Клуб на родителите на деца с очни проблеми!!!!!№4

• 22 152
  • 541
  •   1
Отговори
# 405
Лимонада ли пиеш,аз защо си мислех че боза.
Не си разбрала, мила моя, бозата я препоръчах на тези с малките ц.ц., аз нямам такъв проблем Mr. Green
Аз пия лимонада. Joy Joy Joy
никога не съм твърдяла, че я пия чиста... Outta Joint

# 406
А аз си помислих че си пила,пила та са станали толкова големи.Та вчера си купих и аз боза.Ама срещу теб да тичам пак няма да те стигна. Joy Joy Joy

# 407
А аз си помислих че си пила,пила та са станали толкова големи.Та вчера си купих и аз боза.Ама срещу теб да тичам пак няма да те стигна. Joy Joy Joy
Не ти и трябва, иначе ще забравиш как изглеждат пръстите на краката ти, пък и космодиск трябва да си купиш, не е шега работа Blush

# 408
Здравейте, прекрасни! Започнахте ли да трупате нови грехове начисто? Twisted Evil

Аз си пълня фонотеката и чрез "зеленото лимонче". Можете да си го даунлодвате и вие от 3 пъти дабълю limewire.com

# 409

Аз си пълня фонотеката и чрез "зеленото лимонче". Можете да си го даунлодвате и вие от 3 пъти дабълю limewire.com
Като го гледам е нещо като Бит комета newsm78,така ли

# 410

Не знам каква комета ти Фърчи в писи-то  newsm78  Joy През лаймуайъра става нещо като обмен - ти дърпаш от други писита и от теб теглят, когато си отворила лаймуайъра. Дърварски го обяснявам  Embarassed

Не мога да се сдържа да не се похваля.  Всички доктори, които са преглеждали Али, ни казаха да чакаме до навършване на 3-годишна възраст за нов преглед на очичките. Идеята е тя да е достатъчно голяма, за да може да отговаря на лекарските въпроси какво вижда. Подготвяйки я за този преглед обаче ние постигнахме страничен ефект  Laughing и Али вече знае 7 букви, пише О и почти докарва Г. Това става с маркери на бяла дъска. Естествено,  с маркери са нацапани дрехи, мебели и стени, а мен това ме прави безкрайно щастлива Hug

# 411
  • София
И мойте днес станаха по-големи, но не от боза, а си ги купих чисто нови  Joy Joy Joy,
Ама са перфектни, нови модели са напускали, по-удобни, олекотени и пр. екстри Grinning

# 412
здравейте момичета искам да ви питам нещо ,ще дойда към края на март във София  ще направят скенер и аудиогрма на сина ми ,докато е упоен исках да бъде прегледан и от очен лекар препоръчаха преглед под анестезия. Въпроса ми е Има ли детски очен във ВМА и може ли да ми дадете кординати и име ще съм ви много благодарна.На епикризата са написали фонова ретинопатия ,хоризонтален нистазъм,страбизъм и е с 6+ диоптъра.Страх ме не дай си боже да загуби и зрението си.Бях при няколко лекари но все се притеснявам. Мерси предварително
И преди съм писала по твоя въпрос-не ми се вярва да има фонова ретинопатия,защото е присъщо за диабетноболните,да не говорим че даже не съм чувала при деца  newsm78Така и така ще правите нещо,под упойка,защо не направиш ЯМР вместо скенер,то е просто същото ,но малко по модерно,а и ще се види ако има отлепване,макар че при фоновата все още са налице само изменени съдове,без отлепване.Ти си направи изследванията ,тогава отиваш на очен Peace.Видях ти и стари публикаций,защото не си ни писала/само веднъж Wink/,видях че си била при Константинов,уверявам те изменени кръвоносни съдове в ретината се виждат и с офталмоскоп и щом той е казал ,че няма проблеми,освен далекогледството,ти предлагам да се успокоиш HugНяма да ослепее Peace
Пак те подсещам,пиши и при нас,ще се борим заедно  bouquet

п.п. Ако можеш да се свържеш с Войнов да прегледа детето докато е под упойка,чувала съм че е невероятен лекар,вярно не е детски ,но добрия офталмолог си е добър Peace
Ето ти сайта на ВМА-офталмология,успех Hug
http://www.vma.bg/klinikabg.php?srid=32

Здравейте момичета няколко дена нямях интернет и не можах да ви пиша ,в последно време съм много заета и не  мога да следя форума ,но искам да ви благодаря особено на вики и мама , знам че не ви писах преди , вкъщи си нямях компютър купих си наскоро но въпреки това не ми оставя време да седя .Като дойда в София ще се свържа с доктора Войнов .Тук във форума получих много утеха и съпричастност ,много помощ намерих отговорите на въпросите за здравните ни проблеми. Като се освободя малко ще ви пища пак .Чао

# 413
И мойте днес станаха по-големи, но не от боза, а си ги купих чисто нови  Joy Joy Joy,
Ама са перфектни, нови модели са напускали, по-удобни, олекотени и пр. екстри Grinning
Неблагодарница....нали ти подарихме нови ц.ц. за миналия рожден ден.....ама не,малки били Twisted Evil Mr. Green Joy

Не знам каква комета ти Фърчи в писи-то  newsm78  Joy През лаймуайъра става нещо като обмен - ти дърпаш от други писита и от теб теглят, когато си отворила лаймуайъра. Дърварски го обяснявам  Embarassed

Ясно, същото е- Bit Comet му е името,за комети друг път ша си дрънкаме Joy Joy Joy
А за другото........ще почерпиш,радвам се много Hug Hug Hug

# 414
gyulcem ,желая ви успех и задължително пиши после,дано всичко е наред,а за Войнов не мога да кажа нищо от личен опит,но съм чувала само хубави неща Hug

# 415
 waveyкак сте мацки Hugтази вечер Bit-комети ли ще обсъждаме Laughingкажете някоя клюка Mr. Green

# 416

като не казвате някоя клюка нападайте предлагам голям избор Mr. Green

# 417
  • София
 smile3521 smile3521 smile3521
Благодаря, ще се възползвам от бара.
Аз клюката си я казах, ама ти не си прочела Joy Joy Joy

# 418

а си ги купих чисто нови  Joy Joy Joy,
прочетох я как да не съм Laughing

# 419
smile3521 smile3521 smile3521
Благодаря, ще се възползвам от бара.
Честито! Ама не разбрахме сега като имаш два комплекта ц.ци ще си ги менкаш ли или само модерните ще пъчиш newsm78

Общи условия

Активация на акаунт