Представям си и ако пуснеш снимките
Но, ако успея ще пусна отделно няколко снимки и с нас
Иначе много се кефи да обува моите (през пръста), но не знам дали е удачно - пръстчетата му са едни такива пухкави и сбити
Ако попаднеш на обикновена джапанка (сандал), свиркай 
Не е честно в Неделя бях на Мойта най добра приятелка на Рд-Тя и бъдещия ми мъж пяха с цяло гърло аз нямам глас
без да съм пяла и една нота.Те
А аз се
а аз се напих.Как става така незнам.На мене всичко обратмо ми действа.Значи съм обратен човек
ама не обратна
,че съм малко
ИНаче другото Лошо е
,че до Неделя няма да я видя Вероника докато не се оправя напълно.Даже утре баща й ще я вземе от майка ми че те имали работа и докато не я приспи аз трябва да се моткам някъде да не ме завари,щото на всяка цена ще ме гушка и ще се зарази отново,а не искам.УСпях да си поискам да съм до Неделя без почивка на работа зада не се засечеме с нея и ще сме отделно и на другата сутрин баща й ще я закара на детска а аз на работа ама дано не се засечеме.Гадно е и ми е мъчно вече за нея и започва да ми липсва ама...
,но по-добре да оздравея и тогава да я видя.ИНаче се чуваме поне по три пъти по

ТОва е единствения начин за да се облечеме.Даже и тя се мъчи сама да се облече,и като някъде си закъчи крак или ръка и се ядосва и мама или тати помага.Иначе в къщи е по пантофи от тези дето са като животинки ,но лятото ще го мислиме.

Препоръчани теми