Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 380
  • 286
  •   1
Отговори
# 270
Привет в този декемврийски ден...
За срещата - където сте казали - там сме!

Вчера си взех резултатите от БХС, цито и микробиология и съм много доволна  Simple Smile Засега всичко върви добре с бебшора Praynig

Друго какво да ви кажа... newsm78 Ходих да предплатя една почивка в Гърция за месец май - това ще е и подаръкът ни към приятелите, на които ще им кумуваме. заформяме се група от около 20 човека - всички с деца, и мисля, че ще е супер  Flutter
Засега толкова от мен Hug

# 271
 Здравейте и от нас в това зимно време!  Heart Eyes

Влизаме само да кажем, че и ние сме на линия за партито.

# 272
Приятелчета, приятно прекарване на партито!
Ние за съжаление няма да дойдем, Ивето от сутринта се скъса от повръщане, предполагам, че е някакъв вирус!
А така ми се искаше да видим Чочи и Ян преди заминаването Sad
Специални прегръдки и целувки за вас! Hug

# 273
Момичета, моля да предадете специални поздрави на Чочи и Ян (Бибиян), лек път и бързо адаптиране на новото място от нас с Мария.  Hug

Пък очаквам снимки Sad

Хубав ден!

# 274
Хайде здрасти и от нас!

С този сняг и мен ме шашнахте  Shocked...Тук при нас времето е много приятно. Вали, но едно такова тихо, кротко...На нас едната ни стая е остъклена от всякъде, даже и на тавана и е така приятно и нежно да слушаш дъжда - истинска романтика.
При назе нищо интересно. На Йоана незнайно кога и излязаха четирите кучешки зъба и вече си има пълен комплект усмивка.  Grinning Започна от време на време да отговаря на въпроси с да и не и сега още по-добре се разбираме.  Wink Все по-често вече и повтаря думи.
tzvety roussimova - да ти е живо и здраво момчето! С голямо закъснение, но от сърце! Ивето бързо да оздравява. Дано да е само временно неразположение.
Мари_Анка - ти кога мина на кирилица?  Thinking Как е Веси днес!
Amaretto - аааа нищо не забравят мъниците. Веднъж влезе ли нещо в компютъра, запазва се на харддиска и това е.  Mr. Green
Mariela Gazela - и аз така действам с Йоана. Оставям я на свобода да се цапа колкото и където иска и на помощ се притичвам само в краен случай. В резултат е доста съобразителна и опипва почвата преди да предприеме действия. Възглавница ползва и винаги заспива прегръщайки някоя......Нищо не разказа за торнадото... Naughty
На Ники на la estrella - смело крачене в живота!
irinii - страхотен подарък за младоженците! Ние на нашата сватба, помолихме всичките ни гостите да ни дадат парите, които са смятали да отделят за подарък и с тях си направихме невероятни екскурзии и пътешествия. Два месеца само пътувахме у нас и в чужбина, изхарчихме всичко до стотинка, но си създадахме спомени, които ще ни останат за цял живот....
На Чочи и Ян да направите такова изпращане, че да нямат търпение да се върнат обратно!   bouquet
Писали, не писали утре пускам новата тема, че с това темпо дето я караме, скоро няма да е актуална. Wink
Сега ви оставям, за да се потопя в прекрасните картини от думи на Маркес, там под нежно трополящия, пролетен дъжд!

# 275
Момичета,
няма да се класираме днес Sad Дребосъчка още спи..После докато се нахраним и прочие.. И в задръстванията..Ще пропуснем..Вече ни е яд  Tired
Но няма да пропуснем ЧОЧИ и ЯН -  Hug  bouquet Heart Eyes
Да ви пожелаем на добър час и път, лека и спокойна и по-честичко да си идвате насам! За Ян сме сигурни,че ще е супер батко,а ние ще ви направим магийка за мома  Whistling
Фиби,лекичко ти завидях за това приятно местенце,където се потапяш в книжката си..Звучи много приятно.И все забравям да ти кажа че това пролетно твое момиче на аватара ме зарежда и всеки път ме кара да се усмихна - благодаря ти!
Амарето, и нашето тати ходи дори до магазина с кола..А че той е на края на блока е друг въпрос...А гледането на Мия уикенда, в тва гадно време определено ще е с повишена трудност  WhistlingНо съм с чиста съвест - аз поръчах слънце  Sunglasses
Целувки от нас - с вас сме поне виртуално,но чакаме разкази за хубавите неща,които едно птиченце ми каза че ще се случат Wink

