Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 200
  • 276
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Привет на всички Grinning
Да се отчета, че още сме 2в1, скоро ще се спукам отнякъде Crazy.
И да ви питам за наборите- има ли такива, които не са преборили памперсите newsm78 Ей, голям зор значи. Пишкането-никакъв проблем, но за другото-ужас някакъв, не иска и не иска да седне. Според мен проблемът е в позата. Гърне така и не искаше да ползва, пишка прав на голямото куку (тоалетната). За другото обаче си носи памперса и ляга да го слагаме, иначе се отказва. Пробвах да не слагам- три дни не ака изобщо. Каза, че като купим памперси, тогава щял Rolling Eyes Та ако имате свежи идеи newsm78
Тонеска, честито Heart Eyes

# 166
  • Sofia
Ей, jul, добре, че се обади, че днес броих майките героини и се чудех какво става с теб  Hug Хайде да излиза скоро бебока  Peace
GALL-че, като ги чета, все по-мили спомени от бременност и раждане мис е връщат. Ще изчакам Габи да започне хубаво да разбира, за да му обясня какво ще се случва. Сега уж много разбира, големи мъдрости вади, ама си е бебе: с памперс сме за всичко, мляко пием по 2-3 пъти на нощ... И той спи при мен , Niya, и категорично отказа своята кошара. Аз го сложих при мен през зимата, за да не настива, а сега все си иска "голямото легло". По цяло нощ рита, върти се, отвива се и пие мляко  Crazy Разбирам теб прекрасно  Hug
Sunny, и ние с Габи бяхмо по 1 ден с този вирус - предимно не през устата  Mr. Green
Като ви чета, се успокоявам, че всичките ни деца боледуват (с малки изключения)  Sad
taigi, неделя вечер пред работен понеделник  #2gunfire

# 167
  • София, в полите на Витоша
Здравейте и от нас!

Вчера не можах да почепря за имения ден на Тея и на брат ми, но ще се реванширам. Heart Eyes

Тонеса, честито и от мен, все повече стават мамчетата дето имат смелост толкова скоро да повторят, браво от мен и лека и безпроблемна! Hug

Ние вчера дружески се почерпихме с приятели на кръчма и продължихме в дискотека на РД на наш приятела, та до светло..  Crazy Днес едвам гледам, спах 3 часа, но се чувствам добре.

Тея също е със сополи и кашля сочно, яслените вируси са много яки, цяла зима не се разболя, а от една седмица ясла ето го резултата....  ooooh! Давам Хустагил и капя Бивацин в носа, дано не се влоши.
Аз два дни бях на работа за малко да свикна, от понеделник наново и се чувствам чудесно- за сега не съм решила за колко часа ще работя, но в петък Станислав взе децата и аз се прибрах чак към 7 ,след като напазарувах и се кефех на спокойствието и самотата си. Тея спа два дни следобяд там и като че ли- да не ме чуе дявола- се чувства добре.

Целувки и успешна нова седмица, в сряда го дават пак стууууд....  #2gunfire

# 168
  • Варна
Ехоо, здравейте!

Аз съм тук, ама само чета, че нищо ново около нас. Ето тук има малко нови снимки от нас - http://lexi81.multiply.com/photos/album/7#91 оттук до края

Джул, малко остана  Hug

Аз не смея да се оплаквам изобщо от децата - Мони е послушна, инати се по малко, но в същото време е толкова забавна, че бързо ми минава ядосването. С дребосъчето пък понякога се изнервям заради заспиването през деня, ама то пък нищо не разбира горкото, и пак ми минава.

