и аз искам да поздравя Мейз -за тези неща трябва да се говори,за да може все по-рядко да се случват!

Не остана! Още мъничко и ще се гушите!
Сякаш едно нещастие не стига на човек, а трябва да преживееш още и още... Пожелавам ти сила! 

и аз искам да поздравя Мейз -за тези неща трябва да се говори,за да може все по-рядко да се случват!
Защо не вземеш един шивашки метър и не си го премериш сама, примерно докато спи и не шава толкова
- така ще си сигурна колко е високо... аз поне така правех с моя Алекс и почти винаги имаше несъответствие между това, което лекарката му ми казваше, и това, което аз премервах... естествено, винаги това, което аз мерех, беше ПОВЕЧЕ 

... ... ... И аз много ви обичам, всички!!!

Прегръщам ви, мили сладки мои...
Простете емоционалните ми изблици, но много ме трогнахте и разчувствахте

А и джипито ни е една..., уж е добра, но толкова незаинтересована някак... 
и
всички
всичките, дано да ви е хубаво времето през почивните дни и да се развеете навън - кой с колички из градинки, кой с тумбачета по горички и долинки.
Това чудо така и не е доказано дали наистина съществува. Затова само гушкане и то предимно от мама е облекчението. При нас чудото беше за десетина дни, но едно от тукашните бебета откара така до шестия месец, че и отгоре. Дано при вас да минава бързо, че и бебчо се мъчи, а и вие край него също нямате мира като не знаете защо пищи... Ако сте останали на кърма, давай при всяко писване да суче - това успокоява повечето бебета.

.
.
Изпращам ви много хубави мисли на двамата с Лъчи.