Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 191
  • 276
  •   1
Отговори
# 195
Дани, честита кола  Hug

Тайги - честита годишнина на патерици   bouquet

Алекс - Ивана откакто стана на 2 години все е около 13.5 кг., расте само на сантиметри и изглежда отслабнала по този случай.  Wink На височина са еднакви с Мони както знаеш  Hug

# 196
Ние ту качваме, ту сваляме, но още няма и 12  ooooh!

Тайги и ние сме така Whistling

# 197
Тонеса, честито и лека бременност!!! Много сладък баткото, една принцеса или още един сладък принц ти желая!!!!!

Йоана сега е водих на консултация, 13 кг и 90см. На 2 годинки беше 12.500 и 88см Hug

# 198
  • Plovdiv
Тайги, честита ви годишнина. Влюбени завинаги. newsm51
И ние сме заедно от 12 години, може би вече 13. Innocent
Лазар е около 13 килограма и 96 см. Расте само на височина последните месеци. Simple Smile
 Hug

# 199
  • Варна
 55 здравейте!
ех, ядоса се нещо Баба Марта, та ни върна към зимата.
Алекс много пораснала Маги Hug., а Мони чудесно се включва в обслужването и Laughing
Леда също не качва килограми от есента насам и добре че е така, защото е цели 15кг, а е висока не повече от 92см. Пораснала е през зимата с 3-4 см Grinning и изглежда поотслабнала. Много познати се шегуват като казват че тя е най-дебелия член на нашето семейство hahaha
С яденето никога нямаме проблем, за разлика от всичко останало. Преди два дни излязоха на разходка с баща си, а той ми звъни чи не успява да се справи с нея - тръшка се за нещо, крещи(мама-мама...), рита и т.н. Мъжа ми се уплашил че отстрани изглеждало че като че ли я е отвлякъл hahaha и ако го спре полицай не можел да докаже че това е негово дете ooooh!
А такива сцени са си ежедневие при нас.

# 200
Моето злоядо дете е 97 см. от преди месец и 14 кг.
Значи няма какво да страдам.

# 201
Елито е 13.3 кг, а ръст последно сме мерили септември била е 84 см

Тайги бъдете много щастливи  Heart Eyes

# 202
Иво не съм го мерила от месеци Embarassed Някъде около 14кг е максимум , за височината-нямам идея Rolling Eyes

. Мъжа ми се уплашил че отстрани изглеждало че като че ли я е отвлякъл hahaha и ако го спре полицай не можел да докаже че това е негово дете ooooh!

Joy Joy Joy

# 203
  • Варна
Валя, умрях от смях  Joy
Успокоихте ме и мен, Мони е 14 кг и 95 см. Не че сме я теглили при докторката, тя се качва на домашния кантар, като ме види мен да се тегля  Grinning

# 204
Момичета, честита пролет ( май че днес беше) Да ви е хубаво и пролетно на душите!  Hug

Ади е 15кг и към 94см. Той май днес не е нещо добре, само се надявам да не се разболява, че ни чака едно хубаво пътуване скоро  Mr. Green
Диодорани, направо не е за вярване как ни управляват малките  Joy

# 205
Добро утро и от мен,

Снощи се прибрахме от една разходка из Европа с кола - обикаляхме Франция, Италия, Швейцария и Испания (не в този ред де Mr. Green)) Беше невероятно пътуване, не исках да прибираме. Видях много, изживях незабравими моменти! Както каза бащата на мъжа ми "направихте си вие, един меден месец" Mr. GreenПазарувах все едно идвам от село Малко Камъче и повече магазини няма да видя Joy А това ви нося от Алпите
Много ми липсваше Вероника, която знаеше, че съм в хотел и не мога да се появя, когато пожелае Mr. Green Дори имам чувството, че маааалко е порастнала.
Поздрави на всички от мен и приятна почивка  bouquet

# 206
  • Sofia
Еи, Мариска, тъкмо да напиша, че ще биете Поли по пътувания и прочетох следващия пост  Hug Полинка, пусни снимки, но не с пейзажи, плииийййс!!! Аз обичам да гледам познати хора  Mr. Green
Моето Габи е 13-13.5кг, а на височина ми се струва порастнал, но не знам колко е. По принцип е дребничък. Иначе се храни много добре (чак и в яслата го хвалят), но не дебелее, слава Богу  Praynig taigi, а Рали на кого по-точно да прилича, че да е по-едричка  Grinning

Аз от четвъртък вечерта съм си в къщи. В петък успях да мина цялата процедура по прехвърлянето на колата, че даже и в КАТ свърших за 1 следобяд  Shocked Дадоха ми супер номер  Laughing Истински се наслаждавам на престоя си в София, че не се бях прибирала 3 седмици, а това е мноооого дълъг период.