# 276
Само да се разпиша за очакващите новини:
Изпращането на Чочи се състоя - на мен ми домъчня  Sad Бяхме аз, ави, денис, снежка-смешка,бебе дунди с братовчедка си, стес, чочи, мама меги и отрочетата ни /оф май някого пропускам ....  newsm78/Децата се нащуряха страхотно.Ние побърборихме за живота и бъдещите си планове за живота, за хубавите неща от живота и за живот ана децата ни...хихи... Изпълнихме тържествен ритуал по поднасянето на специално изготвения Сертификат за Чочи - вечна септемврийка. Стес беше направила страхотен мини албум с общите ни спомени и една страничка - за в бъдеще да я попълваме. Толкова се превъзбудихме, че забравихме да я надпишем  ooooh! Ян получи аксесоари за детската си стая  Simple Smile
повече инфо от другите дами

аз чакам пица от виктория /в детските клубове се предлага САМО вредна храна, от която в момента пак ми е  Sick, а като не ям пак ми е  Sick /и с любимия ще гледаме филмче

# 277
  • София
Здравейтииии ва Hug
Аз пак съм тук-мъж ми е нощна и ми се кара, че все като го няма вися до никое време на компютъра Embarassed Срам ме е, ама какво да направя newsm78
Ние не дойдохме на срещата поради същата причина , както Бон Есперанс и Мия. Но като компенсация към Хриси-водих го в Пигисхаус-тате на път за работа ни остави и поигра, преди да затворят. Подобри си рекорда-45 мин. и то защото си игра с бате Дарко(кръщелника на мъжа на Сесилия). Купих му и една книжка и той заспа с нея. Не знам защо, но Хриси все още не проявява интерес, като му чета приказки, а иска сам да си разглежда книжките.
Та Чочи, лек престой в Полша, ще чакаме включвания и от там с информация за септемврийчетата Simple Smile
Фибичка, чудно сватбено пътешествие сте си спретнали Simple Smile Ние се ограничихме само в България, че бях бременна булка, но обиколихме цяла южна България.
На възглавница Хриси спи от половин година-бебешка-по- точно си я гушка де.
Аз Хриси не го уча май на нищо Embarassed Rolling EyesНито на колко години е, нито разни други подобни...Все си викам, че трябва да почна, ама...

# 278
Срещата беше приятна и както винаги се получава времето се изнизва сякаш са минутки,а не часове.Аз към разказа на Ирини само ще добавя,че сложих малко снимчици на муцунковците в албума.Само Лаци липсва,но това е защото пристигна след като батериите на фотото ми сдадоха багажа,аМама Меги е страшен шампион по пътешествията и успя да дойде на срещата .Стес беше се заела с професионалното заснемане на случая от нея повече в картинки.А за храната в детските центрове сериозно се замислих.Никой ли не контролира тези боклучки  Thinking и от какво биха загубили ако има интерестни и вкусни неща за ядене.Айде,много се замислих....Лека на всички.

# 279
хайде и аз на отчет...
както винаги става на подобни сбирки, имах чувството, че в момента, в който отидохме и трябваше да си тръгваме, времето просто летиииии...аз като си погледнах фотоапарата, се оказа че съм направила само 3 снимки, но за снимков материал разчитам на Стес  Hug
ох не ме бива по сладкодумно разказване, оставям тази задача на Мама Меги  Hug

нещо нямам муза...лека  Wink

Денис, ме изпревари  Hug

# 280
Рапорт даден и от мен!
изкарахме страхотно, не можахме да се наприказваме, но времето е пред нас....
Рая спи отдавна уморена от емоциите, едвам я качих в колата  на тръгване от клубчето. Извиваше се назад и искаше да слезе, направо изпадна в истерия. Явно и за нея времето е минало неусетно.
Снимки не можах да кача днес, защото не мога да открия кабелчето на фотоапарата и подозирам кой го е затрил... 
Утре продължава търсенето с нови сили...
Лека нощ! Heart Eyes

# 281
Браво за хубавата срещичка ,много са сладки всички хлапета! Hug
Бременелки,я споделете втората ви бременност как протича,като първата ли или е различно,интересно ми е Heart Eyes
Фиби,ти си, 15 страничка е вече Hug

# 282
Доника, брат по съдба си ми ти.  Hug И аз така с дребната.  Не я учех, защото си мислех, че разните му "дай боц" са бабини диветини (или както там се пише тази дума и каквото и да значи). Но на 11 месеца я водих на психолог. Трябваше ми цялостна оценка на психо-моторното й развитие (нали споменах, че лекарите имаха съмнения за детска целебрална парализа). Та психолога тогава ми обясни, че бабите не случайно имат такива игри. Специално това "боц", което трябвало да правят с показалеца, целяло развитие на отделяне на пръста (или някакво такова беше обяснението), т.е. детето да се учи да показва и сочи с пръст. Та ме навряха тогава в най-тъмното място на кучето, че не уча детето си на нищо. Е, разбраха ме, щото тогава отдавах по-голямо значение на рехабилитацията. И въпреки това установиха, че Мария се развива в норми за възрастта си. Аз все пак започнах разни игри, но "всяко чудо за три дни". И така - после емиграция, други разправии и ... В интерес на истината, Мария много бързо схваща и понеже се е научила сама на много неща, аз не се кося. Но... взех да се притеснявам за говора й, и вчера се разрових в нета за развитие на 18-месечна възраст и някои неща не ми харесаха. И днес я натиснах на пода. Вече знае къде са й ушите, носа, крачетата, пръстчетата, да дава целувки с ръчичка... Интересна ми е, че като и кажа: "Я Мими да покаже как се прави "чао", показва, ама ако й наредя: "Кажи "чао", започва едно чудене... И не разпознава картинни изображения, или поне не се справя добре според мен. Притеснено ми е.  ooooh!

