Vessselka, исках да напиша това за изнервянето, но го спестих и го нарекох "моментно състояние". То си е моментно де, ама не знам колко дълъг ще е този момент. Та и аз като теб - не му е сега времето, ще помисля по-натам.
venush, не можеш да си представиш как прихнах да се смея като прочетох това: "ходи да ги храни с лопатката за пясък". Не можех да не си го представя.

mama_meggie, радвам се изключително за кончето на мама Даша! Много! И много бих искала да запозная Мария с конете. Надявам се като се прибера в България през май да имам тази възможност.
bazel, стискам палци преди всичко за Вики, а след това и за бързо разрешаване на проблема със съседите!
И на MariaF и Chochy стискам палци за лека и безпроблемна бременност! Прощавайте момичета, но едва сега разбрах със сигурност, не съм ви забравила и не съм искала да ви пропусна.
Мари_Анка, моята Мария бива силно ограничавана у дома (само от мен) и силно "отвързана" навън. Когато сме някъде другаде, изключая гостуване в чужд дом, й разрешавам да прави каквото иска, да пада, да става, да се рови в пясък, да дърпа кучета за опашките, да сваля гаджета... Само я наблюдавам. Дори в повечето случаи и да видя че ще падне, я оставям да се удари, белким й остане в главата правилното поведение за следващия път. Затова е такава щурачка!

Момичета, имам конкретен въпрос - вашите сладури спят ли на възглавница? Мария все още спи без, но ми се струва че с възглавница се чувства по-уютно накак в съня си. Споделете, моля!
Поздрави!

И защо броят на публикациите ми стои един и същ?
Обожавам делфините и съм убедена, че те са си отделна интелигентна цивилизация на Земята.
Приеми моите сърдечни поздрави!Пожелавам ти всичко най-хубаво и да не ни забравиш 

Но се надявам някой ден и аз да се добера дотам, че обожавам делфините. Гледах едно такова представление миналата година в мадридския зоопарк и много ми хареса. Делфините са страхотни бозайници, толкова са мили и умни.