Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 834
  • 230
  •   1
Отговори
# 150
Така...имам малко време, да се отчета набързо пред вас Grinning
Дребната е добре, мина цяла година, поръчали сме тортата.Болести да чукам на дърво-няма.Движи се по план-график като с каката.На есен очаквам с песен да е на яслата.Мерки-поосвини се малко, демек-поочовечи се,детегледачката добре се справя-откак тръгна и на кухня е ок детето.Бузите е надула, зачервила.Обаче е като хлебаркаааа, трудно се преоблича това дете, сърди се, дърпа се, бяга по спалнята и се хили нагло от другия край, където ми е трудно да я стигна.Вдига после високо ръце и така доволно изпищява, че блока си мисли, че я колим сигурно. hahahaЕдинствен дерт ми е все още смукането на палеца.Първи стъпки-ц.Страх е голям, ма и аз не я бързам да ви кажа.Пусна се на 1 март точно, направи няколко крачки и като се усети, че никой не я държи, като стисна юмруци и кат ревна-та-скоро няма да се пусне предполагам.
Това е от нас бързичко, надявам се всички дечковци растат и хубавеят.Смятам скоро уши да дупча аз Twisted Evil

# 151
  • Попово
как сте, мацки Simple Smile
нас това лошо време ни разби тотално ooooh! втори ден сме у дома, тука дъжд студ ужасня... за капак тошката направи един плонж от кревата и си обели носа  Confused
честито на озъбените Heart Eyes и на проходилите щъпурковци  Hug

# 152
Ние се завърнахме благополучно от Велинград.Гого беше много примерен през цялото време.Абе,направо си изкарахме перфектно с таткото.
Искам много да благодаря на всички,които ми честитиха рождения ден- Hug Hug Hug!!!

# 153
Честито на проходилия Борко и на месечинко Ванко!

Ние ходим като се държим за една ръчичка. Все още няма желания да се пробва сам да върви. Когато му дойде времето детето само ще си реши да се пусне.

Днес реших да си останем вкъщи, че времето е доста гадничко  и взе да ми става малко тясно. Валентин не се спира с изключение на времето когато спи. Както го дават утре и вдругиден да е още по-лошо не знам как ще устискаме без разходка.  Sad

Лека и спокойна вечер на всички!

# 154
Здравейте  Hug

Честито на проходилите! Честита месечинка на Ванко!   Party Time
Със закъснение Честит Рожден Ден и на mariah!   bouquet Къде ли съм бляла, че не съм разбрала  newsm78

Пухкавата Виктория тежи 11,100 кг  Rolling Eyes и е 75 см висока! Според тукашните стандарти е в нормата и дори ми казаха да й вмъкна между яденетата филийка хляб, намазана с маргарин и отгоре или сладко, или кашкавал! Този им съвет мисля да си го спестя, не ми се иска да си напомпвам детето излишно  Thinking 

Ние можем само да си мечтаем за прохождане. Успокоиха ни обаче, че е нормално по-едричките дечица по-късно да направят първите стъпки. Когато й боднаха крачетата, Вики, за моя изненада,  дори не гъкна. След това проплака и сега не е много весела, дано само спи спокойно! Praynig

Не можах да разбера каква е тази горичка на питбулчето? Не мога да отворя линка, а ми стана любопитно как всички садите листенца???

Това е от нас засега. Всички болнички да оздравяват бързо! Приятна вечер и спокойни сънища на всички!

# 155
И ние в лошото време пощуряхме вкъщи  Crazy
Да ви се похвалим как ходим  Laughing Тук , тук , тук , и тук   Crazy
Ето и малко нови снимки  тук

# 156
  • Варна
Здравейте момичета
най-после стигнах и до компа.
ДСа ви почерпя нашия тати днес е рожденик

catty m бързо оздравяване.

Пенелопа и аз мисля да и пробивам ушите този месец. Даже и дата съм си избрала вече. Laughing

GrOzNoTo^ ^PaTe голям сладур е Алекс. Обаче не можах да видя клипчетата. Sad

# 157
Лина,да ти е жив и здрав рожденика и много да ви обича и глези! Hug newsm24
marini,да ти кажа  честно незнам какво става с гората накрая,като гледам горите с по 3 хиляди  и нагоре листа , виждат се повече езерца,къщички,хралупи,храсти..........незнам дали има край това залесяване. Laughing
Благодаря на всички залесители отново. Hug Hug Hug
Nijntje,няколко пъти опитвах да пусна линк тук,но не става.Ако искаш да се включиш в залесяването изпиши адреса  www.hrastalak. com/pitbullcheto/    без интервал между hrastalak и  com.Със самото влизане в сайта засаждаш листо в гората.....и така всеки ден,ако имаш желание. HugИма и класация топ 100 за брой листа за деня,влизали сме там на 14-то,15-то,17-то...........място,благодарение на сериозните  залесители от форума. Peace
Калина стои  права стабилно,но още не прави крачки сама,страхува се.Може да съм до нея,но не я ли хвана за ръка не помръдва. Naughty
Лека вечер и сладки сънища!Много целувки на дечицата!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 158
  • София
мами, Борис цял ден не смъкна температурата, все около 38 стой. А му давам Панадол през 4 часа Sad Сега вечерта я смъкна рязко на 37.4, но след около час я вдигна рязко отново на 38.5. Едвам заспа преди малко. Дано не вдига повече, че съм сама с него тази нощ  Cry

