Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 204
  • 276
  •   1
Отговори
# 150
Тонеска, голямо ЧЕСТИТО и от мен и леко бременеене през следващите месеци  bouquet!

Иви, всичко ще бъде наред, сигурна съм Hug. Моля се час по-скоро облаците над главите ви да се разсеят и повече никакви болести и доктори Praynig. Прегръщам те!

И Алекс е фен на ездата на коне. Още преди около година се качи за пръв път на кон в конната база в Скравена. Държеше се на коня така, все едно цял живот това е правил. Дори инструктурът ни пита къде сме го записали на езда и беше много изненадан, че това му е първото качване на кон Grinning. После пак язди на Слънчев бряг и на Боровец. Няма никакъв страх, дори не дава никой да го държи, иска сам да си държи коня и да си язди. Ето малко снимки от Боровец и Слънчев бряг:

http://travel.webshots.com/photo/2435039050102133662VznVQK

http://family.webshots.com/photo/2456366220102133662vXgQlM

# 151
  • Sofia
Астарта, наистина изглежда като роден на кон  Hug
Мариска, чакаме снимки. .. и дано повече не се налага да пиете АБ  Peace
Днес и времето и настроените ми е чоглаво. Баба марта в пълна сила - един ден слънчево, един ден бури...  Sunglasses
Мен тази седмица не ми е от най-добрите, вече искам да е петък вечер  Twisted Evil не ми се работи и тва е...

# 152
Нещо хем смешно, хем притеснително. Иво псува Rolling EyesДа. Днес изпусна някаква играчка и се ядоса и вика" мамката деба" #Crazy ooooh! Не знам дали е от яслата, или е чул баща си, който от време на време си изпуска езика Confused Предупредих го вече да не го прави. На Иво забележка не направих, защото само ще привлека вниманието му още повече към самата реплика.Направо ми падна ченето като го чух ooooh!

# 153
  • Sofia
Toneska, много честито и от мен Hug Heart Eyes Hug Ей, ама безстрашни майки  ooooh!  bouquet
taigi, и аз от петък вечер за петък вечер живея. И уикендите се налага да поработвам, но го раздавам по-ларж...
Мечи, всички глупости в яслата и градината се учат. Аз помня себе си едно време. Габи сега ми пуска думи на диалект и много се боря да ги учи правилно. Още малко да започнат да разборат, ще им обясняваме кое защо не трябва.
Абе моят син душа на зайче носи, доста ми е плашлив  Crazy Пък иначе любопитен...

# 154
Тонеска официално честито и от мен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes как все се завирам в теми дето виждам лентички и новини незнам  Mr. Green

Бобката така и не можем да разберем болен ли е или здрав. Половината казват, че е болен, другата половина, че е здрав. Тези, които смятат че е болен - 2 да се оперира, останалите 10на да не се оперира. Решихме да го наблюдаваме и да не го оперираме веднага. Няма да ви занимавам повече с нас. Реших да си го гледам и да си го приемам за здраво човече. Реално като изключим въпросния скенер (който е явно спорен), той си е напълно здраво и можещо всичко за възрастта си 7 месечно човече. Отивам че имам тортичка  hahaha

Мариска снимкиииии

# 155
Добро утро!

Благодаря милички за прекрасните пожелания Hug Heart Eyes Hug
Терминът ми е за 13 ноември и засега нямам почти никакви бременелски симптоми. Може и да ми се разминат, от друга страна може и да е още раничко за тях. Боже колко бързо съм забравила какво е било ooooh!
Мечо най-вероятно от яслата ги е научил лафовете ама да те успокоя, че всички ще си минем по този път. Все отнякъде ще ги чуят - дали от улицата, дали от телевизора.
Мариска недей да мислиш за разболявания повече, че дърпаш дявола за опашката Naughty Иначе и аз чакам снимки Grinning
Иви всичко ще е наред  Hug Hug Hug

# 156
Тонеска, честита бременност! Лека и безпорблемна да е!   bouquet  bouquet  bouquet

# 157
Тонеса - лека и безпроблемна бременност   bouquet

Ани - то бебето по-лесно се гледа от големия бръмбар - не знае да вика "Искам"  и други такива полезни думички hahaha

Иви  Hug

# 158
  • Варна
Иви тези дни и аз си мислех за вас Heart Eyes Прегръщам ви и дано скоро забравите всички ужасни диагнози Hug Hug Hug
Тонеса страхотна новина Grinning. Пожелавам ти всичко да мине  гладко и леко и да гушнете една принцеска Heart Eyes

Моето момиче е лепнало вирус на ларинкса и от 2-3 дена кашля като стар пушач ooooh! Днес лекарката ме "успокои",че минавал много трудно и упорито. Много се терзая като я слушам как се мъчи, а и като си помисля че ще си стои в къщи още поне седмица и ще ми изпили съвсм нервичките... Confused
Миналата седмица имаха тържество в яслата за Празника на мама. Такава мила картинка - много старателни бяха всички дребосъци - рецитираха, пяха танцуваха. Разтопиха се всички майки Grinning Леда постоянно пее песнички от яслата, а и често се случва да опитва да припява някоя песен от музикалните канали Simple Smile

