Мартенички игриви са нашите СЕПТЕМВРИйчета мили!

• 19 190
  • 276
  •   1
Отговори
# 210
Минавам и мернах джапанковия казус. Препоръчвам Хаваянас от ХотСпот ( в Скай сити и Сити центъра имат магазини със сигурност, ма тва го знаете най-вероятно). Гледам ги от около година, но вече и аз ще се наканя да купя. Всеки път ходя да ги разглеждам и ми се струват много удобни. Към 20-на лева са.

# 211
Уини пусни снимка, че ме заинтригува  Praynig

Баща и я носи на ръце, аз понякога я нося, понякога цапа босичка, но зимата ще е по-хубаво да е с джапанки Rolling Eyes

# 212
  • Варна
Пипиоле, само като прочетох къде сте ходили и ми останаха очите  Grinning Представям си и ако пуснеш снимките  Laughing
Мони е с джапанки още от преди година сигурно, когато почнахме да я къпем в банята права под душа. Съвсем обикновени джапанки са, освен това си ходи с тях нон стоп из къщи. Само след баня й обуваме пантофки докато гледа как къпем Магито  Grinning

# 213
http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?p=346964#post346964

Ето тук, който има желание да се "разходи" малко из Европа!

Ани, за съжаление няма наши снимки, защото Сашо не слага снимки, на които ни има. А аз нямам нерви да избирам и качвам  Wink Но, ако успея ще пусна отделно няколко снимки и с нас Grinning

# 214
Полииииии прекрасни снимки и невероятно изживяване. Размечтах се  Heart Eyes

# 215
  • София/Осло
Полии, супер ,това е едно незабравимо изживяване..сестра ми дойде до Осло с кола, а ние планираме след някой и друг месец едно околоевропейско пътешествие
А сега си чакам гостите, че нещо много укъсняха  Mr. Green

# 216
http://www.havaianas.com

Прочетох пътеписчето и сега гледам снимки.....  Crazy Sunglasses

# 217
Мерси Уини  Heart Eyes всичките им модели ли са през пръста  newsm78 Всички категории, които разгледах са само такива  Thinking

# 218
Добро утро.
Изпратих си пътеписа да си го чета от работата на спокойствие.
Ние сме добре, чакам пролетта.

# 219
  • Sofia
Уиничка, и аз отдавна ги гледам Хаваянките, но все на такива през пръста попадам. Баща му не ми дава да му слагам, щото ще го боли. Май е прав  newsm78 Иначе много се кефи да обува моите (през пръста), но не знам дали е удачно - пръстчетата му са едни такива пухкави и сбити  Heart Eyes Ако попаднеш на обикновена джапанка (сандал), свиркай  Whistling
От 2 дни Габи има камионче с всякакви болтове, винтове, гаечни ключове, автоматична отвертка и все едно, че нямам дете  Laughing Голяма занимавка  Peace

# 220
Здравейте Аз ставам все по зле но все някога ще се оправя.Сега съм си наредила сумати лекарства и на всяко има по час кога да го пия и за какво е.Да не говориме че хванах конюктивита от малката ,който й мина.Вече нямам грам глас и с мъжа ми си общуваме с листчета Joy hahahaНе е честно в Неделя бях на Мойта най добра приятелка на Рд-Тя и бъдещия ми мъж пяха с цяло гърло аз нямам глас Sad Cry smile3512без да съм пяла и една нота.Те  Drunk Wine Glass  smokeuuА аз се  ritnikа аз се напих.Как става така незнам.На мене всичко обратмо ми действа.Значи съм обратен човек hahaha Joyама не обратна  Mr. Green да подчертая.Дано ме разбрахте .Както и да е.Хубавото на всичко това е че не ми се яде.ОБикновенно като съм болна не ми се яде и съм на 5 бисквити цял ден и 3 литра вода.)Тамън ще отслабна Joy hahaha,че съм малко   261uuИНаче другото Лошо е  smile3518 Weary,че до Неделя няма да я видя Вероника докато не се оправя напълно.Даже утре баща й ще я вземе от майка ми че те имали работа и докато не я приспи аз трябва да се моткам някъде да не ме завари,щото на всяка цена ще ме гушка и ще се зарази отново,а не искам.УСпях да си поискам да съм до Неделя без почивка на работа зада не се засечеме с нея и ще сме отделно и на другата сутрин баща й ще я закара на детска а аз на работа ама дано не се засечеме.Гадно е и ми е мъчно вече за нея и започва да ми липсва ама... Weary newsm45,но по-добре да оздравея и тогава да я видя.ИНаче се чуваме поне по три пъти по  callme mobilephone
За излизане от банятаМалката си има джапанки с който се къпе ако е под душа ,ако се лигави в коритото си е боса и излиза по джапанки и бяга с хавлията на нея ,щото ние я гониме да се скрие или бързо да се облечеме че Турбалан папал голите деца hahaha smile3532ТОва е единствения начин  за да се облечеме.Даже и тя се мъчи сама да се облече,и като някъде си закъчи крак или ръка и се ядосва и мама  или тати помага.Иначе в къщи е по пантофи от тези дето са като животинки ,но лятото ще го мислиме.
За ръста и кгМойта върви ниска, но с малко коремче.Висока е около 90 см и тежи 13-15 кг.Не съм я мерила скоро.Много е смешна като вземе на баща си ролетката с която я мериме всеки месец колко е висока и мери нещо по себеси и казва "Девет-десет иока  "-Превод деведесет съм Висока.АМа какво не е чула. Laughing Mr. Green
Поли добре сте си изкарали отпатувахте си
Лек ден и  sun pletka Kissing Heart

# 221
Здравейте,момичета Hug
Минавам набързо.Около нас няма нищо интересно.На Иво му е избил един кътник, видях го онзи ден. Ходи си на ясла, аз на работа.
Роси- бързо да оздравяваш Praynig

Не съм купувала джапанки на Иво още- в банята е бос, държи се за мен или баща си докато го къпем, после го гушваме и излизаме от банята.

Приятен ден на всички      bouquet

# 222
Пипиоле, прочетох и видях снимките.
какво да кажа освен, че ви завиждам. Дано по-често имате възможност да го правите.

# 223
Ето ви обещаните снимки можеби има още но не съм и свалила от телефона и апарата
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=231033

# 224
http://www.flickr.com/photos/16960205@N06/page2/
Специално за Аник няколко мои Blush снимки от пътуването

Общи условия

Активация на акаунт