Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 809
  • 230
  •   1
Отговори
# 15
За желаещите искате ли другата седмица да видим прогнозата за времето и например във вторник да се срещнем на южния парк?

Иска ли питане. Само да не е вторник и четвъртък че тогава имам служебна работа.
Пате, страхотна свежа мартенска темичка!  bouquet Успех на изпита утре! fingerscrossed( не че се съмняваме в теб  Wink)
Към мамите, които твърдят че имат проблеми с килограмите, а визуално са толкова слабички. Недейте така, направо ни отчаивате нас останалите Crossing Arms
Абе, да не вземе и аз да се разпиша към бременните. Още нямам М newsm78. Казах това свое предположение на таткото вчера. Е, да бехте му видели физиономията hahaha

# 16
искам срещааааааааааааааааааааааааааааааааааааа  Hug Вторник южен парк в колко ? Mr. Green

Лека нощ,
отивам да спя, аз от тоя ремонт и преумора не мога да спя, ужас  ooooh! И седя на комп-а докато ми се доспи, за разлика от сутринта, когато не мога да станаааа
Tired

# 17
  • гр.Варна
Честита Баба Марта!

Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави, бели и червени
във вас да блика щастие и любов!
Възраждащата сила на Пролетта отново
да озарява с обич сърцата Ви и нека
вълшебно да пребъде чрез думите навеки!

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 00:32 от mama_na_kiki

# 18
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Party

# 19
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА НА ВСИЧКИ!
Да сте бели и червени и винаги засмени!

Pepena, едно голямо ЧЕСТИТО  и от мен  bouquet! Леко бременеене и само приятни емоции!

Smooth, вие как сте? Надявам се, вече да сте здравички, че другата седмица да се виждаме често в Морската градина.

Лека и спокойна нощ!

# 20
Честита Баба Марта  Simple Smile Много здраве и благополучие  Grinning
 Браво за хубавата тема  Peace
 Пате,късмет на изпита  newsm10
 reniboro, ще чакаме и от тебе добра вест  EFP
neci, и аз имам чувството,че Мира е отслабнала.Като,че ли коремчето й се е поизгладило  Sad Ама така е,като не иска да яде и със зор й вкарвам лъжицата в устата.Да не кажа,че напоследък сме почти на мляко,от другото хапва по 2-3 лъжици и не иска повече  ooooh!
 Лека и спокойна нощ на всички  Hug

# 21
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 22
  • Попово

да сте здрави и засмени, бели и червени  Hug Hug Hug
рениборо, май и ти в отбора  Simple Smile

# 23
                                     БАБА  МАРТА БЪРЗА ,ТИЧА ОТ ДАЛЕЧЕ Е ДОШЛА
                                     С МАРТЕНИЧКИ ДА ЗАКИЧИ ВСИЧКИ,ВСИЧКИ
                                                        У ДОМА !

pepena честито и леко бременеене  bouquet

# 24
Баба Марта носи пролетта, здравето, щастието и радостта! Аз ги пожелавам на всички вас  Hug  bouquet!
ререna,честита радост!Лека бременност!Останалите мами изоставаме нещо  newsm78
Грозното Пате ,стискаме палци за изпита.

# 25

БЕЛИ КАХЪРИ И РУЙНО ВИНО В ЧАШИТЕ!!!

# 26
Баба Марта бързала, мартенички вързала - бели и червени, на априлчета засмени!  Heart Eyes

# 27
  • София
Честита Баба Марта!

Хрис, честото ти племенниче!  bouquet

За килограмите не се оплаквам - 48 съм си, колкото си бях. Но положението е различно - коремче, дупе... абе трябва спорт, ама пуст мързел. Както казва татко: Добре че си слабичка, иначе ще приличаш на дроб. Tired

450, без тия кила, можеш да си смениш ника на 445. Joy

Рениборо, зарадвай ни де Wink

Среща, искам и аз, но май точно първите дни от идната седмицата ще е студено, трябва да следим прогнозата. Иначе ще ви се изфукам с новата количка. Оставих идеята за Макларън и взех Бебе Конфорт Вива. /пишело се с 'н', чак сега забелязах Blush а аз все си мислех, че идва от коМфорт/

# 28
                           ЧЕСТИТА БАБА МАРТА МИЛИ МАМИ И БЕБОЦИ
                                 БУЗКИ РУМЕНИ ЗАСМЕНИ, ЗДРАВИ И ЧЕРВЕНИ

кг-наистина никой под 60 кила да не се жали, ние какво да кажем над 60-килограмовите  Hug

Танче, вече сме добре, не зная каква беше тази висока температура , скорострелна за 2 дни , без особени други симптоми. Може би от леко зачервеното гърло. Надявам се още днес да сме в градината  baby_neutral

Слънце, страхотно ти е пожеланието  Wink

# 29
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА ! МНОГО ЗДРАВИ, ВЕСЕЛИ И ЗАСМЕНИ ! Ние се приготвяме за разходка !

Общи условия

Активация на акаунт