Мартенички бели и червени ще вържем на АПРИЛчета засмени

• 7 835
  • 230
  •   1
Отговори
# 165
  • София
То тази е третата дето и я подарявам, носи си я в чантата. Не ми се мисли как изглежда във влака тракайки 3 часа на игра  ooooh!
Ама викам, ще погледа детето, аз ще свърша това онова. Да ама не  Mr. Green Както ще да е, вие ми пооправихте настроението, поусмихнах се за празника на Лина, поуспокойте ме някак (това, че от 1 час сме в различни стай може да е помогнало  hahaha)

# 166
lina6.3,честит рожден ден!Вие направо от единият празник в другият!Голяма торта за голям празник!И красиви цветя за красива жена!

450,направо ви е разказала играта вашата баба! Mr. Green
Лека и спокойна нощ!

# 167
  • Попово
Лина, честит рожден ден на теб и на мъжлето ти   bouquet Hug
мммм плодова пита обичааааам Joy Blush
450. всички баби "издишат"  Mr. Green но това с дъждобрана и елентронната игра ме разби  ooooh!
П.С. за горичката видях една с 5387 листа Shocked излишно е да казвам, че това ме амбицира всеки ден да залесявам Mr. Green

Последна редакция: чт, 06 мар 2008, 02:33 от pepena

# 168
Лина,честит рожден ден!
От здраве да не се оттървеш,щастието да те дебне навсякъде и само хубави неща да ти се случват!Радвай се на много любов и щастливи детски усмивки ! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 169
lina6.3 честит рожден ден! newsm59 newsm67 bdbaloniМного щастие и много любов  Heart Eyes  bouquet

# 170
                       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИНА!
          ЩАСТИЕ И ЗДРАВЕ ЗА ТЕБ И ТВОЕТО СЕМЕЙСТВО

Благодарим за вкусната плодова пита Hug

# 171
Честит рожден ден, Лина!   bouquet
Много здраве, любов и сбъднати мечти!  Hug

450, много бойна баба си има Вики. ooooh! Не електронна игра а Playstation трябва за нея, ще й хареса Mr. Green Mr. Green

Nijntje, какви филии, какво сладко с  кашкавал Shocked

Аз като съвестен лесовъд посадих листенце 566 Sunglasses

# 172
Айде  на кафенцето

Дано при вас,да има повече слънце,отколкото при нас.Отиваме да закусваме и излизаме Sunglasses
И от мен листенце 567 и 568  Peace

# 173

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ЛИНА! ЧЕСТИТО И НА ТВОЯТА ПОЛОВИНКА! ДА СТЕ ЗДРАВИ, ЩАСТЛИВИ И МНОГО ВЛЮБЕНИ!
БРАВО НА ПРОХОДИЛИТЕ! smile3539
450 - Направо ти съчувствам. Май Вики ще трябва да наглежда баба си за пакости  Joy

# 174
Ето ме и мен след няколко-дневно приключенско отсъствие!
Първо да се похваля и аз с моето гардже,на 01.03 Крисуна-муцуна направи 3-4 самостоятелни крачки, но от тогава нищо друго....важното е,че ги направи! Heart Eyes
Второ, искам да честитя на рождениците, които съм изпуснала тези дни! Hug Hug Hug Да сте живи и здрави!!! Всичко друга са бели кахъри! Hug
450, ей ама и вие си имате една баба, почти като моята майка Mr. Green! Опитай се да не й се сърдиш, тя не го прави нарочно! Ама и аз отстрани давам такива съвети, обаче много добре зная какво ти е!
Nijntje, страхотни снимки!!! Аз си имам една любима още от клипчето на Априлчетата, но всички са страхотни!
GrOzNoTo^_^PaTe (пате,пате,патенце - все се сещам за тази песничка), честито за прохождащия Алекс!!! Hug
Aleksi, браво на Борис, той бърза да проходи за да ти помага края на май! Гушки за коремчето! Hug
И сега ето моето приключение....В момента местим багаж, т.е. донесохме почти всичко на свекитата, включително и тяхната пералня, та въпросната пералня ми извъртя един голям номер. На 3ти бяхме цял ден на разходка, прибираме се вечерта с Криси и свеки ми се обажда да пусна пералнята, тя нагласила всичко.....е, да,ама не.....изглежда,че кранът на пералнята е бил развъртян повече и като изскочи.....имахме си фонтан в кухнята, то не фонтан,ами цяла каскада и няма спиране, исках да спра водата изцяло, но се оказва, че там кранът също е счупен и сега??? Имам голям страх от ток и успях само да развъртя бушона за да дръпна всички щепсели, защото водата пръскаше навсякъде. За капак на всичко бях само с Криси- татито наряд, бабата на работа....обаждам се аз на наш тати и той избяга от работа, с едни клещи успяхме да затегнем крана, но всичко вече беше във вода- кухнята, хола......като басейн, а Криси се скъсва да реве, аз тичам ту при нея, ту с кърпи да попивам водата, че остава да наводним комшиите отдолу...и разбира се прословутият овенски инат се показа, от зор да види какво става Криси се научи да се изправя в креватчето си, дори беше тръгнала да прескача решетката.....И така, след пожара преди няколко месеца, сега и наводнение, чудя се кога ще свърши този лош късмет.....важното е, че вече се оправиха нещата, направихме на бързо едно пролетно почистване и измиване на апартамента  Joy
Исках и други неща да пиша, но стана много дълго, после пак ще се включа Hug

# 175
  • София
ЕЕЕЕ, Лина, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Да си много щастлива, здрава, обичана съпруга и обожавана майка  newsm59

Ох, разбиваш ме с тези торти, ще трябва да си сложа smile3505 на устата.

Борис вдигна 38.5 (по дигиталния термометър) през ноща, беше адски неспокоен, само се въртеше, заспали сме сигурно чак към 4 часа. Отиваме по обяд на лекар. Сега една хрема и кашлица вади  Confused

Ара, за какво е сярата? Че аз едвам изчистих живака от ламината, страх ме е , че може да е останало малко.

# 176
Ара, за какво е сярата? Че аз едвам изчистих живака от ламината, страх ме е , че може да е останало малко.
Сярата неутрализира живака, поръсва се където в паднал живака и после с прахосмукачката! Това го казаха веднъж в "Часът на мама".

# 177
  • София
Сярата неутрализира живака, поръсва се където в паднал живака и после с прахосмукачката! Това го казаха веднъж в "Часът на мама".

А дали е късно да го направя днес?

# 178
А дали е късно да го направя днес?
Не зная със сигурност. Тогава казаха, че изпаренията на живака са вредни. Може би не е лошо да поръсиш със сяра и да оставиш да се проветри хубаво, но наистина не зная със сигурност! Попитай в аптеката, от където ще купиш сярата, може би там знаят по-добре!

# 179
  • Варна
Здравейте момичета,

Благодаря ви за пожеланията. Повдигнахте ми настроението след като отново се разправях със счетоводителката за неподаденото Приложение №3, за което има наглоста да ме лъже, че е вече в НОИ. А от там казват, че при тях няма нищо. Ужасни са просто.

sissi ама и вие една баба си имате... ужас. Поне му се вижда вече края. Още малко я изтърпи и вече всичко ще е ок.Това е последното неприятно нещо, което ви се случва - искрено ти го пожелавам и  Hug

Общи условия

Активация на акаунт