lina6.3, да ти е жив и здрав рожденика. Ама каква торта, лиги ми тръгнаха като я гледам (то с тези диети, от няколко дена само едни торти ми се въртят в главата  Embarassed )

# 159
  • София
catty m   аз знам, че дигиталния, ако се мери под мишницата трябва да се добави 0.5 градуса. На мен слава богу не ми се е налагало да го ползвам, дано и да не ми се налага  Praynig
На мен във понеделник вечерта ми се тръсна майка ми на гости и ако щете вярвайте, но толкова нерви не съм изразходвала не знам от кога  ooooh! То глупост след глупост, как и ги ражда акъла не знам. Днес направо не издържах и казах на Вики, че тя е бебето в тяхната компания, ама кой ли слуша. Последно ги оставих сами за 15 минути да проветря стаята и те ми цъфнаха водещи се за ръка по студения теракот боси. Е няма такова чудо. Ама на детето му било горещо и си било събуло чорапите  ooooh! Да не говорим, че щеше да пребие детето 3 пъти, защото електронната игра явно е по-важна. Простете, ама много ми дойде днес  #Crazy

# 160
  • Варна
Хайде още една почерпка от мен, но днес за моя рожден ден

catty m дано тази нощ да е спокойна и да спадне температура и се оправите бързо.

450 направо ти съчувствам. И аз така не мога да ги трая много, много добре, че рядко идват. Не че имам нещо против ама толкова отдавна живеем сами, че просто... мненията им понякога ми идват малко в повече. Добре, че много не се месят и не си позволяват да си правят каквото те си искат. Не се ядосвай. Много често го правят несъзнателно или просто за да угодях на внуците - да се добрите баби.  Ама това за електронната игра - думи нямам просто. Тя детето ли е дошла да види или на електронни игри да играе.

P.S. офф, тя много голяма излезе тази торта, сори.

# 161
  • София
catty m, пожелавам ти спокойна нощ и утре да няма и помен от Т!
По повод термометрите - ако отчета когато изписка дигиталния наистина мери с 8-10 десети по-ниска Т. Но ако го задържа още 1-2 минути измерват еднакво.
Предпочитам го от съображения за сигурност - Ида вече счупи един живачен, та търчах по спешност за сяра до аптеката.

Лина, да ти е жив и здрав рожденика! и много да ви обича!!!  bouquet Наздраве!

450, ама и вашата баба си я бива... Rolling Eyes Ако е дошла да помага - насочи я към домакинстването... Пък Вики я дръж на сигурно Wink

Nijntje, тези филии с маргарин и сладко направо ме шашнаха... Shocked

Пате, честити ви ходещи крачета!

Днес изпратихме нашия тати на летището и до края на седмицата сме с девойките сами.  Sad

Докато се публикувам и Лина ме изпреварила!

lina6.3, ЧРД и на теб!!! Късмет, здраве, любов, любов, любов, любов....  bouquet

# 162
  • София
Да си жива и здрава lina6.3 Много щастие и радост ти желая.
450, ама и вашата баба си я бива... Rolling Eyes Ако е дошла да помага - насочи я към домакинстването... Пък Вики я дръж на сигурно Wink
Сакън недей. Вече сме купували нова прахосмукачка, поправяли котлон, кранове в банята. По-добре да не пипа. Току що таткото щеше да залее Вики с вода, защото е развъртяла капачката на шишето заедно с цялата горна част (дано ме разбрахте) Е то не се търпи вече. До сега съм прала дъждобрана на количката, защото го беше завряла да съхне зад тоалетната чиния при препаратите за почистване. Моля, не ме питайте по каква причина.  Praynig

# 163
lina6.3, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕБ И НА ТВОЕТО ГОЛЯМО СЪКРОВИЩЕ  newsm59   bigdance2 ДА СТЕ ЗДРАВИ,ЩАСТЛИВИ ,МНОГО ДА СЕ ОБИЧАТЕ И ДА СЕ РАДВАТЕ НА ПРЕКРАСЕН ЖИВОТ !

# 164
  • София
450, Поощрете я тогава да седи на електронната игра! Mr. Green Wink Mr. Green Даже може да й подарите една за вкъщи Wink

Общи условия

Активация на акаунт