Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 346
  • 286
  •   1
Отговори
# 30
Честит празник! Hug  bouquet

# 31
  • Пловдив
Честит празник!!!!

# 32
Привет, българчета!
Разгелждах досега снимките от срещичите ви и много ми стоплихте душата, а и ми стана едно мъчничко, че не сме били с вас, но следващия път.. Laughing
Яни не е в мн добро здраве, има леко разстройство и хрема, но го отдавам на зъби, защото постоянно се лигави и си хапе долната устна. Поне не му се отразява на дорбото настроение, ние в събота ходихме в зоо-то и той се побърка да имитира всички животни. И хора, присъствахме на нещо невероятно - пред очите ни се роди едно камилче, а поведението на таткото камила беше чудо на природата.
Аз поработвам на днешния светъл ден, но искам вече да приключа всичко и да се отдам на задачките по отпътуването, списъкът им постоянно се увеличава.
Много ви прегръщаме с Ян всички Hug

# 33
Честит празник!!!!   bg

И аз не успях да задържа мартени4ката на Филип, вързах на ръ4и4ката , свали я, после дърпа и от блузата и се отказах... Не разбира о6те, за да му обясня . Ние оба4е с тати сме се заки4или, добре 4е майка ми изпрати  Grinning
bebe_dundi,   аз къпя Филип с бебе6ката козметика на Нивеа  Peace
Успехи на изпитите на Плами!
Сесилия, изпити ли има6 в МЕИ? Кога 6те си ходите в България?
И Филип е от работните, тук мие прозорци с тати:  Mr. Green

Ние сме добре. Тази седмица 6те се заемаме сериозно с подготовката за бебето, 6те поръ4аме карти4ките днес, утре съм планувала посе6тение на болницата, където 6те раждам. Искам да резервирам съ6тата стая, в която бяхме с Филип и за новото бебе. 6те взема и списък, какво е нужно за болницата, 4е времето наближава и искам да приготвя багажа, но6ници, дре6ки и т.н... Избрах си и магазин, където в сряда да оставим списъка с желаните подаръци...

ето и една снимка на коремката  Усмихнат ден Hug

http://images24.snimka.bg/005280689.jpg

# 34

Момичета честит Национален празник на България
България... една човешка длан
Георги Джагаров

# 35
Привет Simple Smile
Честит празник!
Имаме си ве4е мартенички,сестра ми ни изпрати и много им се зарадвах Simple SmileМити ги сваля и затова ще завържа една на леглото му само.По повод мартениците,свекърва ми в4ера казва 4е приятелки нейни са пра6тали в 4ужбина мартеници,пък тя се 4удела  Shocked.Е,не мога да ги разбера и това е!Мити така им се радва  Grinning
MariaF,мисля края на май да се прибираме с Мити,а мъжа ми малко по късно ще дойде.Да имам изпити в МЕИ,завършила съм семестриално,но все не ми остава време да взема няколко изпита и дипломна работа.Ама и Филип е работна п4ели4ка   GrinningКоремката ти ве4е е голямка,Филип как си седи на нея  Laughing не ти ли тежи?
Мити спинка и аз драсвам няколко реда и залягам над домашните  Crazy

# 36
  • София
Sesiliq , точно пред ТУ-то има сладкарница с детски клуб и много готини какички. Ние там празнувахме РД-то. Сега обаче ми бяга името, не мога да се сетя, но като завиеш от булеварда вече към ТУ-то, се пада отляво на уличката.

# 37
Честит трети март, момичета!

МарияФ, ще ми услужиш ли с твоя работяга да ми измие прозорците? Много сте сладки на снимките!

Чочи, бързо да му минава на Яни! А това с камилчето е наистина чудо на природата! Надявам се скоро да ви видим преди да отлетите на север като пролетните птици!

Плами, стискаме ти палци за изпитите! Наистина - да живее интернет! Една трета от времето далеч от тати мина. Бързо ще минат и другите две.

Бебе Дунди, и аз още къпя Сашко с бебешката козметика на Бюбхен. Добре му е. И бебето ще къпем с нея и аз не знам до кога.

# 38
 Ха Честит Ви Празник!!!
Да сме вечно горди и смели Българи и все повече да се гордеем със страна си, и ако може да я плюем по рядко. ..

