Слънце, мартенички и цветя - СЕПТЕМВРИЙЧЕТАТА чакаха това!

• 24 350
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Оф, няма, нямааааа, или поне аз не съм запозната още и съвсем, но като знам, че Канада е социална държава за голяма разлика от САЩ... Детските градини са си скъпо удоволствие или по-скоро необходимост. В библиотека се записах, но Мария е още малка струва ми се за мирно седене на едно място и слушане на приказки. А може да не е малка, но тя не стои мирно на д-то си. Обикновено ходя след нея и събирам книги. Иска да разгледа и пипне всичко. Аз обаче ще се заинтересувам сериозно за разни други занимания. Тук поне има църкви на всеки ъгъл и вероятно там има разни забавачници. Пък и на мен ми се ще да запиша някой курс за езика, че ... не ми е блестящ (да не казвам, че е отчайващ).
Vessselka, исках да напиша това за изнервянето, но го спестих и го нарекох "моментно състояние". То си е моментно де, ама не знам колко дълъг ще е този момент. Та и аз като теб - не му е сега времето, ще помисля по-натам.
venush, не можеш да си представиш как прихнах да се смея като прочетох това: "ходи да ги храни с лопатката за пясък". Не можех да не си го представя.  Joy
mama_meggie, радвам се изключително за кончето на мама Даша! Много! И много бих искала да запозная Мария с конете. Надявам се като се прибера в България през май да имам тази възможност.
bazel,  стискам палци преди всичко за Вики, а след това и за бързо разрешаване на проблема със съседите!
И на MariaF и Chochy стискам палци за лека и безпроблемна бременност! Прощавайте момичета, но едва сега разбрах със сигурност, не съм ви забравила и не съм искала да ви пропусна.
Мари_Анка, моята Мария бива силно ограничавана у дома (само от мен) и силно "отвързана" навън. Когато сме някъде другаде, изключая гостуване в чужд дом, й разрешавам да прави каквото иска, да пада, да става, да се рови в пясък, да дърпа кучета за опашките, да сваля гаджета... Само я наблюдавам. Дори в повечето случаи и да видя че ще падне, я оставям да се удари, белким й остане в главата правилното поведение за следващия път. Затова е такава щурачка!  Hug

Момичета, имам конкретен въпрос - вашите сладури спят ли на възглавница? Мария все още спи без, но ми се струва че с възглавница се чувства по-уютно накак в съня си. Споделете, моля!

Поздрави! Hug

И защо броят на публикациите ми стои един и същ?  newsm78

# 241
ДЗ, я кажи ти подкарали си колата или... само гушкаш малчо на заднат аседалка  Wink Обожавам делфините и съм убедена, че те са си отделна интелигентна цивилизация на Земята.
Все още съм куфар Mr. Green Чакам да ми сменат гумите -в момента нямало като за мойта и да почвам опреснителните Rolling Eyes

Пусни си едно изследване да си поспокойна Hug

Кратко филмче от вчера Hug
http://dvv1.multiply.com/video/item/2/MOV00002.3gp

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 08:42 от DZ

# 242
Меца мечето прегръща.
-Ти си имаш друго мече
и не ме обичаш вече!-
Мечо тръшка се и рита.
-Обичта ми не е пита,
та да късаме парчета
за отделните мечета, -
отговаря му Мецана.
-Гледай, пътя през Балкана,
щом по него се минава,
по-широк и хубав става.
Тъй и обичта на мама,
само става по-голяма,
щом като обича двама! Hug

Ще проверя дали е свободно клубчето за сряда, 17-17.30ч!

# 243
Приветки!
Мацки, ще се радвам да се видим на живо (Венуш, жалко че нямате възможност)
Цвети Р, много съм ти балгодарна че ще питаш в клубчето Hug
Ирини, терминът ми е на 30.09! пак наесен с песен, е този път няма да е чичко Велев, но нищо. На мен от 10-ина дни престана да ми става лошо, дано и твоите неволи отминават.
И аз съм станала една хиперемоционална - всичко взимам присърце, ето сега ме просълзихте с пожеланията и коментарите за майчината любов, абе то хормони, то чудо!
Споделям напълно вижданията ви за голямото сърце на мама, аз преди да забременея имах чуденки как може да обичам още 1 дечко, но след 2-те линиики нямах и грам съмнения.
Отивам по разни лични задачки, че програмата е пълна
Палечко след 2 дни, които прекарахме заедно, се поуспокои и сега пак е усмихнатия Бибиян.

Целувки на всички ви

# 244
 Подкрепям Цвети Р, също мисля, че обичта все по- голяма става с две, три и.. А отностно гушкането , не искам да умаловажавам важността, която му придавате, но мисля , че децата ни винаги ще имат нужда да бъдат гушкани, и ние винаги също ще имаме нужда да си ги гушкаме , и никога така няма да бъде ощетено нито едното нито другото..... ама това нали си е моето мнение по въпроса
 Малък сладък Бибиян.. хихих
 Ние също ще сем по задачи, а довечера ще дръпна до Варна да си платя за държавния изпит и да пукна молба.. връщане веднага, ама как ще го взимам изпита не питайте....
 Приятен ден
ДЗ, много готино клипче, аз съм го гледала на живо и мисля , че е мтого интересно, как беше Ники по време на прадставлението, гледа ли с интерес или ...

# 245
Ех,няма ме 2-3 дни и вие сте изписали фермани,прочетох ви и направо на темата:
Irinii,честито!!!От все сърце ти желая,лека безпроблемна бременност,живо и здраво бебче накрая!Прегръщам те силно и страхотно се радвам на чудесната новина!
Ние се поизгубихме,но аз съм постоянно ангажирана в работата,прибирам се в късно вечер и цялото ми време е за малкото мишле,което ме чака,много ми е трудно да съчетая всички ангажименти,в този ред на мисли-как се справяте с работата и 2 дечица едновременно newsm78нещо и аз съм на бременилска вълна,но засега ще изчакам някоя мама на момиченце,че ние не влизаме в статистиката!А пък и трябва догодина някой да стане батко Wink

Chochy,много бих искала да се видим,но съм на работа,ужасно CryПриеми моите сърдечни поздрави!Пожелавам ти всичко най-хубаво и да не ни забравиш Naughty
Vessselka,интересно ми е понеже сме колеги,ти сега не работиш ,така ли newsm78Не се ли притесняваш за развитието ти след бебчето,а дай Боже и второ,как смяташ да се справиш?Нашата работа е доста отговорна и изисква много усилия,а и постоянно има новости,как успяваш да си в час с всичко? Grinning
Ще ви оставям,защото трябва да ходя на работа Confusedнещо свободното време взе страшно да ми липсва,но...ще се справя някак си!

Лек ден на всички и много усмивки! Laughing Laughing Laughing

# 246
mama_meggie Ники стоя в баща си през цялото време .Представлението е от 12ч и на него много му се спеше ,но след като стоя мирно и гледаше значи му беше интересно. Днес няколко пъти вече му го пусках и се радва .Гушка си плюшения делфин и показва как скачат bowuu

# 247
 Grinning ей,сега чета за сряда...ще дойдем,да нагушим Ян Бибиян,че при следващото виждане ще са сигурно двама  Laughing
Тук както сте заразмятали тези ръкавици  Laughing очаквам с интерес да прочета кой е следващият приел предизвикателството  Wink
Мама Меги как обичам кончетата,с интерес чета какво пишеш за тях.
DZ -чудесно клипче с делфинчетата.Те са особено пленителни не само за децата.Кончетата и делфините имат чудни способности да лекуват и подобряват физическото и психичното здраве на децата.
alexal много се радвам,че си писала.Как е мишенцето?
венуш прегръдки за фурията Иги
Базел - съжалявам много за наводнението.Как се развиват нещата днес по този въпрос?
tzvety roussimova -много сладко стихче  Hug
Каролина -какви хубави забавления имате с Мони.Поздравяваме ви.Дано ви видим при идването ви до БГ.
Mariela Gazela -купила съм една много тъничка и малка възглавничка,защото съм забелязала,че много му харесва на Арен да си полягва на нашите.
Йоана 77 - много са ти сладки двамцата  Hug
Ирини - как си днес? надникваш ли при очакващите ....септемврийки?Вълнуващо ли е?
Цунки по муцунки...

