Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 840
  • 230
  •   1
Отговори
# 105
Nijntje, снимките са страхотни! Hug Покажи ни още Praynig

# 106
Благодаря на всички за пожеланията! Рождения ден на Кайл е наистина объркан.
Той се роди на 28 Февруари. 47см и 2590 гр

Аз повече чета във Февруарската тема  Embarassed

Днес бяхме на лекар, че има темп от няколко дни, най-високата беше 39.5 , никакви други симптоми.
Висок е 79 см
Тежи  11 кг
Има 8 зъбчета, 4 отгоре, 4 отдолу.

Отказва категорично да яде с лъжица и му слагам пюрета в шишето с мляко.
Не ходи още, но обикаля на всякъде като се държи за мебелите.
 Heart Eyes

# 107
Момичета, днес съм рожденичка и почерпката е от мен!

# 108
Ей, Слънце да си жива и здрава, весел купон днес    bouquet

Nijntje, надушвам професионална техника тук и силен фотографски нюх в композицията на кадрите Wink
 За кърменето , Ара те е посъветвала като дългогодишна кърмачка.Това е много по-добрия вариант, когато детето се отбие само, а не насилствено.Така само ти ще си малко тъжна.В кърмаческия могат да ти дадат съвет, мисля, че има и билки за естествено спиране на кърмата.Можеш да напишеш и лично съобщение на Мис Бу, тя ще ти отговори на всички въпроси. Peace
А не е изключено и да ти прави временна кърмаческа стачка.

Лек ден от нас, ние ще излезем като за последен слънчев ден /ако може да се вярва на прогнозите/

# 109
Честито на слънчевата ни рожденичка!Бъди здрава,обичана,радвай се на много приятели и безкрайно щастие!

Мама Е,навествявай ни по-честичко! Hug
Nijntje,очакваме с нетърпение следащата сесия снимки!Страхотни са! Peace

# 110
Слънчице, Честит рожден ден! Само здраве, късмет и много любов ти желая! Останалото се нарежда от само себе си... и щастливи детски усмивки!

# 111
Честит рожден ден, Слънчице! Hug
Бъди здрава, щастлива и обичана   bouquet    bouquet    bouquet

# 112
Честит рожден ден, Слънце!
Щастлив живот, прекрасна младост,
Желая ти навред успех!
Да срещаш трудностите с радост,
да бъдеш истински човек.

bouquet

# 113
Благодаря Ви, момичета! Hug
Аз днес ще се постаря да дойда на срещата в Южния парк.  Peace

# 114
  • Попово
slance80,
Честит Рожден Ден и от мен!!!Нека моите най-добри пожелания са Любовта и Вярата,които винаги са с теб!

# 115
Честит рожден ден,Слънчице!

# 116
  • София
Момичета, извинявам се, но снощи в 22 часа ми цъфна майка ми без предупреждение и няма да мога да дойда на срещата. Много съжалявам  Embarassed
Слънче, честит рожден ден! Да си жива и здрава и малката хубавица със сините очи много да те радва   bouquet

# 117
  • гр.Варна
Слънце,
Честит Рожден ден!!Да си жива,здрава и много,много щастлива:) Hug Hug

Към варненки,Ще ходим към Морската!!Ако някой се завърти натам,да се обади ако желае
Лек и усмихнат ден Hug

# 118
Адашче слънчево, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ВСЕ ТАКА ВЕДРА И ПОЗИТИВНА ЛИЧНОСТ И БЕЗКРАЙНО ЩАСТЛИВА С ЛЮБИМИТЕ ТИ!

МамаЕ, най-после се разбули истината за р.д. на Кайл! Наистина се отбивай и при нас! Я, гледай какъв голям мъж е станал!
Приятна среща, момичета и си знаете, че чакаме снимки, нали?! Wink

# 119
Ееее, колко писах и токът спря  Crazy Започвам отначало...

Слънчице, честит рожден ден!   newsm51
Пепена, прекрасна новина!!! Леко и спокойно бременеене!    bouquet

Честито зъбче на Рая!  tooth По този повод - Филип си умира от кеф вече да ми хваща пръста, за да го хапе, а като извикам направо пада от смях  Joy

neci, май ти беше питала за шкафовете. Аз още не съм взимала, защото дори за мен е трудно да отварям нашите, но знам, че продават предпазители, с които се заключват вратичките. Преди време ги разглеждах в Продавалника.

Снощи видях, че на крачето на Филип се е появило лишейче  Sad Дали е възможно да е свързано с това, че кожата на бебочо е много суха?  newsm78

А да се оплача майка ми, която е в майчинство... и която проверявам час през час  Rolling Eyes добре, че не ми се сърди... преди малко ми каза, че май вдигнала температура  ooooh! Пратих ги при доктора и двамата... Дано нищо й няма, че ще стане една.  Tired

Общи условия

Активация на акаунт