Е така празнично викам да видим как е малкото камилче утре, обещават го хубаво , пролетно както е в душите ни и много слънчево! Среща ЩЕ има .. там ще сме основните заподозряни, КАНИМ всички, което имат време и желание да ни придружат с Ави в Зоо-то! Срещата е в 11, на входа на Зоопарка от към последанта спирка на автобус 102.. препоръчинтелно е носене на храна за обяд на змейчетата и одеалца за обеден сън.. не за друго просто ще ни е много приятно да прекараме там по- дълго време... надявам се да няма метереологични изненади

So .. прекрасна вечер на всички!

# 39
  • Пловдив
Добро утро, дами... Wink

Днес се очертава топъл и слънчев пролетен ден! Приятна разходка разходка и срещичка в зоо-то!!! Hug

MariaF, страхотни снимки...Ама този Филип освен, че е красавец е и голям къщовник... Wink
И ти изглеждаш добре.... Peace
Какво е по-различното при този бременност от първата?!... Thinking
Ави, на снимките от пикника много малко се вижда от твоето коремче... Hug..Възхищавам се на енергията и ентусиазма ти!
Sesiliq, Плами, успешно вземане на всички изпити!!!
Chochy , да оздравява Ян!!! Hug
mama_meggie , да документирате събитията по хапването, спинкането и бърборенето... Mr. Green
DZ, пак промени.... Wink Mr. Green

При нас всичко си е нормално! Аз днес съм малко недоспала и не съвсем в кондиция, но ме чакат доста задачки!!!
Нй-новото е, че Стенли казва умалителното име на баща си...Чуваше ме явно тия дни много да го викам.... Mr. Green...и започна и той! Сега като го питаш как мама вика тати и той почва... Laughing

Много, много готин ден ви пожелавам!

# 40
 Flutter много свежа и красива темичка.Ирини ,май музата наистина те е навестила  Grinning
Поздравявам ви с всички празници на които не успях да се включа.Преди час се завърнахме от Пловдив.С матрениците тази година имаше борба.Не само не сложихме на Арен,но и на нас не дава да си вързваме.Сърди се.Успяхме да се съберем почти цялата ни голяма фамилия и да отбележим 80 год.на дядо ми с бурни празненства и след това юбилея на баща ми.Разходихме се и до Старосел.Арен успя пък да  опита от всички възможни въртележки и колички пред пощата в Пловдив,водиха го и на куклен театър.Много впечатления натрупахме.
Стели веднага ме съблазни това кафенцее  Laughing Браво на момчето,че е научило името на тате.
Мариаф ,страхотен е Филип и ти изглеждаш много добре и свежо.Почти не ви остава време до срещата с бебоците на теб и Ави.
Плами ,наистина да живее интернета,че комуникациите лесно се осъществяват.Стискаме палци за изпитите.
Chochy ,как сте уцелили камилчето.Страхотно...С какво ще пренасяте багажа към Полша?
Sesiliq ,чуден ти е малкият помощник с прахосмукачката  Hug
Ави,Мама Меги ,приятна разходка днес  Hug

# 41

а за пръв път от три години си сменям ника Mr. Green

# 42
айде приветки и от нас!!!
Честита баба Марта - да сте здрави!
Честит национален празник - нека повече поводи имаме за гордост с националната си принадлежност!
Ние се завърнахме вчера. Отседнахме тук http://www.hotelsmilen.com/ Препоръчвам го на всички с две ръце - страхотни условия, страхотни собственици, прелестна природа и вкусна кухня в ресторанта. Бяхме голяма компания - окол 20тина човека. Имаше 5-6 по-големи дечица, които с охота обгрижваха Спаси. Бошидо се държа като много много възпитано и добро куче. В събота посетихме Широка Лъка- имаше кукерски карнавал  - толкова шумно и пъстро!!! Това е повода да се сберат и разни младежи-номади - грънджове - в шарени дрехи и големи раници, които разглуждаха, пееха и пиеха... Веселба. В хотела се настанихме в къщичка - да ни е по-спокойно с кучето. В неделя закусихме и по-голямата част от компанията отиде да карат, а ние след туткане и набърборване с любима моя приятелка се дигнахме и ние към Студенец - ядохме пълнени картофи, пийнахме това онова - снимахме татковците. Успях да заснема и цялото спускане на моя любим по стената - с което много се гордея, защото той е невероятно добър сноубордист, а досега не беше сниман  Heart Eyes Вчера минахме през Бачковски манастир - обядвахме в една любима кръчма с мини зоо градина за радост на децата и ето ни в София.
Спаси порастна невероятно много за тези три дни - свободата да обикаля и да общува макар и с по-големи деца го зареди много... естествено, че сега след тези 4 дни денонощна любов ни бе трудно и на двамата сутринта да си кажем чао, но тепърва ще имаме такива дни  Simple Smile

