Отговори
# 285
Ники,добре дошли с малката красавица.Много сте сладки на снимките.Страхотно е ,че млекоцентралите работят-голямо удобство и за теб ,а за малката още по-добре.Ще се регулира постепенно и количеството .Много целувки на вас.

На Весето да и е жив и здрав Емо и много да я слушка.  bouquet

На Дарито браво,все така да продължава да наддава и да расте.

Меги ,а твоята красавица много е пораснала.Честито ви зъбче.Да и купиш нещо новичко и да почерпиш с пуканки.

А Борис на Аничка е голяма работа.Сладурчо.

Ако някой се чува със Светланка ,да и предаде специални поздрави от мен.

# 286
Ауууу, Дари си има вече и бузки за изпапкване. Пу-Пу. Красавица е тя. При тази красива мама няма да има голям избор на кого да се метне. Heart Eyes
Ани, Борис е невероятен. Само на три месеца ми се струва невероятно да е. Поне на 9 месечен го оприличавам.  Heart Eyes
Тук съм, Ренче.  Hug

# 287
  • София
Честита Пролет на всички мами и златните им малки птички.

Злати, добре сте се завърнали у дома. Сега да растете с бесни темпове и много да хубавеете.
Рени, защо няма България за вас, аз с такова нетърпение да си чакам?! Sad
А така ми се спи, не спря да ми бучи главата от тези машини тук, то не беше къртене ..., постоянно бръмкане... !
Днес съм на ФМ. и търпението съвсем се е изчерпало.

# 288
  • София
Честит РД на Емо на патерици!
Дари е много сладка, много е пораснала!
А Борката наистина е невероятен, такива сладки муцки прави.
Честито зъбче на бебка на Меги.
Шер, и аз сега се уча на Фотошопа, намерила съм едни уроци и само това правя. От малка обичам да рисувам и сега съм попаднала точно в страстта си. Дай да обменим опит. Може на лични, ако искаш.

# 289
Сладка мама, разплакахте ме...
Много се радвам за вас Hug.
Добре сте си дошли в къщи, нека Дари да папка и да расте здрава и щастлива Peace!
През много изпитания минахте и много преживяхте....Само щастие ви желая от тук на татък Hug!!!

Ритке, не каза как е минала срещата с бебчо?Сега те мисля Hug.

Ники, и ти не си се отчела днес, не така Naughty.Да нагушкаш Бела от мен Hug.

Някой да се е чувал със Светлето?Как си прекарва в хотела?

# 290
Благодаря ви, милички, за пожеланията към Емо  Hug.
Злати, радвам се, че вече сте си вкъщи. Дари се справя прекрасно - толкова е пораснала  Heart Eyes.
Днес се чух със Светлето - добре е, почива си и през уикенда ще я пуснат вкъщи.
Меги, честито ви зъбче  Laughing.
Аничка, страхотен е Борката  Heart Eyes.
Шерче, да е жива, здрава и щастлива Габриела, а на мама бързо възстановяване.

Ние сме добре, днес даже и поспахме  Simple Smile. Това време обаче ме убива, защото сме заточени вкъщи. Чакам с нетърпение истинската пролет с птички и слънчице.
 Hug Hug Hug

# 291
Аз да се похваля, че вече си имаме количка! Значи като се оправи времето и ни е ще превземем градинките:) На колко дни трябва да стане, за да мога да я изведа? В неделя дават 17 градуса... вече потривам ръце:)

Бела е много смешна,като се разбужда и започва да си върти главата, да търси да яде и издава звуци, които звучат нещо като "Есе-есе".Направо все едно проговаря на немски и вика "Essen"/ядене/- голям смях пада. Ники й вика "есе-то ми".

Отивам да спя, гуша ви!
Ритке, не се отчете ти, ама аз знам,че всичко е наред:)

# 292
  • София
Всичко ни е наред с беборана. Ама вчера, дали заради това че татко и беше там не знам, но не спря да се крие и да се гъзи това дете. Марков по едно време почна да я побутва от двете страни, за да може да види органите както трябва. Обаче тя си сложи и двете ръце пред муцунката и като че ли ни каза да си гледаме работата.  Mr. Green Не искаше детето да го притесняваме и това си е.Голямо цупене падна, така си бърчеше брадичката и като обърнала устата с ъгълчетата надолу ... голям смях падна. След два месеца живот и здраве пак ще се гледаме при Марков. Плацентата ми е предна но си е високо, шийката също си е в размерите.  Grinning Пу- пу ... ,
но трябва да ходя до Пирогов за да говоря с доктора който ме наблюдаваше, когато бях със счупени прешлени, той ще каже дали мога да раждам нормално, но при всяко положение щом нямам някакви увреждания на гръбнака, нормално. И мен ме хваща шубето от сега.

# 293
Браво на момата с характер. Heart Eyes Татко Слон е случил на мацки.  Grinning

Ники, честито ви бу и на вас. Много километраж да навъртите по градинки и където ви отведат мечтите.  Heart Eyes

# 294
Ритка, браво за добрите вести.  Hug
Ники, честита ви каляска! Да нацелуваш от мен калинката Бела!

Добре дошла в къщи при мама на сладката Дари!

Меги, честито зъбче на твоята хубавица!

# 295
Офф браво на всичките ни силни бебчовци.
Сладка мама така се радвам за Дари, много е борбена и хубавица  Grinning Heart Eyes

# 296
 ladybebi, ходи ли на лекар?

# 297
  • София
Ритка,много се радвам,че всичко е наред! HugМоята плацента също беше предна.
Ники,честита количка-със здраве да си я ползвате.Аз извеждам Жори и то по 3-4 часа ,а тук е 10-15 градуса.

# 298
  • Варна
Ники честита количка, да си се разхождате с кеф  Heart Eyes
Ритка радвам се, че всичко с бебчето ти е наред  Heart Eyes
Сладка мама Дари се справя страхотно, много е пораснала, много е сладка.

Момичета снощи пак писах на доц. Конова и днес веднага ми е отговорила, много се зарадвах.
Вижте какво ми е писала:
Emiliana Konova  до мен
 подробности  10:16 (преди 10 часа) 

Здравейте, Кремена,

Според мен, не сте направили едни от най-важните изследвания във Вашия случай.

Препоръчвам:

1/ Дистанционно изследване при нас на:

- антикардиолипин и анти-бета-2-гликопротеин І антитела

- НК клетки

- TSH, TAT, MAT

- генни мутации, асоциирани с тромбофилия.

Дистанционното изследване може да стане чрез директен контакт с наш администратор - 064 804 790 или чрез Варненската лаборатория Надежда.

2/ На базата на готовите резултати, препоръка от моя страна - по email.

3/ На този етап, не познавам специалист във Варна, към когото да Ви насоча за интерпретация на резултатите и схема за терапия.

Поздрави,

Доц. Конова

Някоя от вас правила ли е такива изследвания и кое за какво е?

# 299
Фивър, радвам се, че има напредък. Надявам се като направиш и тези изследвания да ви дадат зелена светлина и спокойно да се поудоволствате за бебче. И всичко да е този път на 6. Стискам палци.
Ритке, благодаря за бързите снимки. Сега гледах и клипчето. И аз като моя мъж още не мога да повярвам, че все пак ще е девойка (така ми се искаше да си мъжка мама - не знам защо ама такава си те представям). Нищо де - след време нищо не пречи да станеш и такава. Тъкмо малчо ще си има кака  Hug

Общи условия

Активация на акаунт