Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 847
  • 230
  •   1
Отговори
# 135
  • гр.Варна
Здравейте!!
Днес бяхме на разходка в Морската!Запознахме се с eraser!Беше много приятна среща.Бях и с други мами и не можахме да поприказваме повечко!!Надявам се в бъдеще пак да се срещаме и да наваксаме:)
Nijntje,снимките са страхотни!!Ако знаеш на колко хора съм пуснала сайта с тях.....всички са във възторг smile3501
Клер,ами с доста постоянство се справям.Успявам да сваля бързо,защото имам доста килограми в +.Предполагам,че по-нататък ще е доста по-трудно.
Лека нощ  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 22:48 от mama_na_kiki

# 136
Честит рожден ден  Слънце! Много здраве, щастие, любов ти желая!  bouquet
Nijntje, снимките са невероятни Simple Smile
И сега като погледна какви ги снимамам аз, ами те са на светлинни години..ама и аз се нещо не нагаждам светлината като хората..И като сме на тема снимки.... Вчера мина някакав професионален фотограф покрай нас в градинката. Много ни хареса с бебка и ни направи няколко снимки, да си изпробвал новия фотоапарат и..ми показа как стават, извади някакъв албум..направо онемях..Каза, че ги вади за 6 лв ( така като ги гледам бяха формат А4). как ви се струва като цена?..Хммм..ще се окаже, че човека си е изпечен търговец, а не просто любител фотограф Thinking
Лека нощ

# 137
reniboro,според мен са много тези пари,но незнам,не разбирам много!
Но ти не ни замотавай с тези истории,а кажи какво стана с теста?Ще си имаме ли и друга априлска бременна мама? Heart Eyes

# 138
  • Чехия
Ahoj от мен...нещо му изпуснах края.
Честита Баба Марта мамчета и мъничета.

Два дни бяхме и без нет, че урагана ЕММА ни отнесе,  Close .............Грабна малко то покрива ни та ни протече в кухната.. ooooh!

Честит рожден ден  Слънчице..  Hug

Пепена мила, лека бременност Hug Hug 

Nijntje, за снимките думи нямам..малката е като елфче с тези прекрасни пъстри и изразителни очи.

Сиси, честити ви първи стъпчици...и Верето вчера тропна с крачета за пръв път сама.

Честото зъбче на Райче...  Hug

Ламичке, много ти е готин аватара..Смях се на господина...от къде ли ми е познат.  newsm78 Joy Лек път до съседката ни..  Hug

Мерките са от преди седмица..76см на 9250кг... Crazy

Reniboro, ти още ли си под съмнение?  Blush

Клер, много сте сладки двете с Даная.  Hug

Патенце...стискам палци да стенеш лебед..

Лека нощ за сега , че бръмчето се пробуди и само цица може отново да го приспи... Hug Hug

# 139
Честит рожден ден, Слънце!  bouquet
Нека много здраве, щастие, късмет и успехи те съпътстват в живота!

Nijntje, снимките са невероятно красиви, като картички. Половинката ти разбира, и то много, от фотография - няма спор.

В горичката на Питбулчето  листенце 519 вече е посято.

Аз днес минах през Морската, обаче доста набързо. Сега съжалявам, че не звъннах на Мама на Кики - изпуснах срещата  Sad.

Sve_dim, имаш ли вече някакви впечатления от новия ДЦ?

Лека и спокойна вечер на всички!

# 140
Слънце, най-сърдечни пожелания за рождения ти ден Simple Smile

Днес много се ядосвах, че няма как да дойда до Южния парк, пък то нямало среща - жалко, беше наистина прекрасен ден. Гери яде навън в количката и напоследък има завиден апетит - изяде цялата супа от кухнята без две лъжички.

А Зоологическата градина е супер място и за срещи - ние там често си ги правим. Заградено е, т.е. без коли и има играчки за порасналите дечица, както и кафенца и т.н., а и не познавам дете, което да не обича животните Simple Smile.

Nijntje, излишно е да споменавам, че съм във възторг. И аз започвам да се замислям да заменя количеството с качество...

Вчера като ходих до книжарницата да си купя едни книги и ей така за разходката взех и някакво конусче с рингчета за нанизване (съвсем афиф - 2-3 лв). За най-голяма моя изненада, Гери само след едно показване започна да си ги ниже сама - наистина съм забравила на каква възраст заопчват да се занимават с подобни игри, но ми се струва, че на Руми доста по-късно започнахме да й купуваме низаници и подобни.........

Е, приятна вечер ви пожелавам от сърце, а всъщност сладки сънища е по-подходящо Simple Smile

# 141
Слънце, ЧРД, здраве,щастие и късмет да не те напускат! И съвсем скоро да забравиш неприятностите с глезена!

Nijntje и аз се присъединявам към комплиментите, снимките са прекрасни, както и вие на тях! Стискам палци ваксинацията да мине безпроблемно!

Ivalex честити ви първи крачици. Това с покрива кофти, дано бързичко да го оправите!

И ние усетихме подобаващо ветровете, а днес и сняг ни докара, за първи път тази година понатрупа (за 2 часа , но пак е нещо)

Ламята Спаска
- много хубаво да си изкараш в Германия и с много енергия да се заредиш, нищо, че е служебно пътуването.

Стайл, май всяко дете започва на различна възраст да се занимава с различните видове играчки. Едно познато момченце чак над годинка забеляза този тип конуси, докато пък тук едно другарче на Борис вече отдавна се занимава  с подобни, той след 3 седмици ще стане на годинка. Същото наблюдавам и с други играчки.

Наш юнак Борис от днес напусна отбора на прохождащите и се присъединява към ходещите. Вчера се пускаше за по 3-4 крачки, и търсеше да се хване някъде. А днес цял ден обикаля стайте, с някой от нас зад гърба му. Даже навън се пускаше да ходи. не иска да лази. Но.........вечерта ни спретна голям номер - явно се беше превъзбудил от тази голяма емоция, и едва заспа, с проревавания през няколко минути, така час и половина. При зъбоникненето не се стряскаше така на сън. Явно емоциите през деня , даже и хубави, могат да предизвикат голямо неспокойствие вечер.

Присъединявам се към пожеланията на Стайл за сладки сънища. И дано всички болнички са оздравяли напълно!

# 142
Здравейте и от нас!
Ние през почивните дни бяхме в Сандански. Случихме на много хубаво време.
Nijntje, страхотни снимки. Ама и модела си го бива.
Reniboro  в нашето ателие 20х30 струва 2,50 лв. 6,00 лв. е много скъпо.
Аз нещо нямам настроение да пиша, вместо да се заредя с положително настроение от почивката, точно обратното. Потънали са ми гемиите. И Дари е голям киселяк тия дни. Отдавам го на гадния цикъл, всеки месец взех да се чувствам така. Хормони....

# 143
След поредицата падания, особено последното с главата в плочките на тротоара, Монко вчера не иска да ходи сам, трябва или да го държа за ръчичката или за качулката поне иначе си се спуска и си лази. Така ми е жал, милото явно се е уплашило здравата и го е заболяло де.

Честити първи крачки на Крисуна и на Верето   и браво на проходилия Борис Aleksi Hug!със сигурност превъзбудата е виновник за буденето, с Мони го преживяхме същото.

NijntjeС тия снимки бая народ размечтахте. Направо сте прекрасни с малката пухкава Вики.

Тази  ЕММА много зла бе #Cussing out. С тези аномалии в природата ooooh! направо настръхвам какво ли ще е за нашите деца.

# 144
  • София
Здравейте, момичета и бебета!

Ние се събудихме с температура 38.2 и с кашлица и хрема. Май кашля заради хремата, както миналия път Sad Веднага дадох една доза Панадол и той заспа след това, сега е с 37.6 и определено живна, че преди това беше един... направо сърцето ми се сви.. От какво е тази Т, не знам Sad Ама и тези дигитални термометри, само лъжат. Имаме такъв на Чико - мерих с него, показа 37.3, но на мен ми се стори прекалено топъл за толкова ниска температура и я измерих с живачния, който показа 38.2. И вече само на него ще вярвам. Вярно, че става по-бавно, но поне е по-точно, че разлика от градус си е доста.

Ех, снимките на Nijntje са наистина страхотни. То и моделите са страхотни.

Лек ден на всички.

# 145
Здравейте  Simple Smile
Колко майки фотографки имаме,могат да спретнат една форумска изложба на фотоси  Peace
Браво на всички проходили  Hug
neci, и ние сме в отбора на страхливите.Като я пусна на земята и я държа с една ръка,чак се разтреперва и започва да плаче да я взема или сяда на земята.Кой знае кога чак ще проходи  ooooh!
catty m , аз също ползвам живачен термометър.Дано бързо се оправи детенце  Hug

# 146
Да ви почерпим виртуално   party023 newsm38 beer Popcorn Coffee cookДнес ставаме на 11 месеца!

# 147
Браво на проходилите   smile3501и честита  месечинка на Ванко! baloni
Честито първо зъбче на Рая! toothНезнам защо досега ми е убягнала новината,явно съм бляла някъде smile3555
Дано не е нещо сериозно и бързо да се оправи Борис! PraynigАз меря температурата с дигитален ,но за всеки случай слагам и живачния,досега не е показвал различно.
Алекси,помилвай коремчето от мен! Hug Hug Hug
neci,гушки на Мони Hug Hug Hug,дано бързо се престраши отново малкия щурак!Ще видиш,че скоро отново ще е пръв в тичането и в белите! Wink

# 148
ЧЕСТИТО ЗЪБЧЕ НА РАЯ!
БРАВО на следващото проходило априлче!
Ние ще ви дишаме прахта, май! Страх го е и това е, но няма да го насилвам да не вземе да се стресне!
Кати, дано бързо да се оправи бебчо!
Листенцата вече са 544 и гората става все по-хубава! Ларсен, а какво става накрая? Ясно ли е?
ЧЕСТИТА МЕСЕЧИНКА НА ВАНКАТА!  Party Time

# 149
Здравейте и от нас!
Честита месечинка на Ванката!
Алекси,давай снимки на оремчет,че ми е домъчняло  Hug
Бориско бързо да се оправя и да не чувам вече за температури!
Днес времето определено е много по-хладно от вчера(то вчера лято си беше направо),но ние пак си направихме една хубава разходка.
Вчера Алекс се пусна да ходи още повече и си направи една малка обиколка из стаите-направи две крачики,хване се за нещо и пак така. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт