Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 379
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
Честита Баба Марта!Да сте здрави,бели и червени,румени,засмени!!!

Влизам набързо да ви пожелая хубав и усмихнат ден!
Габи е добре няма темп.  Praynig ,бяхме малко на разходка и сега спинка.А аз отивам да си доизпия кафето пред тв-то  Mr. Green
Ирини   bouquet темичката е страхотна! Зареди ме с прекрасно пролетно настроение!
Целувки на всички  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 14:21 от cvetiberova

# 16
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!НЕКА ВИНАГИ ГРЕЕ СЛЪНЦЕ НА ДЕТСКИТЕ И НАШИТЕ ЛИЦА!
Да се радваме на хубавото време заедно с нашите деца,които с нетърпение очакваха това.Поздравления за хубавата тема!

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 20:04 от denis-56

# 17
Честита Баба Марта, да ви донесе много здраве и усмивки!
И ние сутринта си вързахме мартенички с пожелание за здраве и подарихме мартенички на съсъедите(3 български семейства).
После направихме дъълга разходка на почти лятното слънце.
mari_anka специални поздрави за нашия приятел Ники и marys по случай Баба Марта!

# 18
Честита баба Марта, мили приятелчета!

Много здраве, щастие и слънчеви усмивки!

Ирини, благодаря за хубавата тема и лъхащото от нея настроение!   bouquet

ЦветиБ, радвам се, че Габи се подобрява!

# 19
  • гр.Русе
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 20
viki81, ще предам поздравите на Marys, но сигурно тя вече ще ги е прочела. Не пише, но ни чете. Wink
Момичета, колко красиво бяло-червена тема си имаме! Grinning

# 21
  • София
Как успяхте да залъжете дребчовците и да им вържете мартенички? Моето човече не дава и това си е Sad

# 22
Хайде Честита Баба Марта и от нас! Нека тя ни донесе най - вече здраве...
Ирини, страхотна темичка   bouquet
Доника, и аз не успях с мартениците, пробвах на ръката, на крачето...но все я дразнят и ги дърпа...
Отдавна се каня да ви питам - вие с какво къпете малчовците - с бебешката им козметика или минахте на някаква тип джуниър. Аз Стефи я къпя и мия все още с Мустелата, но се чудех не е ли време за смяна  newsm78

# 23
С пожелания към всички във форума:Да сте живи и здрави и нека пролетта Ви донесе празнично обновление във живота и КЪСМЕТ!!!!Бъдете жизнени като червения и чисти като белия цвят! 
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА.
mari_ankaмерси много   bouquet

# 24
Честита Баба Марта!  bouquet  bouquet  bouquet

# 25
Добро утро, сладурани! Grinning
Хайде по чаша горещо кафе с мен на терасата.

Аз успях да вържа мартеничка на ръчичката на Веси. Другите по дрешките не ги търпи, непрекъснато ги дърпа.
А тази сутрин моята хубавица ми беше спретнала страхотна изненада в... пепел. Mr. Green Докато мама пиеше сутрешната си ароматна доза, а тати сладко си доспиваше, тя отворила вратичките на дървената печка, беше успяла да изсипе всичката пепел по земята, а самата тя беше цялата сива. hahaha Mr. Green
bebe_dundi, аз все още къпя Веси с бебешката серия на Чико. Мисля, че козметиката Джуниър е за деца над 3г. Поне така пише на шампоаните на Мими.
Ние днес ще направим една приятна разходка до Цигов чарк. Причтен ден на всички! Heart Eyes

# 26
bebe_dundi, последния път взех един детски шампоан на Лореал, мирише много приятно и ми харесва.
Доника, Крис веднага махна мартеничката от ръката но пък тази на дрешката не и обърна внимание, може и да не я е видял.

# 27
Привет  Grinning
На Митито сложих мартеница на ръ4и4ката,но той я свали бързо,бързо.4акаме мартеници от България,миналата година дойдеха за 3 дни,а сега сестра ми ги е пуснала в понеделник и о6те ги няма.
Мариянка,благодаря за кафенцето!Ама каква беля си има6 в къ6ти  Simple Smileнека е здраво детенцето пък ние 6те понасяме вси4ки лудорий.
Ние отиваме на пала4инки при приятели,добър старт за деня бих казала,4е после ни 4ака работа,а и дома6ни имам да пи6а  ooooh!
Исках да питам мамите от София дали знаят около ТУ-то да има детски център,където мога да оставям Мити за 4ас,два?
Исках да пи6а пове4е ,оба4е мъжете са гладни!
Хайде много усмивки ви желая! Grinning

Аха,забравих да ви пусна снимка на дно работливо ми6ленце  Laughing

# 28
  • гр.Русе
Здравейте,сладуранки и малки сладурчета!  Hug
Скоро не съм писала,но ви чета винаги,когато имам и малко свободно време.
Снимките от пролетната среща са наистина страхотни,хлапетата са пораснали много,а майките им са невероятни мацки  Sunglasses
Ние с Крис сме добре,тати много ни липсва,но пък имаме много баби и дядовци,които не ни оставят да скучаем.Крис все още се надява всяка вечер тати да се прибере,стои до вратата и го вика,толкова ми става тъжно като го гледам така  Sad
За щастие моят любим се обажда всеки ден и макар и виртуално общуваме и това ме зарежда адски много,да живее интернет!!!
А моите изпити скоро започват,така че стискайте палци да ги преборя всичките.
Много се забавлявам като чета за пакостите на дечицата,нали именно тези моменти остават мил спомен за цял живот и след време ще разказваме на внуците си какви бели са вършили майките и татковците им.
Оставям ви с пожелание за прекрасни почивни дни,много слънчеви детски усмивки и разбира се здраве!
Целувки от нас и до скоро!!!  Heart Eyes

# 29
Честит празник!

"Българио, драга, мила,
земля пълна с добрини,
земля, що си ме кърмила,
моят поклон приемни!"

Иван Вазов

Общи условия

Активация на акаунт