# 207
Здравейте Мацки ,Малко дълго време не писах щото Ронката беше болна-Сега съм аз и така.Иначе тя хвана гадния вирус но без екстрите  smile3550 Ill SickБез повръщаве ,Бързо тичане до Вс-то  Температура,и гръвобол..ТЕзи неща ги хвана Мама-сиреч аз.А свеки хрема ,Температура и хрема,А малката само хрема .Явно да  bambam bambam bambamдетето си е родено с късмет.На всичкото отгоре хвана малката от яслата Конюктивит незнам да ли споменах преди и цяла седмица си се гледахме и се обадих в яслата да следят децата.Сестрата ми благодари и каза че съм първата майка която се обажда д апредопреди да се следят децата за даден Вирус.ЕМи няма лошо повечето д аса такива ,но сега всек исам за себеси отговаря.Всичко й мина и днес бабата я прати на градина,даже тя сама си пожелала да ходи ,независимо че нослето й е още леко запушено.Чак учудващо за мене,щото преди с 300 зоратръгвахме от нас за градината сега със ставането дърпала баба си да яводи.А може и майка ми нарочно така да вика з ада не ме притеснява излишно.Вчера като минахме от там тя се разплака и каз аче не иска при децата.ИЗведнъжднес виждашли едва ли не я дърпала да я заведе.Странно ми ено ще разбератези работи аз.НА нея й мина конюктивита ,но зарази мене и сега съм една цветна картинка та дрънкам.Нос yu5,конюктивит,Кашлям и бегом до  ToiletСтарост не радост.УТре ще качи снимки на  Ронката че сега няма сили.Забелязах че отдавна не съм качвала.ЕМи това е от нас за сега

# 208
иСКАМ И АЗ ДА ПЪТУВАААААМ  Party
Мариска, Пипиоле, не се спряхте ей  Mr. Green И аз искам снимки  Crossing Arms

аз само бачкам, направо без въздух останах миналата седмица, то не бяха дървета, теменужки и тн. И на цялата организация като видях в петък снега и ми стана лошо. Все се заричам да не се връзвам с нови събития да организирам и все в такива се забърквам  Naughty

Съни, миличка, грешки-смешки  Heart Eyes важното е да си измислиш посланието както трябва  Wink
Александра, Дарко също се мери редовно  Embarassed с мен. Аз качвам, а той не  Crossing Arms седи си на 14 кг не знам от кога.
Мамо Роси  , оправяй се, че сватба те чака, аааа  Naughty
Дарко закрепи 3 седмици и сега пак го гледам със сополи и леко покашляне, но този е нов модел - сух сопол  newsm78 и кашлицата е странен модел - все едно му се е залепила храчка на гърлото и не може да я изкашля  Rolling Eyes в яслата ми казват да си го водя, че и други има, които кашлят  Close
Тайги, честито и на вас със закъснение   bouquet това семейството не е шега работа. Даже понякога си мисля, че е по-трудно семейство да закрепиш, отколкото да го даваш свободно. Ама че мисъл извадих...
Имам аз едно вАпроЗче, само не ми се смейте: като изкъпете децата, как ги изнасяте от банята. Имам предвид джапанки, чехли, гушнати или боси. Аз все си мисля, че е време да купя на Дари някакви чехли, защото и нощем като става да пишка и бос го оставям да стъпи и все си внушавам, че от това може да настива повече  Embarassed Само не ми се смейте на питането  Outta Joint     

# 209
  • Sofia
Eeeee, Галче, нямам никакво време, че ще тръгвам за Банско, ама не мога да не те поздравя как точно формулира новия модел кашлица и сопол  Hug Нашия е СЪЩИЯ  Peace А за джапанките - също: все се каня да купя, че без ръце останах, все го нося  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт