Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 811
  • 230
  •   1
Отговори
# 30
  • БГ
честита Баба Марта и от нас,и ние излизаме на разходка .хубав ден!

# 31
Честита Баба Марта!!!

Темата е страхотна!!!

# 32
  • София
Честита баба Марта!
Аз предлагам вторник за срещата, защото понеделник е почивен ден. Прогнозата за времето която гледах снощи беше вторник 20 градуса и слънце, сряда и четвъртък по 16 градуса и дъжд. Ами може пак да се съберем към 13 часа (този път няма да я оставям да заспи, та да ми отиде срещичката  Sick)

# 33
Честита Баба марта. Бели и червени, румени, засмени здравички да сте туй желая ви от все сърце!

# 34
  • Beyond the Frontiers

Честита баба Марта!

# 35
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ВСИЧКИ ВИЕ И АПРИЛЧЕТАТА ДА СТЕ МНОГО ЗДРАВИ, РУМЕНИ И ЗАСМЕНИ!
еЙ, вие сте като отвързани - нямате покой на хубавото време, ама така трябва   Hug .  И за нас да се разхождате! Аз пак се радвам на дъжд, но и ние няма да пропуснем излизането, пък било то и за малко.

Дано вече всички болнички да са оздравяли!

Рениборо, марш към аптеката и казвай какво показва, не ни дръж в напрежение!

ДА ви разкажа моето диване какви ги свърши вчера. Нали споменах, че в четвъртък се запътихме към басейна, за малко семейно плицикане в бебешкия басейн. Откарахме го повече от 30 мин с Боболан. А вчера отиваме на работа, с него, и не го свърта в количката-чадърче. Аз решавам, че ще го пусна да я бута.....да, ама на мама сметките били грешни и без кръчмаря. Човекът като се пусна и се засили с една кламбуцкаща се походка към бебешкото басейнче. 10 минути се опитавах да тръгнем в друга посока - НЕ. Та вече и на басейна няма покой - ако е в количката се върти, ако е извън нея, със засилка и все към бебешката локва. А така ме е страх да не се пльосне по нос на тия плочки. Сега започва възпитаването - като е в количката, да е мирен и спокоен...ама с овне на глава далис е излиза  newsm78

По повод овнетата -  застанал овен на влаковата релса. Идва влак, свири, свири, овена си седи на релсите и не помръдва. ТОгава влакът излезнал от релсите и заобиколил овена  Crazy

Слънчев, усмихнат и много хубав ден!

# 36
Честита Баба Марта! Бели, румени, засмени и все напред устремени!
Е, ако е вторник срещата ще я пропусна, ще ходя да правя едни опити по доктурантурата. А петък няма ли да е хубаво времето, щом сряда 450 казваш че ще е лошо Praynig
Ние след около час ще тръгваме на разходка около НДК! Сложила съм съм си мартеници в чантата, че познавам доста майки в района и да не ме изненада някоя и аз да съм неподготвена! Party
усмихнат ден ви желая

# 37
  • София
Вижте тук за времето:
http://www.weather.com/outlook/travel/businesstraveler/tenday/BU … r_topnav_business
Вториник го дават хубаво време сряда с облаци и след това все по 6 градуса, а по БТВ сряда и четвъртък ги дадоха дъждове.

# 38
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!

Днес уж е слънчево, а такъв вятър духа, че се прибрахме бързо (след 2 часа  Crazy ). Ама Бобо имаше пясък чак в ушите, нищо, че беше със шапка.

Neci, тезилишейчета на дерматит приличат. И при нас така се почна плюс на сгъвките на ръцете и караката. Пробвай да мажеш тялото с Нахкерцен балсам на д-р Тайс, става за бебета и е много добър, да не говорим пък в сравнение с кортикостероидите.

А сега да ви се оплача. Снощи режа зеле за салата на тъпото ренде Бьорнер (или Вьорнер, не знам как е точно името му). Обади ми се през това време една приятелка, която не съм чувала от 12 г. И така се въодушевих, че продължавам да режа и си отрязах върха на палеца  Shocked Мали, как боли. Чак за епидурална упойка се сетих  Laughing Много се уплаших, добре, че мъжа ми беше вкъщи, че аз като малко дете се разревах  Embarassed
Но това не е всичко. Вчера ни бяха на гости свекър и свекърва ми със дъщеря си, т.е. сестрата на мъжа ми. И днес новините са, че сестра му е с бронхит пневмония. И сега ме е страх за детето. Не знам дали е заразно това. Моля ви, мами, кажете ми дали е заразна бронхит пневмонията...

# 39

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЖЕЛАЯ ВИ ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ НА ВСИЧКИ, МАЛКИ И ГОЛЕМИ!
Пепена, каква новина!!! Много се радвам за теб и ти желая лека бременност, наслаждавай й се пълноценно и много сладко бебче на финала!
Днес си имаме и рождениче, въпреки че американската ни мама вече не пише...да й е жив и здрав сина!
cattyM, дано бебчо да не се е заразил! Как ти е пръста днес? Ходи ли да те шият или?
reniboro, отскочи ли до аптеката вече? Laughing
Хубав ден и приятни разходки в хубавото време!

# 40
# 41
Честита Баба Марта !!!
Да са здравички, засмени, бели и червени малките ви съкровища и всички вие.

Хей, Марта, днес май имаш имен ден! Ха, честито!!!

Pepena, страхотна новина!!! И аз тайничко си мечтая за трето дете, но мъжът ми за сега не иска и да чуе. То и за второто му трябваха 3-4 години да се навие.

Много ви благодаря за гласуването за Елизара.

# 42
Марта,вярно,че си именичка  Grinning Жива и здрава да си и само хубави неща да ти се случват   bouquet
catty m, много гадно е това с пръста,чак настръхвам  Sick Това,че лелята е болна,съвсем не означава,че детенце ще се зарази. Ако беше така,всички,които работят в Туб. болниците все заразени щяха да си ходят  Peace

# 43
Момичета, Марта няма имен днес, само по ник, иначе не се казва така Joy

# 44
Момичета, Марта няма имен днес, само по ник, иначе не се казва така Joy
Нищо,пак да е жива и здрава  Simple Smile
 Между другото,тъкмо четох сега в Настоящи и бъдещи майки,че днес не било хубаво да се слагат мартеници,заради задушница  newsm78  Ние си сложихе още сутринта  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт