Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 810
  • 230
  •   1
Отговори
# 45
Честита ви баба марта на всички най вече на дечицата да са много здравички а най -най- вече на РЕРЕНА майка героиня-честито и да знаеш че ти се възхищавам.....дано и мен ме споходи такава радост един ден да си има 3 рожби!!!!!

нашето Але вече почти се оправи и живот и здраве ако не сме ангажирани може и да дойдем на срещата.

лятна количка-взех Арията след дълго чудене и проучване,но съм много доволна

отчет-9 600 гр. и 74 см. .....

малеее снощи бях на купон и от 9ч. сутринта навън с детето  -цял ден съм с махморлук и довечера пак на купон...... dance beer

Последна редакция: сб, 01 мар 2008, 20:43 от emily_ska

# 46
  • В красивите ми сбъднати мечти!
Честита баба марта !!! Да сте весели , засмени и здрави през цялата година ! Hug
Благодаря за пожеланията лично към мен , но както Страчка ви е казала това ми е ника. Много харесвам това име и за това едно време си го избрах за ник. Laughing
Днес заради пустият вятър не излязохме и вече луднах , както и децата де. Дано утре да става за разходки, но и да не става ние ще се разнообразим с детски РД на първото ни братовчедче! Бай да уей те / брата на мъжа ми/ също са с три деца и у тях е весело. Crazy Децата са на 8г,3г и бебе на 8мес.
Приятна вечер!

# 47
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

neci, върни ми котарака! Joy Имам същия котак.

Aleksi, и нашето овне мирно в количка не стои, особено в спряла. Ако постигнеш успех с приучването да споделиш Mr. Green

# 48
Честита Баба Марта!Здраве и късмет да съпътстват дните ни ,злото да подминава домовете и сърцата ни и само хубави неща да ни се случват!!! Hug Hug Hug

Хриси,честита ви племенница,да расте здраво и усмихнато дете! Hug

# 49
Баба Марта бързала, мартенички вързала - бели и червени, на априлчета засмени!  Heart Eyes

Да изплагиатствам и аз прекрасните поздравления с най-класическата мартеничка Simple Smile
Много здраве и щастие на всичките ни априлчета и техните семейства разбира се Simple Smile

Ние днес излизахме, както обикновено всяка събота с трите деца на брат ми, но по обяд такъв вятър излезе, че се замислих що за разходка на чист въздух, като се нагълтахме всички с прахуляк - както и да е, затова пък децата се наиграха, а мъничката Гери подтичкваше след батковците и кактите, но не им се дава, дори им взимаше топките, кончетата и т.н.

Лека и спокойна нощ Simple Smile

# 50
  • София
Честита баба Марта!!!
Хей, в горичката на Питбулчето вече има къщичка за пиленца Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes

# 51
  • Попово
Честита баба Марта!!!
Хей, в горичката на Питбулчето вече има къщичка за пиленца Heart Eyes Mr. Green Heart Eyes
измъкна ми го изпод пръстите, и само 3 дънерчета  Simple Smile

# 52
Честита баба Марта!!!
измъкна ми го изпод пръстите, и само 3 дънерчета  Simple Smile

Горичката става все по-красива,а то и няма как да е другояче с такива сериозни залесители .   Peace      Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Ха,има си и езерце! Laughing

Последна редакция: нд, 02 мар 2008, 08:55 от larsen

# 53
Горичката е станала страхотна! Heart Eyes Май виждам и езерце под къщичката Sunglasses
Засадих листенце 419 Peace

# 54
Айде и от мен листенце  Peace 422  Simple Smile
Успешен, слънчев и усмихнат ден ви пожеалвам, момичета и бебета!
  Hug

# 55
Честита Баба Марта и от нас с Криси!
pepena, честито! Hug Hug Hug Много се радвам за теб! Лека бременост и едно пухкаво и здраво бебче през ноември!
Ние използваме хубавото време за разходки и по цял ден сме по улиците с Крисунесата. Аз отказах работата, още малко време прекарано с муцунката Flutter....а тя вчера направи 3-4 самостоятелни крачки, но има още доста километри да извървим за ръчичка докато стигнем вече щъкащите бебоци!
Много прегръдки от нас и хубаво време!

# 56
  • Варна
Здревейте момичета,

при нас духа ужасен вятър и не става за разходки. Обаче пък да ви похваля моите дечица. От 1 час са в другата стая и играят. Не се чува ни гък ни мък. Пу-пу да не ги урчасам. Нито баткото се е появил да се оплаче от нещо нито малката се е разцирикала. Просто не мога да повярвам, че намират вече някаква обща игра. А аз през това време си пия кафето на спокойствие. Simple Smile

Горичката на питбулчето наистина става страхотна Peace

# 57
Здравейте и от мен!!
Взех си изпита  Laughing И Алекс беше с мен.Направихме си една страхотна разходка из Търново.Бяхме страхотна картинка със слизането и качването по влакове и автобуси!!! Crazy

Страчи-165 см съм,и 56 кг9(последният път като се теглих).Така може да звучи добре,но на живо хич не е.А аз по принцип не гоня кг,а искам да се харесам. Peace

450,може и само на 50 да си смениш ника. hahaha

Рениборо,хайде,чакаме и от теб!То ще си стане цяла отчетна темичка.По повода някой може да измисли и заглавие за следващата темичка  Rolling Eyes Аз не съм от най-креативните. Mr. Green

Илит,много слушам за този Макларъ,но нз как изглежда.Пусни една снимчица да влеза в час,а и да видим Калина с новата и придобивка.
За лятна взех на Алекс Куини Зап,но втора употреба.Нова ми е малко скъпичка.Но съм доволна,защото е много запазена пък и на Алекс му е много удобно в нея.

Алекси,това за овните направо така ме разсмя
.. JoyДа знаем какво ни чака, Crazy

# 58
  • София
Пате, честито за изпита! И че не си се поддала на бабините дуднения да оставиш Алекс! Wink

Лина, това е моята малка мечта - децата да играят някъде кротки заедно... аз скромно искам само 15 мин Heart Eyes

В храсталака езерцата са 2

Днес наистина ужасно духа... Ние само до поликлиниката ходихме и ни издуха Confused
От вчера Мия е без Т, но пък с обрив. Предвид протичането на болестта най-вероятно е 5-та шарка (екзантема субитум). Добрата новина е, че зора е минал и сега до 1-2 дни ще се изчистят петната и сме ОК. Лошата е, че може да очаквам и Ида да го изкара Close

# 59
  • Beyond the Frontiers
Дайте пак линк, че го затрих някъде Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт