Отговори
# 330
  • Варна
belief благодаря ти за разясненията  Hug, ще направя всички изследвания при доц. Конова и ще ви информирам за резултатите и с това мисля най-после да мирясам  Mr. Green
Ники представям си ви колко сте сладки с Бела, наслаждавай се на тези прекрасни моменти те са реалност  Heart Eyes
Рени много неприятна случка. И мен са ме ограбвали преди години, доста време се стресирах, когато усетех, че някой върви зад мен. Дано бързо да забравиш за случката.
ladybebi пожелавам ти всичко да е наред и както са ти казали момичетата недей да спираш лекарствата на своя глава.

# 331
  • Sofia
Всеки път, когато ви чета, толкова се разчувствам... благодаря ви!!!!!!!!!!  Heart Eyes

# 332
Здравейте момичета , ето ме и мен в неделя беше "нашия" Великден и падна едно угояване  ooooh! ужас ,все на маса............ Laughing от днес пак съм на диета  Wink

ladybebi
стискам  палци , дано всичко е наред и да слушаш чичо доктор Naughty
angels_zg снимката наистина е страхотна  Grinning
Рени съжелявам много кофти случка

# 333
helenapeeva, честито ви Възкресение.  Предполагам, че и при вас поздравът е "Христос Воскресе!". Пожелавам ти в светлите дни да възкръснат надеждите за ново начало, за предстоящо щастие и за поводи за много радост!  bouquet
Браво, ladybebi! Добро дете си ти. Веднага се отзоваваш. Видях, че с твоята сестричка ще бъдете мами по едно и също време. Токова е прекрасно това двойно щастие! Пожелавам и двечките ви много късмет през бременността!   bouquet

Днес е Благовещение. Честит празник, мили майчета!  bouquet

# 334
  • София
Честит празник на всички. Да се помолим за здраве и за сбъдване на съкровени мечти.
Нека Богородица да бди над всички ни, да ни пази и закриля от всичко лошо.

# 335
  • София
Честит празник, мили момичета! Нека Богородица закриля дечицата ни! Praynig Praynig Praynig
Рени, съжалявам за това, което ви се е случило. И какво, чистокръвна виенчанка е крадлата, а?! Мамка им, и те крадяли значи! Mr. Green

Последна редакция: вт, 25 мар 2008, 11:11 от Triste

# 336
  • Разград-София
Честит празник милички ! Нека Богородица закриля всички вас , вашите семейства и дечица!  Praynig

Надявам се да сте добре !
Аз все още се събирам пърче по пърче , но съм по- добре ..  Следобед ще се помъча да прочета всичко което съм пропуснала. А за сега ви желая един прекрасен слънчев ден изпълнен със радост и усмивки   Hug Hug Heart Eyes  bouquet

Цункам ви и много  Hug Hug Hug

# 337
Здравейте, милички. Честит празник   bouquet.
Рени, много неприятно изживяване си имала. Съжалявам за което  Hug.
Маргарет, дано бързо събереш всички парчета Peace.
Ели, честито ви Възкресение.
Зори, Жори е много готин и как си кротува в коритцето. Бобчо се плаши нещо и в момента, в който не усеща да съм го гушнала целия започва да плаче. Целувки на сладура и на теб  Heart Eyes.
Ники, разхождаме се предимно в квартала, но това защото е шантаво времето. Щом се оправи ще ви дойдем на гости в градинката до вас  Simple Smile.
Инка, стига работа - нали знаеш, че така само гърбица се получава Wink.
Аги, домъчняло ми е и за вас вече и като се оправи времето ще те тормозя и теб за среща  Heart Eyes.
ladybebi, успех.

Малко в телеграфен стил, ама за толкова имам време  Whistling.
Погачата мина ужасно, извадиха ме извън релси и крещях, тропайки по масата. Не че не го очаквах, но не мислех, че ще стане публично. Много тъпо се получи, но вече ми изгърмяха бушоните. Не вярвах, че мога да съм толкова зла, обаче ме побъркаха бабите с тъпотии. Както и да е. После нещата се поуталожиха и горе-долу се нормализира положението. Събрахме страшно много подаръци, обаче незнам кой снима и къде са снимките за да ви ги покажа.
По-важното е, че вчера бяхме на консултация и за 5 дни сме качили още 320 гр и вече сме 3950 гр, а сме дългички 59.5 см. На мама слона расте яко - пу пу пу  Simple Smile. Педито нареди да суче по-дълго време и по този начин да спра цеденето и да намаля адаптето. Засега не ми се отдава, защото Бобчо е ужасен мързел и вече свикна, че след 10 -15 мин сукане е време за шише, ама ще видим. Жал ми е, че непрекъснато го тормозя милото, но за съжаление съм много послушна и изпълнителна и изпълних всичко що ми наредиха. Дано да се получи и новата схема.

Ако съм пропуснала някого и нещо, не е нарочно. Просто перманентно спя права и не съм съвсем адекватна.

Желая ви приятна седмица и  Hug Hug Hug.

# 338
А пък аз се зарадвах, че Емо е писал. Тооолкова дълго.  Mr. Green
И на Весенцето се радвам де. Heart Eyes обаче тя като изненадва приятно с количество, човек вземе че се препознае.
Браво на Бобо-хитрягата. Много добре се справя с превъзпитанието на мама.  Simple Smile
Не се ядосвай да таквиз неща, на които трябва да присъстват много хора, Весенце. А и всички останали.  Hug

И преди забравих да млясна Крали Марка  Mr. Green и госпожата Крали Марковица. Бащатката да не се тутка, че срокове гонят неговите две дами, особено едната.  Mr. Green

# 339
Честит празник, мили мои!!!  bouquet

Да ви се оплача и да ви питам някой може ли да даде акъл. На Бела едното й оче много сълзи от вчера, даже сутринта беше залепнало. Почистих го и му капнах кърма/така съм чувала/.  На лекар сме в четвъртък, дано до тогава се е оправила, ама ако не- ще видим какво ще нареди докторката.

Весе, какви подаръци получихте? Мен непрекъснато ме питат какво да ни купят, а моята празна глава не се сеща за нищо. Ще мине време после и ще се чудя това и онова защо не съм казала на някой да ни го подари... Мамите с повечко опит- казвайте какво ще ни върши работа за по-нататъка, и е в сума като за подарък де. Че то тя и кола ще иска някой ден, ама не става да искаме кола от сега:))
 Весе, ти по кого така крещя? Не мога да си те представя:)

Честит първи месец на Жорката! Ей как бързо мина, кога получих смс-а на Зори, кога цял месец минал...
 Ламке, ти как смогваше с работата и кърменето на поискване? То аз не че съм се засилила да работя, ама знам ли кога съвсем ще ме хванат лудите...

# 340
Честит първи месец на Жори! И на мама ЗориHeart Eyes
Никче, аз като човек без опит, но пък практичен до известна степен предпочитам при ходене на такива мероприятия да има някакви дребни подаръчета и повече парички върху кърпичката. А мама и тате ще решат най-добре от какво има нужда бебчето.  Peace Нещо по-едро и необходимо да му вземат.  Hug
И днес май съм в серия забравяща. Ники, дай идея за добър твой колега. Май ми се е счупило нещо от мъдреца.  Sad

# 341
Вижте тази свежа мама и този мил тате (http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145314&photo=82) и кажете: Представяте ли си я Весела да овика всичко живо? (освен ако не е по свекърва)
Но със сигурност й съчуствам ако наистина се е наложило - сега поне всеки е на мястото си Simple Smile Като не се разбират со благо и со кротце, явно се налага со бой Simple Smile

Ники, аз слагах на Борката кърма в очето, но след 2 дни нямаше никакъв ефект и ни изписаха Тобрекс - оказа се армаган от болницата.
За подаръците - бебешки албум дневник или пък само албум- почват от 20лв и нагоре. На нас ни подариха и един метър за стена с рамки за снимки - много е готин. И той беше някъде в този ценови порядък. Албумът е много хубаво нещо - въпреки че гледам снимките на компа, най-обичам да се кютна на дивана и да разлиствам снимките.  Може да кажете за чашите неразливки на Avent, може лъжички или комплект за хранене. Кенгуро или слинг (Ники ти може да разгледаш тези в детския магазин на Сан Стефано - то този за алкохол и шоколади - срещу Загорлийска). Активна гимнастика също е идея и много полезна. За друго не се сещам в момента.

