мием обаче Embarassed
Лека, че се забавлявам с Мюзик Айдъл...

# 5
Хоп и аз тук,супер темичка,многооо свежа!  bouquet

# 6
ехооо

Много сладка темичка  Hug

еххх тази Фи как ме размечта за едно моренце  Mr. Green

мамо Меги, споко, ще направим 2-ри тур по сортиране и наместване на камъчетата  Laughing

Доника, този калпазанин Хриси обра точките  Joy

Стели, ко праи твойто дете, вземете му желязно другия път  Laughing

ЦветиБ, дано скоро се оправи сладураната, и да успеете и вие да се присъедините към сбирките.

Тези триколки са ми омразни (без да ми се обиждат мамите, които ги харесват) не виждам нищо удобно в тях... нито детето може да се облегне, нито е удобна за бутане, нито има къде багаж да сложиш, евентуално за кратки разстояния, но тогава по-добре просто колело...

Ние по цял ден мерим улиците, Боян се прибира като цигане, а майка му разбира се като циганка  Mr. Green

Хайде лека, и утре умната, че Баба Марта да не...  Mr. Green

# 7

БАБА МАРТА БЪРЗАЛА

Баба Марта бързала,
мартеници вързала:
морави, зелени
бели и червени.

Първом на гората-
да листят листата.
И да дойдат всичките:
щъркелите, птичките,
първият певец,
Косер хубавец.

После на градините-
да цъфтят гиргините
и латинки алени,
и божури шарени.
Ябълки да зреят,
круши да жълтеят.

А пък на дечицата
върза на ръчицата
мартеници чудни
със ресни червени,
да са ранобудни,
да растат засмени.

Хубава теми4ка!Набързо минавам да ви поздравя,лека и спокойна!:)

# 8

# 9
Честита Баба Марта! Да сте живи и здрави, бели и червени, румени, засмени!

irinii, много красива темичка, с красиво заглавие!  bouquet Весело изкарване на Пампорово!
Ех, Sesiliq, много ти благодаря за стихчето. Така ми напомни за моето безгрижно детство! Grinning
Доника, и аз като теб не съм започнала да мия зъбките на Веси.  Embarassed Иначе съм си избрала хомеопатична паста за зъби, която не съдържа флуор. Четчица трябва да купя, но още не знам каква.
ЦветиР, много са хубави новите снимки на Ивето и Алекс в подписа ти. И двамата много са пораснали. Heart Eyes
ЦветиБ, как е днес малката кукла?
steli, защо не купите на Стенли дървено легло? Така няма да има опасност да го амортизира бързо, бързо. Laughing Весело изкарване на РД-тата.
Ставам да се приготвям за разходка, че имаме да вържем цял куп мартенички на нашите приятелчета. Grinning
Целувки на всички! Heart Eyes

# 10
 Честита Баба Марта!!! Да сте бели и червени, весели засмени ...

Много пролет и свеж аромат лъха от новата ни темичка, специални поздрави за авторката!! Даже исках да се хвалим как ще ни се наложи нова тема за Великден, но това го мислех за валентинската, за тази също се надявам, но при това хубаво време и весели разходки предвиждам затишие... Надявам се да изпишем много повече "на живо"
Диман, развам се да ти "видя", как го правите това конче с пръсти , трябва да ми покажеш.. За пастата съм слушала, че е предвидено това ,че децата на тая възраст не могат да изплюват и именно за това се ползва Ненадент,  а не например аквафреш за деца, която е от 3 г нагоре, на Ненадента даже пише, че е за деща от 6 месеца, така че мисля че няма нужда да се притеснавяш..
За подръжавайки на Щастивка също смятам тези триколки за неудобни, не сме позвали и разсъжденията ми са просто от нищото, така или иначе място и за това у нас няма , та смятам да черпя опит от вас..
Сесилия и аз ти брагодаря за стихчето, цяла сутрин успявам да стигна до първите 3 реда и запецвам... мерси ,че ни го припомни
Весело изкарване на пътуващите и празнуващите, съберете много слънчеви, прометни и весели спомени, да има за какво да си разказваме другата седвица.. Ние от своя страва сме с направление Сандански с Лаци, което не е зле защото в хотела има минерален басейн и с "Бам - бам" ще плуваме...
Хайде весело и до скоро Hug

# 11
Честита Баба Марта! Здрави и много, много щастливи!

# 12
Ч.Б.М.

http://www.vbox7.com/play:0a3c2951

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 10:59 от tonitta

# 13
  • Пловдив
Честита Баба Марта!!!

Здрави, весели и усмихнати! Peace

# 14

Общи условия

Активация на акаунт