Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 822
  • 230
  •   1
Отговори
# 60
  • Попово
Дайте пак линк, че го затрих някъде Praynig Praynig Praynig

ако е за храсталака ето ти http://www.hrastalak.com/pitbullcheto/   

# 61
http://www.---/pitbullcheto/
Уф,реших и аз да пробвам да дам линк, но не става.Защо така ?
www.hrastalak .com/pitbullcheto/

# 62
  • София
Минавам само да ви честитя Баба Марта набързо, че не мога да се добера до компа тези дни. Да сте живи и здрави, румени и засмени.
После ще наваксвам с четенето  Embarassed .

# 63
  • София
Пате, това е Макларън-а, а второто е Вива-та на Бебе Конфорт, която взех. Peace

Макларън е по-готска, но реших, че с Вива-та ще й е по-удобно на бебка, заради легналото положение и подложката за крачетата. Цената е почти еднаква.

За горичката на Петьо нещо не ми е ясно. Ларсен, вие ли избирате къде да има къщички, езерца и т.н. или е random? Защото гледах, че горичките с много листа са различни... Thinking Но садя редовно де, няма да спирам, ще направим див лес! Joy

# 64
И аз садя ли садя...много ми е интересен крайният резултат!
Според първата ни страничка, днес си имаме рожденичка...
MARIAH, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! БЪДИ ЗДРАВА, ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
Илит
, а количките достатъчно ли се сгъват...като споменаваше като чадър?

# 65
  • София
Честит рожден ден от нас на MARIAH, бъди жива и здрава, весела и щастлива, останалото само ще се нареди  Laughing
Днес макар и много ветровито цял ден бяхме по улиците. Дано и утре да е така, че вън е много по-хубаво от къщи (поне Вики така мисли)  Laughing

# 66
  • София
Оу, пропуск. ooooh! Мараяbouquet

Марини, точно тъп чадър са и двете. Ето как се сгъва:

Не си личи много на снимката, но и в средата по дължина е сгъната и дръжките се прибират една към друга, както и предните колела едно към друго, и задните.

А това е линк към спецификациите на Вива-та. Сигурно и на Макларън има някъде в нет-а, но не съм търсила.

# 67
# 68
Здрасти,

и аз не мога да вляза в горичката , защо така всеки път опитвам , но ...!

И аз мисля с тия колички, но пък ние имаме на Чиполино , която става летен вариант, и не знам, от летните има на цени от 70 до 700, къде е разликата само не знам ! Чухте ли в Гърция една количка , която тук е 500 там 150лв !

Днес наистина много духа и жалко ! Дано утре е по добре !

# 69

bouquet Честит Рожден Ден, mariah!  bouquet
лятна количка - ние взехме на Чиполино модел Каролина и за сега съм много доволна, побира се в багажника на колата без проблем, лекичка, маневрена и на Крисуна й харесва да се вози в нея, пък и цената не е висока....е, не изчакахме новите цветове и малко ме е яд, но карай, а на лято ще вземем и триколка.
Днес не излизахме заради пустия вятър Crazy, тук при нас едвам отварям вратата на терасата, а е остъклена....
и да ви се оплача- поредният майстор ни бяга....и той заминава за Кипър, имам чувството, че така им действаме на майсторите- като "трамплин" за Кипър, пък не сме толкова близо Laughing, изглежда в момента има глад на майстори там.....още малко остана и ще сме новодомци.....
аз не мога да вляза в горичката , защо така всеки път опитвам , но ...!
www.hrastalak .com/pitbullcheto/      но махаш интервала между hrastalak и точката!

# 70
Сиси мерси, най после успях! Така ме е яд досега и аз неможах да се включа !

# 71
  • Beyond the Frontiers
Дайте пак линк, че го затрих някъде Praynig Praynig Praynig

ако е за храсталака ето ти http://www.---/pitbullcheto/   
мерси  Hug Hug

Пате, това е Макларън-а, а второто е Вива-та на Бебе Конфорт, която взех. Peace

Макларън е по-готска, но реших, че с Вива-та ще й е по-удобно на бебка, заради легналото положение и подложката за крачетата. Цената е почти еднаква.

И мен ме хвърли в див размисъл newsm78 newsm78 newsm78 newsm78Май ще ходя и на място ще решавам, че с нашия танк не се издържа вече Shocked Направих мускули на ръцете, не ми трябва фитнес въобще  Mr. Green Шегувам се, хубава си ни е количката, но вече ни е тежичка.

Иначе да се похвалим  Laughing Напук на приказките на бабите, как трябва да отучим детето да яде нощем /оставяте го да си пореве малко и след 3-4 нощи свиква  Cry Cry Cry Cry/, нашият Борис сам си се отказа и вече 1 седмица спи по цяла нощ без да става за ядене  newsm44 Е аз още не съм свикнала и си се будя по времето, в което обикновено яде, надявам се и това да отмине newsm17

newsm59

Май и ние ще се пробваме с кръщене в някоя от следващите седмици, че моята приятелка, която съм нарочила за кръстница сега се връща от Германия. Иначе ми е тъмна Индия- май кърпи и сапуни се носеха за подарък в църквата  newsm12 Кръстница съм два пъти, ама от другата страна не е ясно.

# 72
  • Попово

Май и ние ще се пробваме с кръщене в някоя от следващите седмици, че моята приятелка, която съм нарочила за кръстница сега се връща от Германия. Иначе ми е тъмна Индия- май кърпи и сапуни се носеха за подарък в църквата  newsm12 Кръстница съм два пъти, ама от другата страна не е ясно.
ние носихме- за попа: кърпа и сапун;
таксата, отделно свещите + букетче (здравец, кокиченца и карамфили беше нашето)
за бебчо- кръстницата приготвя кърпа и дрешките изцяло
за кръстницата- букет и евентуално малък подарък(подарихме икона на Св. Мина, която попа освети след кръщенето) 
за почерпка в църквата- пита, мед и бонбони
и май друго нямаше Simple Smile освен присъствие и веселата част;)  Hug

# 73
Илит, благодаря за информацията!   bouquetИ е само 6.5кг! Супер! Започвам и аз да мисля по този въпрос, въпреки че малкия сега никак не иска да си стои в количката. Щом се събуди и веднага започва да се върти и баща му го носи, а аз бутам празна количка. Ще видим как ще го накъдрим!
Сиси, кофти работа са майсторите. Да не му дойдат на човек до главата! Дано бързо да намерите друг, добър! Hug
И тук духа, но не е така, както го описвате. Сигурно идва насам!

# 74

За горичката на Петьо нещо не ми е ясно. Ларсен, вие ли избирате къде да има къщички, езерца и т.н. или е random? Защото гледах, че горичките с много листа са различни... Thinking Но садя редовно де, няма да спирам, ще направим див лес! Joy
Няма такава опция ние да определяме къде ще има къщичка,къде езерце и кои дървета да се разлистват,всичко е изненада. Laughing

Честит рожден ден на Марая!Много здраве и безброй щастливи мигове!  bouquet

Пате,браво за взетия изпит! Peace

Кръщене- ние запазихме  вече час - нашето ще е на 12 . 04 .Рожденият ден на Калина се пада в понеделник и може би тогава ще си го отчетем вкъщи,а след кръщенето в събота ще празнуваме 2 в1 .
Казаха ни да носим 2 кърпи-едната  за детето ,а другата за църквата,олио или зехтин,букетче здравец....и май това беше.Таксата е 80 лв  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт