Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 193
  • 276
  •   1
Отговори
# 180
  • Остров Приятелство
За "Й" съм съгласна - поправях заглавието и... Embarassed #Cussing out
За "х", защо?Аз съм казала, че паметта закъсва...
Ядосвам се, защото просто една тема, една тъпа тема и....
Просто имах нужда от свежа мисъл! Cry

# 181
Съни, Мечо ти е отговорила, но ти пак не искаш да кажеш ок, спало ми се е, допуснала съм грешка.
За постът на Лиска-аз мисля, че ти е написала един много полезен и съдържателен пост. Като човек, който приема, весели и съпътства големи делегации, изразявам съгласието си с нещата, които ти е написала.
Имаше още няколко теми в последните дни за начина, по който реагираш-млади сме, бързо се палим, свръх чувствителни сме и търсим под вола теле.
Прочети пак какво ти е написала и този път не чети м/у редовете. Тя ти е дала практически съвети, които важат в публичната реч.

Честито за новите коли, да си ги карате внимателно.

Днес съм със Сара по домашному и този сняг ми обърка плановете. Не искам вече зима-настроих се пролетно.

# 182
  • Пловдив
Добро утро!

Тонеса, чудесна новина! Леко и безпроблемно!   bouquet
Дани, честита ти кола! Безаварийно каране!   bouquet
Алек, Мариса, снимките са супер!  Peace

# 183
  • Остров Приятелство
Фрида
Не, неее напротив съгласна съм - казах защо съм я допуснала и това е Peace ....грешно ли е?! Не се оправдавам!
Съжалявам, че е прозвучало така.
За Лиска нищо не съм казала...за мен тя е една от най-добрите тук Peace
Когато някой казва, че има грешки е добре да се посочат.Гледах, гледах и не можах да си видя грешките Embarassed и затова и попитах.Не искам да пиша смешни неща.Проверката във форума, не ми ги даде Peace
Даже попитах и друга съфорумка Simple Smile
Както и да е, не исках да прехвърля спора тук, просто исках да знам иначе нямаше да питам....
Ако съм създала напрежение тук, то моля за извинение!

Последна редакция: ср, 19 мар 2008, 13:27 от s_sunny

# 184
  • Sofia
Днес почерпката е от мен! Имаме годишнина от сватбата, а и Рали-Бали става на 2г и половина  Grinning

Дани, честита придобивка!

# 185
Тайги- Честита годишнина! Още дълги години да празнувате този ден, да сте щастливи и да се обичате!

Съни- аз пък разбрах, че искаш да кажеш" нещо закъсах" и за това го посочих. Hug

# 186
Тайги честита годишнина!
Да сте живи и здрави и още дълги години да празнувате и да се обичате
newsm51 newsm51 newsm51

# 187
  • София, в полите на Витоша
Тайги, честита годишнина от мен, бъди много щастлива дълги години, мъдростта, както вече установих на живо, вече те е споходила, за разлика от мен...  Hug

Heart Eyes

Съни, Блонди не е искала да се заяжда, пропуснала си доста запетайки, което не е най- важното в случая, предполагам,че това е отбелязала и тя.Не се връзвай и успех. Постът на Лиска МНОГО ми хареса, има какво да се помисли върху него.Целувки.

# 188
  • Остров Приятелство
Абре хора, не мога да вдяна къде видяхте, че си мисля, че някой за заяжда?!
Защо четете между редовете, и всъщност защо наистина не четете внимателно?!
Просто помолих, тъй като не ВИЖДАМ грешките си, да ми се помогне и това е.
Даже аз самата не разбрах, защо има изтрити постове, тъй като не виждам нищо лошо!
Дори емотиконите ми говорят, че съм притеснена от грешките си!
Просто не вдявам и това е!Чудна работа и да знаете, че сега ме обидихте - толкова ли тесногръда ме виждате?
Единствено Winny се отзова по същество и ми показа момичето и аз си ги поправих.

....и всъщност какво има толкова в поста на Лиска - пиша, тя отговаря, аз в същия тон и така.Не виждам нищо лошо.Просто помолих, да ми кажете грешките, защото пак повтарям АЗ не ги виждах - каквото искате мислете, просто не ги виждах.

Приятна Ви вечер!

# 189
  • Sofia
Sunny, това, което на мен ми се набива на очи е главното "В" във "Вие", "Вас" и т.н. Когато е множествено число, "в"-то е малко. Пише се главно само в учтивата форма за ед.ч.
Това е моята редакция:
Скъпи гости,
благодаря, че  отседнахте в нашия хотел! Моята основна грижа, както и на отличния персонал, е да се грижим за вашия комфорт и спокойствие, да превърнем престоя ви в незабравим момент от вашия живот.
Тук имате възможност както да се отдадете на идеалната почивка, така и да проведете вашата бизнес среща, която знаем е неделима част от днешния свят.
Потопени в отличната атмосфера приготвена специално за вас, дните прекарани в хотела ще минат неусетно.

Интересно ми е Блонди какво ще посочи  newsm78 В псотовете всеки бърка, з'то бърза. Понякога, като прочета какви глупости съм писала...лошо ми става  ooooh! Хайде, стига по темата  Hug Heart Eyes Hug

taigi, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! ВСЕ ТАКА ДА СЕ ОБИЧАТЕ   bouquet

Дани, на теб ЧЕСТИТА КОЛА!!! В Мерцедеса е истината  Peace Със здраве да си я караш сама или по двойки Wink Аз засега се отказах от БМВ 6-ца заради двете врати Mr. Green

# 190
  Тайги, ЧЕСТИТО ,мила и още дълги години любов и разбирателство. А и братче за Рали   bouquet
  Дани, браво сладурке! Със здраве да си я ползваш!
  Сънка, усмихни се душко! Според мен това е риска на интернет общуването. Питаш едно, друг за друго си мисли. Е, затова е права Дани, трябва да се видим, очи в очи няма грешки и приказката върви леко Hug
  Тонеска, много се радвам за вас! Честито и всичко да мине леко! Hug
  Мариската, е красавци сте цялото семейство Heart Eyes
  Ивенце, не се притеснявай! Бъди уверена, че взимате най-добрите решения, защото са продиктувани от безгранична любов Hug
  Алекс, прекрасни сте мила!
  Приятна вечер момичета!

# 191
Добро утроооо! хайде ставайте, поспаливки Wink

Тайги, честито и от мен Simple Smile още мнооого години да празнувате   bouquet
Днес е последен ден на Адив градината, защото излизат във великденска ваканция. 2 седмици  Rolling Eyes
Пепа, вие как сте с ваканциите, има ли въобще там толкова голяма?
В София валяло сняг, тук жега. Вчера на обяд направо не можех да дишам, а беше едва 31! не ми се мисли след един месец какво ще е  ooooh!

# 192
  • Sofia
Мерси на всички за пожеланията  Hug Семейството ни прави 3г, но сме всъщност заедно от 12  ooooh!
Ходихме на пиано бар с приятели, откарахме до 2ч. Беше много готино, но сега едвам гледаме  Simple Smile

Тайги, честита годишнина от мен, бъди много щастлива дълги години, мъдростта, както вече установих на живо, вече те е споходила, за разлика от мен...  Hug

Мерсаж, много съм поласкана наистина  Blush но то е лесно да се правиш на мъдър като страничен наблюдател  Outta Joint , а като си част от ситуацията нещата стоят доста по-различно  Stop

Честита първа пролет на всички!
Дани, специално на теб ти пожелавам много любов да ти донесе тази пролет Hug

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 17:21 от taigi

# 193
  • Варна
Дани, честито ти возило!
Тайги, честита годишнина на патерици! Важното е да сте си изкарали добре, пък ще потърпите днес  Grinning

Да ви питам нещо, все се присещам за това-онова, вашите деца качват ли килограми? Мони май откакто стана на 2, все си стои на 14 кг, но пък расте на височина. Педиатърката вика че била отслабнала  newsm78

# 194
  • Sofia
Ние ту качваме, ту сваляме, но още няма и 12  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт