Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 206
  • 276
  •   1
Отговори
# 120
Привет,

Пипи, страшна си!   bouquet  bouquet  bouquet

Съни, да оздравяваш бързо и дано не се разболее и сладък Яни!  Praynig

Анджи, от повечето магазини може да се пазарува онлайн. Ето ти малко линкове

Kiddicare
Toys R us Този много го обичам
Early Learning Centre И този го обичам Simple Smile
Mothercare
John Lewis Цъкни в менюто им на Toys или Baby.
Marks & Spencer

Засега това се сетих набързо. Надявам се да са ти от полза линковете.  Heart Eyes

Лек ден, дами!   bouquet

# 121
  • Пловдив
Пипи   

# 122
  • Остров Приятелство
Здравейте Дами,
Как сте моля?Надявам се Ви намирам в добро здраве и дух  Hug - няма Ви нещо тук тези дни Confused
Благодаря Ви за пожеланията, но ми се чини, че отиват на зле нещата.Утре ще правят рентген.

Ivy Мила, изчаках да не те притеснявам почивните дни, тъй като си казах, че искаш да си починеш от пътя до тук и обратно, после си казах хайде и понеделник, но днес цял ден си ми в главата Confused
Какво става, какво казаха, защо не пишеш?
Моля, за един ред само Praynig

Лека и спокойна на всички!

# 123
Объркани сме, дават ни различни мнения...незнаем как да продължим... сега събираме още мнения...

# 124
Здравейте, момичета Hug
Днес ми беше ужасно скапан и натоварен ден и  нарочно не съм влизала в темата.Утре ще е същото.
Иначе сме здрави, освен баща ми, който е пипнал "червен вятър" ooooh!Много неприятна и болезнена инфекция. Sad
Иви- къде ходихте на скенер, в коя болница? Confused

Съни- оздравявай  bouquet
Приятна вечер на всички, пак ще пиша тези дни Hug

# 125
  • Sofia
IvyHug Praynig Heart Eyes
Пепи, снимката е една на хартия, но е сложена в рамка от цветя и мартенички и пише "Честит празник, мамо". Поогледах последните снимки на Габи и сигурно скоро ще кача нови Embarassed
Мечи, и в нашата ясла нямаше тържество, само снимки правиха.
Марис-ка, дано Ади се оправи бързо  Praynig Sunny, и ти се оправяй  Peace Аз кретам с хрема и кашлица, но съм много несериозна с лекарствата  Embarassed
Пипсън, само така  Peace

При мен нищо ново. Работата ми е малко безинтересна на този етап - голяма хамалогия, а нищо вълнуващо. В събота се разочаровах от най-най-близката си приятелка и се почувствах  предадена  Cry Купих си Мерцедес Е270 от новите. Това поне ме зарадва, но трябва да си отида до Сф да го прехвърля, а и сега е там, а аз съм с микробуса в Банско. Не можах да си го покарам на воля, но ще ми стигне. Габче ми е сладур голям - всеки ден става все по-умен, интересен, хитър...Покашля и има малко сопол, но е в рамките на нормалното.
Лека от мен

# 126
Иви, хич не ми харесва как звучиш. Освен да кажа, че ти стискам палци и се моля всичко да свърши вече Praynig Praynig Praynig
Аник, честита ти кола   bouquet Да си я ползваш със здраве и да нямаш никакви проблеми с нея

Спокойна вечер на всички от мене  Hug

# 127
Скенера го правиха във Варна, но със снимката от скенера ходихме при детски неврохирурзи в София - те искат да правят операция, а останалите неврохирурзи (не са детски) от София и чужбина казват само да го следим...

# 128
ИвинцеPraynig Praynig Praynig Прегръщам те, мила!

# 129
  • Sofia
Ivy, нищо не разбирам, само мога да те подкрепям. ПОчетох пак, а съм сигурна, че ти си изчела вече всичко по темата. Вземете решение за себе си, то ще е правилното!!!  Praynig Praynig Praynig

# 130
Иви, прегръщам те.

# 131
  • София/Осло
Иви, мила ми приятелко, имаш цялата ми любов, подкрепа и положителна енергия.... Praynig Heart Eyes

# 132
ОТ 3 месеца си яде ноктите до месо и ккали не я отучваме ням апомагане.То ръкавици неслагах,то не бе мазане с лут пипер и люта чушка,а от скоро иска да я  лакирваме и ефекта е нулев.

Денис Роси си яде ноктите на краката  #Crazy . Ужас !
Почна с ръцете и мина на краката .
Яде с нас или без нас и яде всичко Simple Smile Най - обича хляб с кренвирш . Закуска само събота и неделя правя и тя е за всички. Зъбите ги мием сутрин и понякога пропускаме вечер.Инатим се много.
Пие кока - кола понякога защото никой не е в състояние да го откаже като си науми нещо Simple Smile Слава Богу все още не псува  Joy  Joy  Joy
Облича се сам съблича се сам и за всичко вика :ИКАМ Ась !
Мания сега са ни рол-бон бонбоните . луда ме прави . Сутрин преди ясла ме дърпа към магазина . Вечер след ясла пак.
Една вечер към 19:00 часа взима си якето носи си маратонките облича елечето и вика айде вьн Simple Smile И докъто не излезнаха с баща си не миряса. Връщат се след няколко минути и баща му ще припадне от смях .
Хванал го за ръката и Тати тук .. тук .. тук и хоп в магазина . Огледал се намерил бонбоните и казал : Икам пички - бони . Баща му му дал стотинки купили бонбони и го питал : И сега ? И Денис казал : Гоиии мама .
Голям хитрец е Simple Smile Изобщо незнам как ще излизаме на глава с него  ooooh!

# 133
" Аууууууууууу, ама как така е още с памперс" #2gunfire #2gunfire #2gunfire Полудявам! И чудя се възможно ли е да загуби рефлекса да се стиска и да си пишка все в гащичките. Не са ли вече големи децата ни , за да са с памперс?????  Sad

Тия които говорят така не ги слушай.
За големи големи са, но ако се стресира пък от напъни да го махнете насила може да стане по зле. Денис е с гащички на ПИПИ - евтини и са му лесни да ги обува и събува. Казва : Мамо , пишкам ! Но чака аз да му кажа Бързо на гърнето ! и тогава отива. Изпишква се и казва : Пишкахх ! Пляска си вдига гащите и заминава.
С акането имаме ритуал Simple Smile Всяка сутрин в 6:45 взима куко-то носи го до мен сяда и ми казва : Момо дай чичка . Хващаме се за ръце аз още лежаща в леглото а той на куку-то гледаме новините по БТВ-то и направо идилия Simple Smile
Но моя съвет е да я изчакаш сама.
Денис просто ме разби един ден . Отиде си до шкафа взе си гащи и каза : Мамо виж гащи не "пате" / памперс /.
Слагам му все още памперс гащите защото като играе и забравя Simple Smile Лятото на яслата ще го мъчат казаха лелите.

# 134
  • Sofia
Иви, от все сърце Ви желая всичко да отмине и Боби да е здрав!!  Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт