Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 836
  • 230
  •   1
Отговори
# 90
Честит национален празник!  bg

Честит рожден ден на мартенското априлче Кайл   bouquet

newsm44 И сега да съобщя голямата новина - на Рая й изби първото зъбче (горен ляв)!  newsm44

# 91
Честит празник и от нас

Честито зъбче на Рая

Честит рожден ден на Кайл

При нас духа един вътър(малко по-добре е от вчера),но все пак излязохме.Следобяд пак мисля да потегляме нанякъде

# 92
 bg bg bg
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА МАЛКИ И ГОЛЕМИ БЪЛГАРИ!

Linofrina, честито ви зъбче.

Nijntje, мисля, че в кърмаческия ще те посъветват най-добре.

dari stz, и моя син не спа нощес, но сутринта откара до 10:30. Съвпадение Wink

# 93
Привет привет,
Честит Парзник!
Linofrina честито ви зъбче (то пък е и горно)   Hug
Mariah ЧРД (на патерици)! Много да си здрава, любов, щастие и късмет да не те напускат!
Nijntje найстина питай в кърмаческия, дано и някое от момичетата да може да ти даде полезен съвет. Борис полека лека се отби, защото кърмата ми намаля, но една позната майка тук направи следното с нейната дъщеричка: след като я кърмеше по веднъж на ден,започна през ден и половина, после 2, и спря. И нямаше проблеми с гърдите. Ако Вики се е отбила изведнъж, и на теб са ти напрегнати гърдите, защо не изцеждаш по веднуъж на ден, 2-3 дена, после през ден, после през 2, и накрая спираш.
dari stz прави място на компютъра, че иначе ще трябва стаята да размествате, за да може дъщеря ти да си задоволи влечението по интериорен дизайн Simple Smile
ЛАрсен, найстина огромна цена, нашето беше 50 или 60 лв, не помня, и 10 лв. ако сикаш да снимаш в църквата. Но беше около 30 мин. и сега като се замисля, бих дала и повече, стига попа да не ни беше претупал. Т.е. не беше лошо, но можеше и да е доста по-добре.

А вчера Борис ни разсмя до сълзи. Както съм полуседнала - полулегнала на пода при него, да си играем, вижда ми леко повдигната тениска, и под нея леко заголен корем. И като се засили към корема ми, и започна да ме пляска и да прави сбръц, бръм или както го наричате. Вдига глава, поема въздух и пак, брррррррр на корема ми. Таткото не беше достатъно бърз да го снима.  А малкото от долу като започна да шава  Crazy , хи хи 
усмихната вечер на всички  Grinning

# 94

А вчера Борис ни разсмя до сълзи. Както съм полуседнала - полулегнала на пода при него, да си играем, вижда ми леко повдигната тениска, и под нея леко заголен корем. И като се засили към корема ми, и започна да ме пляска и да прави сбръц, бръм или както го наричате. Вдига глава, поема въздух и пак, брррррррр на корема ми. Таткото не беше достатъно бърз да го снима.  А малкото от долу като започна да шава  Crazy , хи хи 
усмихната вечер на всички  Grinning

Безкрайно нежни и мили емоции.... Heart Eyes

# 95
Честит празник!
 Linofrina честито ви зъбче!
 Aleksi  newsm51 много мило ми стана докато четях поста ти...и едни спомени ме налегнаха...

# 96
Пак съм аз

ето малко снимки от нас.

Мото, вече четох в кърмаческия, искаше ми се да чуя вашия опит Wink
Алекси, благодаря ти   bouquet Много сладко е било вчера с Борис!  Heart EyesМога да си представя как е говорил на коремчето ти Grinning Ти как се чувстваш? Знаете ли вече, дали Борис сестричка или братче ще си има през май?
Пепена, честито! Лека и безпроблемна бременност ти желая и на финала здраво и сладко бебенце!
Ние също вече се замисляме за второ, но ще видим кога ще стане.

Линофрина, ако не беше Рая на снимката, нямаше да те разпозная  Blush Честито първо зъбче! Да е беличко и здравичко!

# 97
irkatka, Благодаря ти!   bouquet
Не мога да ти пратя ЛС. Изчерпала си лимита за входящи съобщения...

# 98
 Nijntje -снимките са страхотни!!!

# 99
Честит 3-ти Март !!!
Nijntje, когато спирах да кърмя с Ивайло, докторът ми беше казал, да цедя, ако имам  напрежение в гърдите, но аз спрях постепенно и  нямах такъв проблем. Защо не се посъветваш с лекар - щом Вики изведнъж е спряла да суче, а имаш мляко, може би е добре и лекарства да се вземат. Преди месец на майка и правиха операция на гърдата, която се оказа, че е мастно обазувание, и мамологът,  който и откри проблемът ми каза, че е много важно да се спре правилно кърменето, за да не се създават предпоставки за мастити и бучки. Но така и не обясни какво означава правилно, само каза като реша да спирам да отида на преглед.

И аз доста време си избирах лятна количка и накрая взех Cosatto Diablo. Много съм доволна, само кошът за багаж ми идава малко малък. http://www.adria2001bg.com/index.php?m=320&category=127& … iablo%20Pushchair

# 100
Nijntje -снимките са страхотни!!!
Наистина страхотни снимки!!!Да не би да се занимаваш професионално с фотография?А Вики е прекрасна! Heart Eyes

# 101
  • София
До тук за утрешната среща са казали, че ще идват Илит, аз и Мелодия. Има ли и други?

# 102
Здравейте,априлки и априлчета Heart Eyes.Не ми остава време да пиша,но пък ви чета...Страхотно се зарадвах на новината за бъдещата трета рожбичка на Пепена-пожелавам лека бременност и здраво бебенце! Аз се замислих,че ако сега забременея отново-......ами,незнам дали ще се справя.Иначе имаме желание за второ,но след 2 години примерно. От друга страна ,като гледам как от едно бобче (така каза гинеколожката ,че вижда на първия ехограф) в какво страхотно човече  се превръща Мони, мисълта за аборт е на светлинни години от съзнанието ми.Така,че  БРАВО ПЕПЕНА и от мен!!!Още повече,че сте го и планували!!Докато на някои зимата действаше подтискащо,  други правили.... Blush..планове  Simple Smile
Наскоро се сетих и за бебчето на Сладка мама и надникнах в темичката на таз годишните априлки-има снимки ; расте и се стабилизира PeaceМного се зарадвах!
А днес бях на свиждане на моя приятелка, която роди на 28-ми момиченце.Толкова са скъпи тези първи мигове на срещата с малките бебоци!
Nijntje-наистина страхотни снимки.С какъв фотоапарат снимаш?
Това е засега от нас!Лека вечер на всички!

# 103
  • Варна
Здравейте момичета,

Много ветровито в тая Варна бе. Днес пак си бяхме в къщи. Да се надяваме, че утре ще е по-хубаво времето.

Nijntje снимките са страхотни.

# 104
  • София
Nijntje, снимките са просто чудесни! Уловили сте прекрасни моменти!!! Давай да разглеждаме и други творения Hug

По повод кърменето - и аз бих те посъветвала да цедиш по малко, докато изчезне напрежението. Ако се получи запушване помагат и с компреси риванол и спирт, после масаж по посока зърното и пак цедене. И още нещо - вземи си лецитин от аптеката.

На малката Рая - честито зъбче!

Общи условия

Активация на акаунт