Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 205
  • 276
  •   1
Отговори
# 135
Иви Моля се всичко да се оправи ! Кураж мила ние сме с теб !  Hug Praynig Praynig Praynig

# 136
Иви  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Представям си какво ви е на душата! Ще се орпавят нещата! Я гледай колко много са с вас

Ние ходихме до пустинятааааааааааа. Яздихме камила. Ади се вози най-много , не искаше да слиза, ама грам страх няма това дете! Ще кача скоро снимки д ави покажа

# 137
Добро утро момичета!

Айде и малко ягодки с кафето

# 138
Ивенце,  Praynig  Heart Eyes моля се да се размине с най-лекото  Praynig

# 139
  • Пловдив
Иве, надявам се всичко да е наред  Hug

# 140
Добро утро Grinning

Иви- моля се и стискам палци нещата да се оправят по възможно най-лекия и бърз начин Praynig Praynig Praynig

Пипиоле- страхотна закуска Heart Eyes

Марис- Иво е същия, няма никакъв страх.В неделя на Боровец язди кон, ама не пони, ами голям.Баща му само го придържаше отстрани да не се изхлузи от седлото. Laughing

Днес ще е мрачно, някакви ураганни ветрове щяло да има Thinking Tired

Лек ден на всички     bouquet

# 141
Лелеее, Мечо, какви са тези ураганни ветрове, аз на педикюр съм се запътила, че на почивка отивам ooooh!

# 142
Ми така ми казаха.Къде ще почиваш? Grinning

"По данни на Метеорологичния център на Военно-въздушните сили утре в следобедните часове се очакват проливни дъждове, придружени със силни ветрове, в Северозападна България и по Черноморието. Това съобщиха от пресцентъра на Министерство на държавната политика при бедствия и аварии.

Като цяло през страната ще премине облачен фронт от западна посока, придружен от вятър със скорост 20-25 м/сек. В западните и централните райони на страната се очаква да паднат валежи от 5 до 10 л/кв.м. В следобедните часове в Североизточната част от страната и по Черноморието ще се развие мощна купесто-дъждовна облачност. Ще превали краткотраен, но проливен дъжд, придружен от гръмотевици. На много места се очакват и градушки. Вятърът в следобедните часове ще е 10-15 м/сек, като в Северозападна България и по Черноморието ще е 12-18 м/сек с пулсове до 20-25 м/сек. В районите над 1500 м надморска височина се очакват валежи от сняг.

Предупреждението е изпратено днес до всички областни дирекции на министерството, до областните управители и кметовете на общини. В него се посочва, че при възникване на бедствена ситуация незабавно трябва да бъдат уведомени дежурните в ситуационните центрове на МДПБА."

# 143
Добро утро!

Иви стискам палци всичко да се нареди Praynig прегръщам ви всички Hug
Абе май и аз го чух това с ураганните ветрове, ама дано да не излезе вярно.
Марис страхотно преживяване е било сигурно, така ви завиждам Simple Smile
А моя Гоги стана толкова страхливичък след като бяхме по болници, че в момента имам чувството, че и от сянката си го е страх ooooh! Надявам се да ги израсте тези страхове Rolling Eyes

# 144
  • Sofia
Тонеска, или аз съм заплес или тази лентичка е нова  newsm78
ГОЛЯЯЯМО Честито от мен  Hug  Hug  Hug
Лека и безпроблемна ти желая!!!  Heart Eyes Hug

Последна редакция: чт, 13 мар 2008, 14:02 от taigi

# 145
Тонескаааа- честито  bouquet Лека и безпроблемна бременност Hug

# 146
  • Варна
Бравооо! Много се радвам, Тонеса, дано върви леко бременността!  Hug

# 147
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Тонескааааааааааааа
Браво! Честито и лека и безпроблемна бременност!   bouquet

Абе хора тук е 30 градуса и като прочетих за времето в София лошо ми стана.  Mr. Green Ади вече е по-добре, днес му беше последния ден с антибиотик и другата седмица мисля да го давам пак на градина. Да видим кога ще е следващото боледуване...
Ние ще си идваме от 1 до 13 Май, засега това е последно, пък то тук тези неща са си малко неясни

# 148
  • София/Осло
Мариска - супер, това е незабравимо изживяване и Марти се е возил на керван ....ама те камилите възпитани бре  Laughing
Тонеска-честито мила, лека и безпроблемна бременност ти желая  Hug
Иви -постоянно ви мисля  Praynig  Heart Eyes

# 149
Здравейте момичета,
не ми харесва тази прогноза, но ...

Тонеска пожелавам ти безпроблемна и лека бременност, кога ти е термина?

Общи условия

Активация на акаунт