# 159
Здравейте мацки,Добро утро.,на всички,дано да ви едобро не като на нас.
Да в исе похвалиме" Похвалиме   " 1 седмица на градина и сме хремави и сополиви,за капак сме и със силен конюктивит,през ноща очичките й станаха двойнодебели-.Малката ми каза че очиките я болели още от четвъртък и майка ми не ми е казала за да не ме тревожела .Е сега никак не ме тревожи.Направо ми идваше да я изям са се парцалите.Ужас #2gunfire #2gunfire #Cussing outписнами от тези градини.Децата ходят дваден аи са болни.То във всяка е така,но в наща и конюктивит плъзнал та сега ще премине през всички нас.Това да ми е проблема.
СЪни Благодаря ти  bouquet  bouquet  bouquetТи знаеш за кое.Стой прекрасно.В понеделник ще пратя ЛЪчко през вас да мине да ти даде това което се разбрахме.ВЕроника  багодари наКало за подаръчето,но пожела и целувки да прати ,но сега в това състояние се отказа.Като се оправи ще му ги даде лично.Изоставям ви че малката на всичко това и втори кътник й никне и е нещо страшно.
Лек ден

# 160
Добро утро,момичета!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ И ГОЛЕМИ ИМЕННИЦИ!дА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ИМЕТО!

Роси- кофти работа, дано  оздравее бързо Ронката Praynig Hug И на мен ми писна от тия болести вече. Иво се беше оправил напълно, даже като бяхме миналия уикенд на Боровец му изчезнаха напълно сополите, даже и бистър секрет нямаше и аз много се зарадвах.Вчера обаче си го прибрах от яслата отново с течащ нос и кашлица Close
Плъзнала е някаква вирусна пневмония, една позната е с детето си в болница, няма свободни легла-всичко е пълно в детските отделения ooooh! Sad

Дидорани- стискам палци Леда да оздравее по-бързичко Praynig Hug

Аз днес съм на работа Tired Не съм работила в Събота не помня от кога, много ми е странно.

Лек ден на всички    bouquet

# 161
  • Остров Приятелство
Здравейте Дами,
Ооооох аз съм май, май много зле Confused
Цяла нощ съм  Toilet и през устата ооооооооооох

mama rosi Безкрайно съм радостна, да чуя, че всичко е така както го искаш Peace
Благодаря, че ме направи част от този ден и ме върна в прекрасните ми спомени Hug
За калпазанката - тъжно Confused Винаги почти е така, протекат ли очи - има вирус Sad Бързо оздравяване Praynig

Хубав ден красавици омайни!  bouquet

# 162
Честит имен ден на всички именници!
Живот и здраве и много късмет
newsm51

Айде болните да оздравяват вече, то и ние сме от постоянно боледуващите и вече започна да ми писва.
Ама всеки път си викам - край това вече е за последно и сега сме закрепили малко положението и за надявам наистина това да е краят Praynig

# 163
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!  bouquet МАЛКИ И ГОЛЕМИ! Heart Eyes
Тонеска, честитоооо, мила! HugЛека и безпроблемна бременност и една сестричка на Гогата през ноември. newsm51
Браво, момичета! Коя е следващата? Laughing Laughing
Иви, прегръщам ви и нацелувай малкия от нас. Heart Eyes
И аз да кажа: болните бързо да оздравяват. Two Hearts
Да ви се оплача - Лазар не иска да спи в новото си легло, в стаята на брат си и се шири на нашата спалня. Та, аз от три седмици си ходя недоспала. Tired Освен това, отново пропи сок, иска си го като бащиния Laughing. Пие по литър на вечер. Значи освен, че ме подритва непрекъснато, цяла нощ играя ролята на виночерпец. Grinning
Лек ден на всички, а на мен и Мечо - лека работа. Joy

# 164
Здравейте мацки,

и аз от работа се върнах и .......... какво да прочета  Laughing Mr. Green Laughing Mr. Green браво Тонеска, лека и безпроблемна бременност  Hug така се радвам като чуя нещо такова, вдъхвате ми смелост и все се чудя дали пък .... хм .... Blush
Иви   bouquet
Аз за отчета да кажа, че аз продължавам мляко да нося по 2-3 пъти на нощ  Tired иначе поставихме рекорд 2 поредни седмици на ясла  Praynig дано го подобрим, че това ме довършва окончателно.
Мечи, за псувните .... Дарко също хареса това словосъчетание "деба мамата мъсна" и го повтаря в колата, защото таткото по принцип се въздържа, ама в колата ........  ooooh! и аз най-спокойно му отговарям, че не е хубава дъмата и тн.... има и един soft вариант "ей тъпак". И нашият човек обикновено като се качим в колата и пита: "мамо, деба мамата може ли?", аз казвам: "не", а той: "а ей тъпак може ли?" и аз разрешавам  Crazy и така засега сме на по-лекия вариант.     
Ей Роси и Съни, тези закодираните работи и благодарности ...  Mr. Green я да ни светнете, че ме заинтригуяахте значи, да не съм изпуснала нещо  Crossing Arms
Съни, този вирус е най-актуалният в момента, така чувам  Rolling Eyes дано отмине леко, че наистина е голяма мъка  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт