Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 347
  • 286
  •   1
Отговори
# 255
Ей Бон Есперанс, не успяхте да спрете дъжда и това е...  Wink
При нас /на село/ гърми и присвятква, а въздухът е - мммм, много пролетен и супер за сън, но както знаете с дребосъчковци - няма спане преди 21ч  Simple Smile
ЦветиР, да е светло името на момчето ти  Hug Стихчето е страхотно и задължително ще го науча наизуст - всичко свързано с мечета ни е страст както знаете  Wink
вики81, браво за мъжкото поведение на Крис  Hug Аз също трябва да заведа Спаси на ваксина, но май ще е следващата седмица, че тази програмката се запълни... ще видя де.
АлексаЛ, липсваше, ей... как искам да ви видя и теб, и Вениш Heart Eyes итанцувално бърборивите ви септемврийчета.
ЛаЕстрела, честит прощъпялник. все напред и нагоре д авърви сладура. Относно самия ритуал - и при нас по-интересно беше хапването и пийването, отколкото ентусиазма на Спаси към предметите.
фибиии, ще пишем и още как - като гледам какви са дъждове - скоро ще я свършим тази тема
Подкрепям Цвети Р, също мисля, че обичта все по- голяма става с две, три и.. А отностно гушкането , не искам да умаловажавам важността, която му придавате, но мисля , че децата ни винаги ще имат нужда да бъдат гушкани, и ние винаги също ще имаме нужда да си ги гушкаме , и никога така няма да бъде ощетено нито едното нито другото..... ама това нали си е моето мнение по въпроса

Ааааа и аз така мисля  Simple Smile Хайде отивай и се връщай по-бързо, че с това време - ще те мисля  Naughty
възглавница - спаси спи от около 5 месеца на нормални

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 18:31 от irinii

# 256
Честит имен ден на Алекс!  Hug

Желая да е живо и здраво името, да го носи с чест и гордост, и много врати да отваря!
И преди всичко здраве и щастливо детство!

За прощъпулника на Ники мога само да се радвам. Аз ужасно съжалявам, че на Мария не направихме ни погача, ни прощъпулник Sad Добре че спретнахме едно кръщене овреме.

Момичета, желая ви хубава вечер, ще ми се да попиша още, но днес цял ден ми висят по краката и не са спрели да мрънкат. Довечера (моето довечера) ще се разпиша пак.

А покрай нас мина торнадо с опустошителна сила и жертви, но за това - довечера.

Хайде прегръдки от мен!

# 257
  • София
Привет, момичета -кокичета,
 След като се наспа, Вики пак си държа за известно време ръчичката, и след около 1 час- ни вопъл, ни стон  Grinning. Мина й. и сега си е добре.
Съседите се оказаха свестни. След като се прибраха най-сетне, установихме, че като си спрат водата, спира теча по щранга, който беше наводнил чак и стените (явно доста време е текло, без да забележим). Обещаха днес да викат водопроводчик.
алексал, твоят пост все едно аз съм го писала. Значи откакто тръгнах на работа , нямам време за нищо, а и командировки ме чакат.
ЦветиР, да ти е жив и здрав малкият сладурчо Алекси.
мама Меги, много ми се иска да посетя с теб конната база. Някой ден и това ще стане.
Много разтоварващо ми действате, да знаете.

# 258
  • София
Здравейтееее Simple Smile
Цвети, мислех още на обяд да честитя имения ден на Алекс, обаче тия п......и от енергото ми объркаха изненадата. От известно време насам почти всеки ден сме без ток #Cussing out #2gunfire
Базел, радвам се, че ръчичката на Вики вече е Ок.
Вики, вие добре бихте ваксина, ама ние кога...с тая хрема дето ту я има, ту я няма...все още изчаквам
Бон Есперанс, да разбирам, че сте с врати най-сетне Simple SmileХа честито. В този ред на мисли днес купих детски полилей и ключ за него и с това детската ми вълна приключи-остава хола да дообзаведем.
Ла Естрела, чесит ти компютърен специалист Simple Smile
Дз, напомни ми и на мен за детството newsm78
Вчера ходихме в Борисовата градина и Хриси подлуди баща си- hahaha hahaha hahahaнека да види на мен как ми е-издържа половин час и ни прибра Sad А дребчо беше като отвързан-чудеше се на коя пързалка и катерушка да се качи по-напред Simple Smile
Приспах си мъжете и превключвам каналите гледайки успоредно Айдъла с Пей с мен...Големи разочарования. А тоя Иван тотално изпростя-на какво се радва българина newsm78

# 259
 За съжаление пътуването ми се отложи за сряда, но момичета  Naughty отговорно заявявам, че ще направя всичко възможно да се върна до 16-17 часа и да присъствам на партито, Чочи не изпускам , щото после.. ехеее кой знае кога ще видим отново на живо!
 Базел много ще ми е приятно за ви разведа всичките, желаещите даже да качим на кон, а пък и ква кръчма си имаме там и за ядене става и за пиене и за тичане.. така, че.. да предвидим някоя бъдеща среща директно на място!
Ави, не съм го снимала , нещо светлината в тоя бокс е много лоша, ще си взема фотоапарата и дано с него се получи..
 Доника, те и мъжете понякога трябва да видят какво е, иначе си мислят "какво толкова" егати кефа да си се разходите в парка.. хихи
 Бон есперанс, ти снима ли романтиката с одеалото.. надали ще се повтори това в тоя живот... а пък да снимаш и готовия вариант, да не кажа да ни поканиш на гости, че ще дойде нагло... хихи Ха, честити ти врати, а Мия е толкова добра , че ако те чуя пак така да говориш ще се разправяме!
 ла естрела, Честито и на вас, високи върхове да покори момчето и много горда да се чувсташ от неговите стъпки!
 Айде лека нощ, че Лаци спи на спалнята , а аз съм окопирала детската , за да си лафя с вас.. лека и мнооого приятна нощ

# 260
Здравейте,
благодаря от сърце за хубавите пожелания. Hug Иначе денят не беше толкова добър, колкото очаквах, имаше и неприятни моменти и сега се чувствам супер уморена.
Затова накратко да кажа за клубчето: ще е свободно до 18 часа. Има рожден ден от 18.30 и трябва да се приготвят. Ако желаете, може да направим срещата между 16 и 18 часа, макар че аз бих могла да дойда към 17. Алекс спи , а взимам и Ивето от градина.
Ако някой има друго предложение да казва, но в последният момент не е лесно да се намери.

# 261
атова накратко да кажа за клубчето: ще е свободно до 18 часа. Има рожден ден от 18.30 и трябва да се приготвят. Ако желаете, може да направим срещата между 16 и 18 часа, макар че аз бих могла да дойда към 17. Алекс спи , а взимам и Ивето от градина.
Ако някой има друго предложение да казва, но в последният момент не е лесно да се намери.

Еми аз нямам идеи, но е много неприятно, защото времето никога не ни достига, а 1 час - съвсем. Чочи да каже. Иначе аз съм на линия!

# 262
 Ирини, а това клубче Барбарони дето е на бели брези, ти там си ходиш - как е имаме ли контакт, може и там или ако се сетите в района нещо друго, аз също мисля ,че е кофти да сме ограничени от времето

# 263
Приветки мриветки!
Мия спи,аз вършея..Реших да седна за минутка.
За срещата,не съм много сигурна,пък и незнам до колко часа работят,но вариант е и Патиланци - там има едно пространство за бебешоря като нашите,а отвън има импровизирани маси с поглед към децата..Там дори и да има резервации,те са на друго място..Дори и при дъжд ще е закрито..Това е само вариант де..
Иначе,мамо Меги,на срещата се позагледай малко в кротушка Мия..Да избегнем разправиите де Wink А за романтиката не съм снимал:( Тя романтиката сама по себе си предразполага към разсеяност... Embarassed
Цвети,нацелувай именника,макар и със закъснение..Имах си един календар с всичките именни дни, но е още в багажа и не съм много в час с празниците..
Да ви споделя,че таткото ни е на изпит събота и неделя  Mr. Green -изпит по бащинство ..Замислила съм да се запиша за един курс и той ще се доказва като татко и бавачка..Пораженията ще броим по-късно Wink Досега все му се разминаваше..ХИХИ..Че нали ние сме майчинство и си караме кефа - паркчета,кафета,клубчета..Ама да имаше кой да наема с една скрита камера  Twisted Evil Да не сме егоисти и да се позабавлява и той малко Crazy
Споделих ви пъклените си планове - отивам при едно пиле в кухнята Wink
Цунки и хубав ден!

# 264
Барбаронито на Белите брези по принцип е още по-натоварено. Има и Барбарони 2 , на Бъкстон, близо до пазара на Борово, но за там впечатленията на са толкова розови, аз не съм ходила.  Мога да потърся телефони, но малко по-късно.
В района има и Ментов носорог, в блоковете срещу голямата поляна на парка.

# 265
Момичетаааа, за малко ви изтървах от око и не мога да ви хвана края. ooooh! Laughing
Ха сега, здравейте!
Вчера бяхме в София. Водихме Мимка на проследяване при индиеца-хомеопат. Той смята, че тя се развива чудесно и с всеки изминал път е ужасно променена (водим я през няколко месеца). Grinning
Снощи пък Веси беше с температура, почти не ни остави да спим и днес бях адски уморена, та не ми остана време да надникна тук.
venush, как да дам тон с последствията, които още нося от тежките усложнения след секциото. Ако не бяха те, с най-голямо удоволствие щях да ви засрамя мамите с по една дъщеричка (пък аз с цели две Flutter) Laughing
Мариела-Газела, нали ти питаше за възглавничките? Embarassed Василена спи без възглавница.
ЦветиР, честит празник на Алекс (макар и със закъснение)! Да ти е жив и здрав! Hug И аз се впечатлих от хубавото стихче, за което благодаря от сърце!
bonne_esperance, хубав номер си спретнала на вашият тати. hahaha Ама ще се справи, ще видиш!
Чочи, чудесно е, че вече си по-добре! Дано така да е до края.
Отивам да приготвям мимка за сън. Лека нощ! Heart Eyes

# 266
  Такаааа, изпратих си мъжа, приспах малкото, четох приказка, заспах с голямото и сега съм готова да ви обърна внимание.
Мари_Анка,  браво на Мими, а Веселушка да мине само с вдигането на Т.
Хе- хе, bonne_esperance, моя мъж се прибра без колата и видя какво е трамбоване всеки ден до Морската градина по очуканите  или пълни с коли тротоари, и ми се чуди защо, когато Мишето заспа в количката, побързах да намеря кафенце да поседнем на спокойствие.
Mama meggie, мини да ме вземеш. Шегувам се. Ако все пак имаш време за кафе, обади се!
Доника, това с тока хич не е добре.
Каролина, жалко че Мони не е свикнал с майка ти, сигурно й е тъжно. Но пък ако беше , на него щеше да му е трудно да се раздели с нея, когато си тръгне.
 За ваксините, нали сме по-големи, засега приключихме с тях.
 Възглавничка, не ползва. Много се върти и едва ли дълго ще се задържа върху нея. Много се отвива, уж гледам да не е много топло в стаята, но по няколко пъти ставам нощем да го завивам.
 По този повод се сетих, че обичаме да разнасяме и гушкаме плюшени играчки, но не спим с тях. Как е при вас с плюшените играчки?
 la estrella, честит прощъпалник!
 ЦветиР, да ти е жив и здрав  именика! със закъснение
 fibi4ka, страхотно аватарче!

Да ви кажа на какво се смяхме с мъжа ми вчера: както си играеше Мишето, изведнъж хукна с бясна скорост да излиза от стаята, вече беше излязъл в коридора, когато извиках след него "Миши, на колко си години?". Човека наби спирачки, обърна се, показа 1 пръстче и предоволен от себе си, продължи пътя. Отдавна не бях го питала и мислех, че е забравил.
 За обичта, въобще не съм се замисляла дали еднакво обичам и двамата, но в момента Мишето е по-интересен, има повече причини да сму се идивляваме и след такъв изблик гледам веднага да прегърна и баткото, за да не се почивства зле. Освен това често се налага да му се караме, постоянно му повтаряме да не вдига Мишо, а той вчера взел че го обърнал с главата надолу и го носи. Да се смееш ли , да плачеш ли? Детска му работа, аз и затова не пиша често, ами  тия дивачета ще ме подлудят. А  Мишо стои мирно в количката, когато сме навън и всички се прехласват: "Какво кротко дете!".

Тук както сте заразмятали тези ръкавици  Laughing очаквам с интерес да прочета кой е следващият приел предизвикателството  Wink
  Ами, ти например!
yoana77 , нашето чао си беше съвсем нормално до оня ден, сега прилича на "...може би неразумна е била, може би днес е малко тра-ла-ла..."
        Спирам да досаждам, въпреки че и други исках да спомена.
                  Поздравче, благодарение на stelli_ssd намерих и това.
                          Лека нощ!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 02:47 от Amaretto

# 267
ВАЖНО СЪОБЩЕНИЕ!

СРЕЩАТА С ЧОЧИ ЩЕ БЪДЕ В КЛУБ "МОЕТО ГАРДЖЕ" ДНЕС В 17 ЧАСА. Ето координатите http://www.moetogardze.com/contact.htm. Клубът работи до 20 часа и няма организиран РД за тази вечер. Сега излизам. Който иска да се свърже с мен на мобилния.

Лек и хубав ден на всички и да ни е честит последния, да се надяваме, сняг!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:24 от Ави

# 268
Този сняг ни върна спомена за зимата.До края на седмицата дано наделее пролетта.Ние ще се постараем да сме на време на уреченото място.
Мари_Анка много се радвам на многото добри новини напоследък край Мими.На Веселушка дано Т да и спадне бързичко,че винаги ми е много мъчно някое дребосъче като е болно.
Цвети съвесем се отплеснах .Да ти е много здрав и игрив Алекс   bouquet
 Amaretto хващайте новата кола на Мама Меги и долитайте в купом за изнанада на половинката ти  Laughing
Аз за другарче на Арен се въздържам на този етап.Не чакайте изненади  Laughing
На Арен плюшените играчки не му правят никакво впечатление.Не би ги забелязал,ако понякога не ги одухотворявам с някоя сценка.После щом спрат да правят неща,стават мебел.Свикнал е да няма нищо в леглото си,освен завивките в който се гуши и спи.
Отдавна подозирам ,че децата ни знаят,чуват и разбират повече от това което ни показват и понякога има големи изненади и смешни ситуации като на Мишето.
Доника,какви са тези спирания на тока.Ужас!
Бон Есперанс -супер планче си замислила.Ще се справи тати с Мия или Мия с тати.Сигурна съм ще е хубав и изморителен уикенд.
bazel радвам се че имате разбрани съседи и проблема ще се реши  Hug
Мариела това с торнадото  #Crazy е плашещо.
ЛаЕстрела, честит прощъпалник  Hug

# 269
Момичета от София, с този сняг направо ме разбихте.  Shocked
И тук е студено и мрачно. Confused А ние пролет чакахме.

Общи условия

Активация на акаунт