Мартеничка му вързахме рано-рано в събота. Не му прави впечатление /всъщност има 3 мартеници на ръката/ и даже се къпе с тях
За паста за зъби - не си ги мием само сутрин с Ненадент
За козметика - каквото има - обикновено Джонсън, но днес трябва да му купувам - и пак ще взема Бюбхен например.
МарияФ, наистина сте много сладки с Филип и пупата - физически как се чувстваш?
Стели, модерно момче си имаш ти - направо по име си се обръща към тати. Представям си колко мило ви е станало като сте го чули Heart Eyes
Денис, да са живи и здрави дядо ти и татко ти - представям си каква веселба е било за юбелйното честване като знам миналата година какво беше. Арен продължава да си е в налагащия се период - щом и вие нямате мартеници - човекът си спазва своите традиции  Simple Smile
Плами, Ави - дано времето до срещата с любимите мине по-неусетно от лятна ваканция.
Чочиииииии, липсваше на срещата  Hug Айде мечо за оздравее по-бързо пък да ви видим преди тръгване.
Меги, Ави - весела разходка. Щастливке ти няма ли да се включиш? Бон Есперанс, где си?
Сесилия, радвам се да те видя. И Мити голям помощник - в Германия това да не е част от ранното възпитание?

Ох, трябва да ви оставям, че работа ме чака. Хайде до скоро и снимки от камилчето чакаме!

# 43
Приветки сладунки и сладунковци!
При нас дойдат ли празници и компа хваща прах Wink това му е хубавото!
Само дето едно мартенско вирусче ни хвана малко преди да вържем мартеничките,та днес пропускаме срещата да не ви заразим.Не сме много зле,ама по-добре да сме с чиста съвест.Иначе Мия обожава своята червено-бяла гривна и не я сваля..А днес дори преди да излезем ме заведе при якенцето от вчера,за да ми покаже че забравям да и сложа мартеничката - кукла от баба Wink Определено я е харесала!
Подаряваме ви по една виртуална мартеничка с много любов с пожелание за здраве,за вас и близките ви хора! И много ни се иска да си посадим септемврийската градинка най-сетне,за да си кичим после нашите дръвчета!
Трети март бяхме много изненадани,че от прозореца ни зарята се вижда страхотно - като от първия ред Wink Мия милата толкова й хареса,че после със сълзи на очи ме водеше към прозореца милион и един пъти и тъжно казваше"няма"...
Това е засега от нас,стягаме се още ден-два и възобновяваме купоните  Mr. Green

# 44
  • Sofia
Здравейте, мили момичета!

Не съм писала много отдавна, но ви следя редовно Hug(често с "помощта" на Ави Laughing). Радвам се, че сте добре и дечицата са толкова пораснали, че продължавате да правите страхотни срещи на чудесни места и сте все така организирани.

Ние се завърнахме след 5-дневна страхотна почивка(бяхме си взели и допълнително 2 дни отпуск) при малката принцеса. Времето в Бургас беше невероятно, слънчево и пролетно. Правихме си дълги разходки(при една от тях срещнахме Фибичка и сладураната Йоанка, която си похапваше от салатата на мама) и гостувахме на приятели и близки, но най-важното е, че бяхме заедно с Али. Нейната радост беше огромна. Пораснала е много, разбира абсолютно всичко и постоянно бърбори и пищи от удоволствие. Най-дългата й думичка е "таполи, потапотки, тапотки", което означава чорапки. Ако баба й е забравила къде е сложила нещо, тя веднага отива и показва Heart Eyes Катери се навсякъде, отваря си вратите, харесва прахосмукачката и метлата, изявява желание да прави всичко сама Shocked, не търпи нещо да не стане по нейно желание... Но няма да ви отегчавам повече, всичко това го виждате всеки ден.

Това са снимки на порасналата Али: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=173248&photo=126

На новите бремелинки Алфи и Чочи, които не съм поздравила, много късмет и дано всичко е наред!

Пожелавам ви много слънце!

Общи условия

Активация на акаунт