# 169
Здравейте мацки.
Тонеска Лека и без проблемна  preggoЖивот и здраве едно здраво бебче ноември месец и по малко болести при вас.Тонеска и аз мислех да се включа вече в редицата на  preggo,но ще задържа за след юни за да се налудувам на моя ден и после.Не че е концерт пожелание но така ми се иска,та ще видиме тази работа
Гал няма пък да ти кажа  smile3533за кодираните ни съобщения със СЪНИ gydi gydiГъделичкали те под лъжичката.Е добре де няма да съм гадна ще ти кажа-Съни ме облече за мойта сватба .Демек купих нейната рокля от сватбата й.Защото е точно такава каквато е в  представите ми .Просто върнах Съни няколко години назад когато се е омъжила .
Ние сме що годе добре-конюктивита ни минава но тази седмица ще се гледаме с бабите и аз като съм почивка.
За спането на малчуганите снощи ние сгънахме с баща й кошарата на малката.ОТ 3 месеца спи между нас на спалнята и не може да се гушкаме с баща й Sad,да не говориме че сме накрая на спалнята на ръба а наща се шири на цялата спалня.И дума не дава да се издума да я сложиме в кошарата.Каза че я боляло гръбчето от нея.Всеки ден иска масаж да й се прави.Абе конте от класа ще е .Както и да е.Да е жива и здрава.Мислиме евентуално от април да я местиме в стаята която навремето баща й направи,но трябва компа да преместиме от там а сега нямаме време за това
за мляко,не ставам да давам.)ОЩе на 5 ден от раждането си отказа нощното хранене.Отвреме на време ако се сети ходиме на гърне.
За памперса май ще си го носиме до 1 клас,но да се гримираме можеме и още сега.
За псувните и мръсните думи #2gunfire #2gunfireМойта се е научила незнайно от къде," Не пипай бе   ",дори без да си я докоснал и от време на време "Мамка му  ".А баща й като напсува в колата на майка някой заспал шофьор или некадърник и тя само чува явно "майката"от цялата псувня на баща й и казва " Мама  къде е е "
и баща й я успокоява "Сега ще отидеме при мама"
Иначе повтаря всичко като папагал.
Сега са като попивателни,каквото кажеме го повтарят.
Да ви се похваля вчера си получих 1 от подаръците за Рождения ми ден,коойто е след 14 дена, който е
http://www.-spam283-/img-res/400x600_RSSO338.jpg и това за кутрето http://www.-spam283-/img-res/400x600_RSM02.jpg да ми вървяло все да нося пари в къщи Mr. GreenТова от любимия но си мисля че ще има още нещо.
Джул кога ти е термина?Зная че беше някъде март края или април такова нещо ми се въртеше но не помня май беше началото на април.При вас имам 1 дружка която ми е съседка също чака второ детенце.Май ника и беше Жозефина или нещо такова.Както и да е.
Тайги в петък те видях с мъжа ти наспирката на 72 на пазара .Прибираше се с мъжати заедно.Докато ти се обадя ти вече бее отишла на горе.ОТивах до Съни.Да не работите задено с любимия ти?
Лека седмица дами че пак се увлякох в писаници

Последна редакция: пн, 17 мар 2008, 10:25 от mama rosi

# 170
  • Sofia
Привет!

Честит имен ден на патерица и специалното на малката Тея и малкия Тео  Hug

Алекс, много са сладки и двете, пу-пу, а каката как повива куклата в синхрон, направо ще я излапам  Hug
Пипи, каква работа почна? не се похвали..

# 171
Ами каква работа - семейна  Joy
Брат ми има цех за алуминиева дограма и щори и има нужда от човек, който да вкарва поръчките от договорите в програма, да прави поректа и да ги разпределя по отдели- дограма, стъклопакети и т.н., а и всичко, свързано с компа- заплати, информация, отчети и прочие. Както и да тича по задачи, като няма кой друг.  Mr. Green Абе момче за всичко....

Роси, честити подаръци!Със здраве да си ги носиш и още да получаваш!  Hug

Тея е с възпалено ухо, не спахме цяла нощ и вече сме на АБ. Това е след десет дена ясла....  #Cussing out

# 172
Джул, нямаш търпение, а Simple Smile
Пипи и Ади беше с ушна инфекция, температури, кашлици, всичко. сега е пак на градина, да видим до кога
Ето малко снимки от пустинята и камилските ни премеждия. На първата снимка бяхме тръгнали за плаж и слязох от колата да снимам стадото камили. Имаше една много близо до пътя и аз смело, смело си протегнах ръката към нея и тя като тръгна към мен...да видите колко бързо се прибрах в колата. ама и тя беше бърза, чак неочаквано бърза  Joy
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=228609
Алекс, много сте сладки  Grinning

# 173
  • Sofia
Снощи гледах снимки и сега пак си ги превъртях:
Alex, толкова са сладки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Защо ми се струва, че тези дечица, които станаха кака/батко някак си по-големи изглеждат  newsm78
Maris-ка, това, което правиш изобщо не е честно  Naughty Стига се разхождала по потници и боси крака  Stop Нас тук пак студ ни чака в края на седмицата  Cry Ади е много сладък с тази косичка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Аз довечера ще подстрижа Габи. Баща му искаше дълга коса, обаче тя е една гъста и твърда и е супер рошав. Успях да се преборя за подстрижка  bowuu
Роси, ти май много се радваш за сватбата  Hug Супер!!! Hug
Пипи, честито за работата, на мен добре ми звучи  Peace

# 174
Ехоо, привет и от мен  Hug

Тонеска, честито! Лека и безпроблемна бременност и от мен   bouquet Hug

Иви, не знам какво да кажа, само се моля всичко да е наред и всичките тревоги да са били напразно  Hug . Прегръщам те силно и вярвам, че ще ни зарадваш с добри новини.

Ани, честита нова придобивка. Лека и безаварийна  Hug .

Да ви се похваля, че и аз съм с нова кола. Едно ей такова чудо си докарах днес от Германия http://www.mercedesforum.com/models/slk-class/images/2002-Mercedes-slk-200.jpg. Пристигнахме рано сутринта и цял ден бяхме в кат, но сега съм супер щастлива. Цветът е жълт, колата е супер непрактична, защото е двуместна, но аз си я взех за мен, а децата ще ги возим с другите коли  Mr. Green Отдавна мечтаех за тази кола и сега ще мирясам вече.

Какво ще кажете за една дамска среща на по хапване, пийване и танци-манци? Айде някой да ни организира  Praynig

Отивам да работя
поздрави  Heart Eyes

# 175
Честито Дани, супер е! със здраве да си я караш и на хубави места да те вози

# 176
Дани, честито и от мен, хубаво е човек да направи нещо за себе си, а не само да мисли за децата, особено когато е млада и красива дама като теб! Безаварийно шофиране и да ни повозиш с вдигнат гюрук бавно из Студентския посред някоя топла лятна нощ. Wink

Марианка, страхотни камили, страхотни снимки! Ставаш все по-красива! Ади и зглежда много голям с такава коса, да не кажа, ще берете ядове с момите скоро.... Hug

Joy

# 177
Алекс, Мариска страхотни снимки Peace
Като гледах снимките на Алекс си мислех, че след някой и друг месец и ние ще сме така Shocked и се чудя дали ще се оправим Thinking
Мариска като гледах твоите снимки искрено ти завидях Embarassed иска ми се и аз сега да съм на топличко, като се има предвид тука каво време настана
Роси, Дани да са ви честити страхотните придобивки.
Дани леко и безаварийно шофиране с дзверо Peace

# 178
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Как сте моля?
Какъв сняг се вихри, а?!

danisportЧудна, чудна придобивка Peace........значи, ще има да черпиш един триъгълник Mr. Green
tonesa Какво съм гледала, какво не съм не знам newsm78, че и такава прекрасна новина съм изпуснала Simple Smile Честито!  bouquet

Сега да Ви помоля да хвърлите едно око и да ми кажете много Ви моля, но и честност се изисква тук Peace
Къде е сбъркан правописа ми?Чета, чета и препрочитам, но....
Знаете мисля, колко държа на добре написано изречение, а пък за словосъчетание да не говоря.......може и да греша не знам Confused
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=276801.0
Благодаря!
Има и трити от темата постове Shocked Защо, и аз не знам!

Хубав снежен ден на всички!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 10:19 от s_sunny

# 179
Добър ден Hug

Дани- честита кола! Леко и безаварийно шофиране!

Марис- завиждааааааааааааааам Laughing Тука вали сняг Close

Съни- по темата: Заглавието трябва да е според мен "За коЙто не спи....." ,  изпуснала си "х"-то в " закъсах", и мисля, че "никому" се пише заедно. Надявам се ,че съм била полезна.И не се връзвай Hug

Общи условия

Активация на акаунт