Отговори
# 255
малко снимки от изписването и първите часове вкъщи:)

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228762&photo=1

Сетих се да добавя нещо, което ще ви зарадва. В МД се виждах със Злати и би трябвало от петък да са си вече вкъщи с Даринка. Обаче сменяли компа и си нямат интернет. Дано по-бързо си оправят нета и да разказва как са и как расте човечето. Предтсвям си колко е мъничка, като гледам мойта мръвка 3 кила, а Дарито е 2 200/такъв спомен имам, дано съм запомнила, ама с дрогирания ми мозък напоследък...

Последна редакция: вт, 18 мар 2008, 00:27 от KikiNiki

# 256
  • Разград-София
Много сте сладки Ники  Flutter  пу-пу да не ви е уруки  Heart Eyes

# 257
ladybebi  Hug  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed късмет до края мила

Ники ама много сте сладки наиситина eat и все така да се слушате Grinning

Прегръщам ви всички Hug ние се стягаме за Великден  /нали сме католици/  тази година се оляхме то бива по-рано ама чак месец май не е било ..... Wink

# 258
  • София
Леля Ралунда трябва да върже от вълшебния конец на ръчичката на Бела, а аи на майка й, че гледам моя се е попротъркал и може скоро да се скъса.

И аз това си мислех докато разглеждах снимките на мургавелката Белослава.
Радваме се за Дари и Злати, и се надяваме скоро да се сети за нас.

# 259
Ники, цунки и гушки на малката беба и на теб!

щом имаш напрежение в гърдите, цеди - но съвсем малко, колкото да не те боли! внимавай с цеденето, да не си направиш беля със свръхлактация.
Много се радвам, че имаш млекце! ще видиш колко е удобно!

# 260
  • Пловдив
Ники много мн ого да нацелуваш Бела Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesГоляма красавица е(пу-пу)Цялото семейство извиках и я гледаме с умиление Hug

# 261
  • София
Светулка, праща много поздрави и целувки на всички. Казва че форума и кукувиците в него много и липсват.
На нея май  в "хотела" си и харесва достатъчно. Поне си почива милата, и сега и е паднало да си набавя информация
относно всички въпроси, които я вълнуват.

# 262
Гледам снимките на Бела-Белиссима  Heart Eyes и ми идва да оближа монитора.  Heart Eyes
И ръката на мама й гледам - има си гривничка за Олинклузив.  Grinning
Ники, а нощницата за кърмачки с такива кърмачески екстри ли е или е играл и таланта ти?  Simple Smile

А Светлето Heart Eyes дано си почине малко в Карловския хотел и да я държат там достатъчно. За нейно добро.

Ей така  Crazy  #Silly изглеждам след вчера и днес Crazy

# 263
  • София, "Младост 3"
НИКИ честито бебе БЕла
да ти е жива и здрава и много да те радва
мина през ада за това слънце, но се радвам че сте добре
уви пропъснала съм кога е станало всичко но ще попрочета и ...важното е че сте добре
много се зарадвах - знаех, че както и да се е прикрепила бебка всичко тоя път ще е ок...но едно е да знаеш друго е когато вече стане факт...
много се рдавма за вас, за кърмата...за всичко!
нека сбъдне всичките ти мечти!

# 264
Ники, страхотните сте Hug Hug Hug!
Пу, да не съм ви на уроки.Като я гледам Белослава така ми се иска да я намачкам.... Wink
Специални поздрави на Ники и на баща ти  /меджу другото,  баща ти изглежда супер/.

Хубаво да си почине  Светлето в  "хотела" и да се успокои Peace.

Ритке, гуша те Hug.

Надявам се Сладка мама  скоро да има интернет и да ни разкаже с подробности новините около Дари.

Това от мен, че бързам, тая работа край няма.... Crazy

# 265
Ники, страхотни сте - пу пу пу  Heart Eyes.
Аз минавам само да ви кажа, че днес като ни премериха бяхме с 200 гр повече  Grinning. А сега отивам да се похлупя за малко, че не се знае какво ме чака през нощта.  Hug Hug Hug

# 266
Весе, браво на вас Hug.
Все така да папкате и пълнеете ви пожелавам Peace!

# 267
  • Варна
Ники много сте хубави, сладки, щастливи, много много ви се радвам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 268
Ники,невероятни сте!Много е сладка малката прицеса.И ти изглеждаш много добре! Hug
Весе,браво!Нека да папка малкия и да продължава да пълнее.А кога ще го гушка и другата му кака Ралунда? Heart Eyes
Ето и нещо интересно,което ми изпрати една приятелка:http://missby.wordpress.com/2008/02/29/babies-forum/
Гушки на всички! Hug Hug Hug

# 269
Ники, много сте готини. Една от снимките ми е много сладка и си позволих да я нашаря  Blush
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=119214&photo=142

Общи условия

Активация на акаунт