Тайги - честита годишнина на патерици

Алекс - Ивана откакто стана на 2 години все е около 13.5 кг., расте само на сантиметри и изглежда отслабнала по този случай.
На височина са еднакви с Мони както знаеш

здравейте!
., а Мони чудесно се включва в обслужването и
и изглежда поотслабнала. Много познати се шегуват като казват че тя е най-дебелия член на нашето семейство 
и ако го спре полицай не можел да докаже че това е негово дете 
и ако го спре полицай не можел да докаже че това е негово дете 
А това ви нося от Алпите
Полинка, пусни снимки, но не с пейзажи, плииийййс!!! Аз обичам да гледам познати хора
taigi, а Рали на кого по-точно да прилича, че да е по-едричка 
Без повръщаве ,Бързо тичане до Вс-то Температура,и гръвобол..ТЕзи неща ги хвана Мама-сиреч аз.А свеки хрема ,Температура и хрема,А малката само хрема .Явно да
детето си е родено с късмет.На всичкото отгоре хвана малката от яслата Конюктивит незнам да ли споменах преди и цяла седмица си се гледахме и се обадих в яслата да следят децата.Сестрата ми благодари и каза че съм първата майка която се обажда д апредопреди да се следят децата за даден Вирус.ЕМи няма лошо повечето д аса такива ,но сега всек исам за себеси отговаря.Всичко й мина и днес бабата я прати на градина,даже тя сама си пожелала да ходи ,независимо че нослето й е още леко запушено.Чак учудващо за мене,щото преди с 300 зоратръгвахме от нас за градината сега със ставането дърпала баба си да яводи.А може и майка ми нарочно така да вика з ада не ме притеснява излишно.Вчера като минахме от там тя се разплака и каз аче не иска при децата.ИЗведнъжднес виждашли едва ли не я дърпала да я заведе.Странно ми ено ще разбератези работи аз.НА нея й мина конюктивита ,но зарази мене и сега съм една цветна картинка та дрънкам.Нос
,конюктивит,Кашлям и бегом до
Старост не радост.УТре ще качи снимки на Ронката че сега няма сили.Забелязах че отдавна не съм качвала.ЕМи това е от нас за сега 

важното е да си измислиш посланието както трябва 
седи си на 14 кг не знам от кога.
и кашлицата е странен модел - все едно му се е залепила храчка на гърлото и не може да я изкашля
това семейството не е шега работа. Даже понякога си мисля, че е по-трудно семейство да закрепиш, отколкото да го даваш свободно. Ама че мисъл извадих...
Препоръчани теми