Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 850
  • 230
  •   1
Отговори
# 120
Честит Рожден Ден Слънце слънчево, и времето е с теб!
Здраве, любов и още повече весели мигове с малката красавица Бела-белисима!

Монко за последните 2 дни получи множество травми по главата. Падане от спалнята и 2 пъти падане на глава единия път на тротоара. С всичкия тези екстри се сзоби с помощ на тате Rolling Eyes(тези дни ми помагаше). Единия път му си изплъзнал , другия път се подхлъзнал и незнам си какво.... направо милото детенце. Но знам, че без травми няма да се размине и ще има още много до като расте.

# 121
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ,СЛЪНЦЕ   bouquet ЩАСТИЕ,КЪСМЕТ И МНОГО ЛЮБОВ ОТ БЛИЗКИТЕ ТИ ХОРА!
tinitita,може и от това да е лишейчето. На Мира когато много й се изсушава кожата се появяват такива малки грапави петънца по кожата.Мажа я няколко дена с тоалетно мляко и се оправя. Дано детенце е добре и не се разболява  Hug

# 122
  • София
Слънчице,   Hug

Nijntje, невероятни снимки. Аз пък надушвам няколко хиляди евро, вложени в техника, много четене, много опит и безспорен усет към момента.  bouquet

Момичета, разпада ли се срещата, м? Май си останахме само аз и Мелодия, а няма смисъл и двете да се влачим от другия край на града.  Rolling Eyes

Тъкмо говорих с Мелодия, съвсем се разпадна срещата, защото и тя нямада може да дойде. Значи ще оставим Южния за друг път.  Peace

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 11:49 от Илит

# 123
Слънчице, честит рожден ден!

Пепена,  Hug
Честито зъбче на Рая!

Бързам за работа, само влизам да напиша на Тинита за лишейчето - най-вероятно това са дерматити, които показват, че нещо дразни кожата на крака. проява на алергична реакция са, не са опасни, но трябва да се наблюдават. не са от хранителна алергия. Заведи бебето на кожен.
Смених шампоанът на Амалия и й се появиха няколко на крачетата. Вече завяхват, не съм ги мазала с нищо.

МОмичета, малко вероятно е до 12.03. да влизам зада чета или пиша. Лектор съм на едно обучение за писане на проекти, а на 09.03. заминавам за Германия. Пожелавам ви весел празник 08.03. и всичко най-!

# 124
di p и Ламче, благодаря за съветите! Ще се посъветваме с доктора  Rolling Eyes Засега поне се поуспокоих, че няма да е нещо сериозно. Иначе откакто се е родил Филип нищо не съм сменяла. Нито шампоан, нито прах за пране... Даже всички сме на неговия прах за пране. Обаче водата е много твърда. Моята кожа като изсъхне след баня става чисто бяла ако не я намажа, а пък представям си как се отразява на кожата на тая нежна душица... Което ме навежда на мисълта, че май олиото трябва да сменя   ooooh! То е от скоро.

# 125
СЛЪНЦЕ ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ! МНОГО ЗДРАВЕ , ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ , МНОГО РАДОСТНИ МИГОВЕ !   newsm51

Досега бяхме на разходка, много топло днес! Ние се храним на вън, и тогава има време за сън и малко се сърдим, на вън спим 1 ч на- много, а в къщи сама заспива за 2 поне ! Но.. Дано свикне !

Дюканки браво на вас, особено на Хриси ! Как успяваш ! Браво !

# 126
Здравейте  Hug

Честит Рожден Ден Слънце! Много, много здраве и късмет ти желая!   bouquet

Много се радваме, че снимките са ви харесали  Grinning. Правени са от таткото на Вики, неговото хоби е фотографията
eraser питаше какъв е фотоапаратът - той ползва Canon EOS 30D.

Благодаря много на всички ви за съветите   bouquet Вчера се сдобих с помпа, до сега нямах такова чудо  Embarassed, изцедих се и ми олекна. Вечерта го дадох на Вики, тя изпи всичко /120 мл/ и след това - за моя радост - прояви желание и да суче. Добре, но около час след това се събуди гладна. В началото и аз предполагах, че ми прави кърмаческа стачка, или че зъбките са проблемът, но сега си мисля, че явно кърмата ми е намаляла и не я засища. Сутринта също не искаше да яде. В момента не чувствам никакаво напрежение в гърдите, меки са, значи млякото наистина е намаляло.

Утре ще ходим на консултация и като се върнем ще ви дам отчет за мерките и теглилките  Mr. Green Освен това ще й сложат четвъртия коктейл ДКТП. Досега никога не е имало проблем с ваксинациите, но чувам слухове, че тази е най-тежка и малко се притеснявам. Ще питам и за отбиването, да видим какво ще ме посъветват те, че единственото, което чух от личния лекар бе да си слагам топли компреси...

Чао за сега  Hug

Последна редакция: вт, 04 мар 2008, 17:13 от Nijntje

# 127

Много се радваме, че снимките са ви харесали  Grinning. Правени са от таткото на Вики, неговото хоби е фотографията
eraser питаше какъв е фотоапаратът - той ползва Canon EOS 30D.

То фотоапарата е ясен, ама какъв е обектива, и моят е Canon EOS 350D, но с китовия ми обектив не се получава вашето качество.Рева за нов, ама и малкия реве за разни неща.....така, че ще почакам  Sad

# 128
Nijntje, снимките са страхотни, толкова обичам да гледам снимки ( особено с така професионално направени )   bouquet Но и моделите на снимките са много сладки  Heart Eyes Ееех и аз някой ден ще си купя хубав фотоапарат, и тогава ще ме пишат по вестниците - "маниачка фотографка не се е прибирала със седмици, семейството и я издирва " Joy
Ние днес бяхме в зоологическата с Марта и двете девойки Мая и Ели. Бяхме го решили преди 1 седмица, та затова не дойдохме на срещата, че беше планувано. Много беше приятно, почти никакви хора, спокойствие, слънце... Суперско.  Peace Обещавам да не пропусна следващата среща
  Peace

# 129
  • София
smooth, и аз се поинтересувах от обектива и на доста от снимките има описание за всичко - скорост, бленда, баланс на бялото и каквото се сетиш. Опитай оттук.
Долу вдясно има: Taken with a Canon EOS 30D.
И под него: More properties. Натискаш на него и излиза нова страничка с мнооооого подробности.

Но то и обективът не е най-важното, трябва и светлината, и настройките... макар че има апарати, с които доста трябва да се постараеш, за да е боклук снимката.  Peace Но като се има предвид, че апаратът е евтинкото и после почва инвестицията в обективите, филтрите... #Crazy

Nijntje, да поздравиш половинката, направо пак ми запали страстта по щракането. Почвам да ръчкам мойта половинка за нов апарат. Twisted Evil Пък и нали и тая година имам рожден ден. Joy

Страчка, среща нямаше. Ти друго ли очакваше, щом не присъстваш? Тя и предишната среща стана само, защото си мислехме, че ще минеш по бояджийски костюм. Wink

# 130
Да, видях, че е снимано  на ръчен режим, определено с чудесен обектив. Тук фотошопа не е играл, най-много да е шарпвано.....струва ми се , че е ползван и статив при част от кадрите, определено и светлината е добре измерена.
Тия снимки ме амбицираха да зарежа автоматичното снимане и да се върна към ръчните настройки, ама пусто време не достига, да меря и т.н.Сега като имам апарат със сменяема оптика ме блазнят добрите обективчета, да си бях купила една сапунерка и толкова...... Joy Инвестирах в хубаво тяло, но не достига...... Wink

При този клас  апарати филтрите са вградени, ама пак трябва да ги настроиш.
то стана нашето като фотографски форум, ама нищо...простено ни е

# 131
  • София
Честит рожден ден на мама Слънце    bouquet
На Ого такива "лишеи" по крачетата му излизат като алергична реакция към храна. Така че, може и от храна да е.
Nijntje, получаваш и моите адмирации за снимките- повече от страхотни са  Peace .

# 132
Честита Баба Марта на всички-малки и големи!
Честито и на рождениците!Много здраве, щастие и късмет!
  bouquet

# 133
Олелеее, каква дискусия се е заформила тук  Laughing

То фотоапарата е ясен, ама какъв е обектива, и моят е Canon EOS 350D, но с китовия ми обектив не се получава вашето качество.Рева за нов, ама и малкия реве за разни неща.....така, че ще почакам  Sad

smooth, мъжът ми има няколко обектива, но е най-доволен от 50мм f/1.4. По думите му 50 мм f/1.8 също е с  добро качество и голямото предимството е цената - под 200 лева. Статив не е ползван за тези снимки, че сега е в БГ Joy . А за шарпването - фотошопът не е играл  Wink

Но то и обективът не е най-важното, трябва и светлината, и настройките... макар че има апарати, с които доста трябва да се постараеш, за да е боклук снимката.  Peace Но като се има предвид, че апаратът е евтинкото и после почва инвестицията в обективите, филтрите... #Crazy

Nijntje, да поздравиш половинката, направо пак ми запали страстта по щракането. Почвам да ръчкам мойта половинка за нов апарат. Twisted Evil Пък и нали и тая година имам рожден ден. Joy

Илит, поздрави и на теб от половинката Simple Smile  За осветяването той ползва отделна светкавица, която се прикрепя върху апарата. От него научих Wink , че най-добре се получава, когато светкавицата се насочи към голяма светла повърхност - например към таван, стена, врата... Когато светкавицата се използва по посока на снимания обект, резултатът е почти винаги нехубав.... Успех с ръчкането  Praynig при нас си заслужаваше  Joy след мрънкане с месеци склоних да си вземе нова леща  Joy Какъв апарат имаш сега?

Страчи и zazu1 , мерси за комплиментите  Heart Eyes

Спокойна нощ на всички  Hug

P.S. Имам линкове с инфо за композиция на снимките, ако имате интерес мога да ги постна друг път.

# 134
  • Варна
Здравейте момичета,

Нека само обич топли твоите очи,
нека Слънце слънцето огрява дните ти с лъчи,
здравето да ти е спътник всеки божи ден
и 100 години да празнуваш този рожден ден. 

Честито зъбче на Рая!

Общи условия

Активация на акаунт