За торнадото: Video
Мина през Downtown-a, сградата на CNN не прилича на нищо. Моя приятелка - журналист, каза че офиса й е без стъкла и ... кал, бъркотия голяма. Има още затворени улици, разчистват. Надявам се да оправят до събота, че ще ходим на баскетболен мач, а то и Philips Arena беше засегната. За наша голяма радост (живеем на север от Атланта), при нас само валя, трещя и святка малко повече от обикновено. Аз разбрах за торнадото на следващия ден, когато приятели и познати започнаха да ми звънят да ме питат как съм. По начало в такива ситуации по телевизията непрекъснато върви tornado warning, как и накъде се движи, сила на вятър и изобщо всичко необходимо, но аз май тогава не гледах. Аз от 6 месеца съм тук и поне 3-4 пъти досега имаше такива предупреждения. Минаваха все покрай нас, но през центъра на Атланта, казват че не било минавало досега. Страшно си е. И къщите не са така устойчиви като в България.

Диването ми тия дни е непоносимо - лепнало се е като дъвка за подметка за мен и нещо все си нарежда - нито една смислена дума де, но на мен ми изпили мозъка. Казах на съпруга си, че ще изляза и няма да се върна. Ух, как можах, ама много ми дойде.

fibi4ka, завидях ти за сватбената екскурзия. Моят ме заведе на сватбен уикенд в Стара Загора.  Joy Градът си е много хубав, разбира се, но ми се щеше друго. То и моето не може да се нарече сватба, но това е друга тема. Само ще спомена, че бях с панталон и отидох с трамвай до залата. Мъжът ми си прави сам подгъв на панталона, докато аз бях на фризьор.

Благодаря за отзивите за възглавничката. Реших, че ще почакаме още малко, или ако й намеря мъничка, ще взема. Иначе и Мария е голямо шило. Затова спи все още с чувалче, няма кой да става по 63 пъти на нощ да я завива.

Лека вечер ви желая!  Hug  Отивам да разглеждам снимките ви.   Heart Eyes

# 283
Здравейте мацки
Аз тайничко си ви чета,но нещо нямах настроение да пиша.Дядо ми беше в болница и като на лента ми минаваха спомените с него,много си го обичам пък и аз съм му слабост от всичките внуци.Помня като бях малка колко обичах да слагам ръка в неговата(той има много големи и силни ръце) и да се радвам колко ми е малка ръчичката.Както и да е оперираха го и много бързо се оправи,вече си е вкъщи и се грижим за него.Учудвам се колко сила има в този човек,привидно остарял много бързо.
Пък и половинката е почивка и сме постоянно по разходки и задачи.
Чочи,Ян и малка запетайчице Пожелаваме ви приятно изкарване и да съберете незабравими спомени.Ще ни липсвате и искрено се надявам да успеем да се видим лятото например.Много целувки и всичко най,най от нас
Мариела Газела Добре дола  и от мен.Страшно интересно и увлекателно пишеш и ми е приятно да те познавам макар и виртуално. Не се притеснявай всички дечица се развиват различно и на всяко нещо ще му дойде времето.И аз съм имала моменти когато ми се е искало да изляза и да не се връщам,но се чудя дори как съм си го помислила.
ДоникаАз пък уча Неси само на щуротии,но няма да ви ги казвам че няма да искате да си играете с нас.Сега се е научила да казва и показва "Пет пет" и постоянно прави белички и ни показва.Викам и Щуротия.Имитира доста животни,не само като ги види но и като я питаш.
 Голям интерес проявява към козметиката и гримовете ми(може да си слага пяна на косата Crazy сама).Има си три бебета дето постоянно ги разнася целува ги ,приспива ги храни ги и им дава вода Flutter Много е грижовна,но понякога им се кара,говори си им нещо на бебешки и това е.
А да правихме миналата седмица прощъпалник и спретнах много красива тортичка,но в предвид увеличаващите се редици от бременни майчета,няма да я публикувам.
Айде да не ставаме досадни че май много писах,а и Неси още не е заспала и иска да я возя в количката на бебето
 Laughing
Лека вечер и целувки

# 284
  • Пловдив
Добро утро!!!!!

Фийбиииии, къде ни е новата темичка..... Hug Wink

Общи условия

Активация на акаунт