# 248
Привет!

В сряда сме задължително в клубчето със Сашко. Снежка-Смешка и Ема също ще дойдат.

Йоана, много са сладки дечковците. Ради си има вид на мъж. Дари е по-фина. Привързаността помежду им е специална и ние, които си нямаме братче или сестричка близнак, трудно ще я разберем докрай. А за райграса на леля направо ви завидях.  Heart Eyes

Каролина, и аз си мислих за вас тези дни. Ти май само на провокации се поддаваш  Hug. Мони толкова е свикнал с теб, че щом за два месеца не успя да свикне с баба... Тъжно е, че скоро ще я изпращаш, но пък вие ще дойдете след има-няма 2 месеца.

Мариела Газела, честити ви покупки! За да спи Сашко на възглавница, трябва цялото легло да е една голяма възглавница, защото той непрекъснато се върти около оста си и около центъра си. На леглото има няколко стандартни възглавници. Понякога си поляга на тях по коремче, прегръщайки ги.

Ех, Фибичка! Постът ти мирише на пролет. Пък като се огледам наоколо и виждам вече зеленинка и цъфнало ми става едно хубаво на душата.

Базел, чакаме вести за ръчичката на Вики и развръзката със съседите!

Меги, да е живо и здраво кончето на мама Даша! Моля, снимки!

Венуш, чакаме новата снимка на Иги! То верно едни ръкавици се разхвърчаха из темата!

Може и да е странно, но аз въобще не съм се чудила дали и кое от своите деца ще обичам повече. Разбира се, че ще си ги обичам и двамата. Сигурно ще са различни, но това ще разберем на малко по-късен етап!  Wink ЦветиР, много хубаво стихотворение!

Алексал, радвам се да те видя отново!

Денят е слънчев, но все още е ветровито. До кога ли?

Цунки и прегръдки за всички приятелчета!

# 249
Привет и от нас!
Чочи, честита нова бременност, нека е лека и приятна!   bouquet
Ех, как ми се ходи и на мен в делфинариума, ама е много далече.  Simple Smile Но се надявам някой ден и аз да се добера дотам, че обожавам делфините.  Гледах едно такова представление миналата година в мадридския зоопарк и много ми хареса. Делфините са страхотни бозайници, толкова са мили и умни.
Възглавничка още няма моя Чочон, но се замислям вече и по този въпрос.  newsm78
Цвети Р, поздравления за добрите резултати от отслабването. Фен съм ти, да знаеш!  Simple Smile

В събота правихме прощъпалник на малкия. Нещо не мина много по план. Ники първоначално не искаше да отиде при предметите, но след многобройни подкани, най-накрая успя. Хареса си мишката за компютъра  Joy, а след това и химикалката. А ние пък пийнахме и хапнахме за негово здраве и така.

Целувки по коремките на бременните майчета!