Последна редакция: ср, 26 мар 2008, 10:10 от Anichka

# 342
  • Виена
Христос воскресе, helenapeeva!
Честит празник, милички!
Пожелавам на всички ви здраве и доброта!
И си чакам Благата вест с открито сърце! Да не посочвам, тя си знае, че се отнася за нея  Wink Хайде, стига работа. Нея ще я има и след сто години, няма да свърши никога  Mr. Green
Ники, на Филип също в началото на няколко пъти му течеше секрет от очето. Само кърма капех, а преди това с памуче, потопено в отвара от лайка само обирах секретчето.
За подаръците... Аничка е дала добри идеи, ма някои цени ме втрещиха  #Crazy Между кенгуру и слинг, препоръчвам слинг, тип шал. Другият е неудобен като понатежи бебка. А кенгуруто ти скъсва гърба дори и с по-леко бебе. Тук мами се оплакаха и от най-новата система на Бейбибьорн и така ме отказаха окончателно да взимам такова нещо. Има едни торбички - между двата варианта са. Искаш ли линкове или са познати в България? Незаменим помощник ми е един шезлонг на Фишерпрайс, май съм пуснала снимки на Филип в него. Нямам нищо по-удобно от това чудо за детето. Е, напоследък така се върти и иска да слиза от него, че не смея да го оставя сам, но доскоро не ми беше проблем и за повече време да не ми е "в обхват". Друго нещо, което чак сега при захранването ми дотрябва е уред за готвене на пара (от това намазват и мама и тате Wink ) и уред за претопляне на шишета и бурканчета (микровълновата печка е забранена за бебета!). Само трябва да внимаваш да не е много тесен, за да може да се събират шишетата на Авент и Мам и бурканчетата с пюрета. Полезно нещо е термочанта. Също термос, макар че Филип не искаше да пие мляко от друго място, освен от цица, но винаги си имахме за всеки случай мляко с подходяща температура. Полезна ми беше и раницата, дето ми откраднаха изродите. Вътре си има изолираща плътна постелка за повиване. Има едни зимни чувалчета за крака (не знам дали така им казват у нас, превеждам го буквално от тукашното им наименование), които са тип мумия и вътре бебето може и да не е много дебело облечено през зимата... Ако се сетя още неща, ще пиша непременно. Но сега изчезвам, че е рев голям...
На Жори и Зори - честита месечинка!   bouquet
На всички -  Hug

# 343
  • София
Честит празник специално на ХеленаПеева!
Честита месечинка на Жорката на  Зори!
Весе,  Heart Eyes и аз не мога да си те представя да крещиш. Ама не ги слушай бабите толкова, слушай нас. Wink Mr. Green И аз ще се радвам да се видим. Бобчо има да наваксва с уроците по тарикатлък да не изостава от батко си. Laughing
Подходящи подаръци са например - активна гимнастика /Лъчи не щеше да си играе на нея, ама съм чувала че момите много я обичат/, шезлог, бейбифон, столче за хранене за по-натам, столче за кола /ако решат да се комбинират няколко човека/ и сигурно има и още, но в момента не се сещам.
Рени, хубаво си се сетила за Благата вест! Hug И аз чакам с трепет! Много я обичам! Heart Eyes
 Hug за всички Heart Eyes

# 344
  • Варна
Веселче, овиквай всички смело!
Ти си му майката на това дете, само ти и таткото носите цялата отговорност за него. Бабите са отговаряли за своите си деца навремето. Освен това е много важно как ще поставите нещата от самото начало - свикнете ли ги да ви се месят, ще се месят. Свикнете ли ги да си траят и че детето си е ваша отговорност, после ще е по-лесно.
Това го казвам като майка с 18-годишен стаж.  Mr. Green (сега да не ме изключите от младежката компания)

Общи условия

Активация на акаунт