# 250
Здравейте дружина!
Спряхме дъжда днес - казахме му с Мия,че не го искаме Simple Smile
В момента коконата спи,у нас майсторите дерзаят,шум и гам - а на фона им - аз си почивам,че то не е лесно да ги опазиш от дребната..Само не ми е ясно защо все налита на трионите,чуковете и всите свръх опасни предмети..Да ви се оплача,че моята кротка дъщеря остана някъде в миналото - всеки ден се прибираме посинени,или с кръв,или още нещо..Пазя я все,но как не успявам да я опазя..Откриваме света и това си е.
Много бебешорска ни е вълната;) но за момента няма да ме подкокоросате за второ Wink не че не съм го мислила,но определено имам нужда да се социализирам малко..някоя друга годинка..пък и госпоицата ми да почне повечко да разбира и да ми "помага".А за любовта,някога като се сърдех на мама"че повече обича брат ми"(когато нещо не ми разреши) - тя винаги намираше един много специален топъл поглед,една много нежна прегръдка за двама ни..И до ден днешен съм убедена,че ни обича както никой друг и двамата за нея сме неразделно цяло - нейните дечица...Та знам,че имаме повече любов,отколкото можем да дадем..
За срещата - ще направим всичко да дойдем - стига да сме се отървали от майсторите ooooh!
Разглеждам ви снимките и не мога да повярвам,че т'ва са ни бебковците-толкова са големи и самостоятелни и с едни вглъбени погледи..Йо,близнаците са ти просто бижу!
Базел,за съседите - няма да ти давам акъл,само ще ти намекна,че моя татко прави бомби Twisted Evil
Да смекчим темата с възглавничка - Мия ги обожава и ползваме..Вярно,че когато спи тя е или на главата й,или под краката..Но всеки си има стил пък в крайна сметка  Mr. Green
Алексал,радвам се да те чета:) Наскоро си мислех,колко много мами много отдавна не са писали..Сетих се за малката принцеса Софи,малкия ни другар Ванката,Неси и още патиланчовци,за които нямаме никакви новинки..мами я се отчетете с по снимка и ред Wink
Цунки от нас,където вече има в какво да се блъскаме Wink край на свободията - Мия ще я възпирват врати..може би,може би ...

# 251
Момичета, имате по едно капучино от мен/ други вкуснотийки не смея да пусна, че много бременлийки тук Wink/!

Днес е Преподобний Алексии и моят малък идеален мъж Алекси има имен ден! Laughing
По този случай днес падна 2 пъти, като единият път се удари ужасно!

След малко отиваме на рожден ден на много близко приятелче в Барбарони 3, а довечера ще се почерпим в домашна обстановка за здравето на моят принц! Flutter

# 252
Ла Естрела, честит прощъпалник на Ники! Да върви смело напред и нагоре!
Бон Есперанс, честити ви врати!
ЦветиР, да ти е жив и здрав малкият именик! Мерси за почерпката!
Мариела, писаното в "Отчетни" не се брои към публикациите.

# 253
Здравейте,
Ние днес бяхме на ваксина която заради болестите отлагаме от 2 месеца. Сложиха му 3 инжекции в ръчичките. Крис почти не плака и лекарката беше очрована от малкия ми юнак който накрая даже каза чао и даде целувка. Следващата ваксина е когато стане на 5 години, но след 1 месец ще ходим за Хепатит А която тук се плаща. Казаха че е около 12 евро и била 2 дози. Лекарката направи някакъв коментар за "паричката" на рамото която има от една от първите ваксини(не си спомням точно). Каза че в БГ ги правели по-лошо, но какво точно имаше превид не разбрах а и не съм разпитвала че нали езикът ми не е блестящ  Embarassed
Ла Естрела, честит прощапулник на Ники! Пожелаваме му да стане първенец в попрището което избере! И Крис хвана мишката на неговия прощапулник, значи ще са колеги с Ники  Laughing
ЦветиР, да ти е жив и здрав Алекс! Страхотно стихотворение.
Мариела, Крис спи на памучна пелена згъната до размерите на възглавничка но никога не го намирам върху нея.
bonne_esperance и моя кротък син е някъде там при твоята кротка дъщеря  Wink Аз се успокоявам с това че са любознателни

# 254
Мацки, измайсторих нова тема в чест на нашите страхотни бременлийки. Айде по-бързо да я изпишем тази и да я пускам! Peace

Общи условия

Активация на акаунт