използвате ли течен прах за пране?

• 158 345
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
и аз мисля да пробвам, запалихте ме

# 61
Използвам Ариел и Персил течни, редувам ги.
Днес видях и течен Сано, следващият път мисля да го пробвам.

# 62
  • при Arctic Monkeys
не, ползвам си обикновен

# 63
  • София
От около 2 години ползвам само течен прах, много съм доволна. Съпругът ми има приятел, който често пътува до Германия и ни носи  различни. Вече карам  свекърва ми да ми праща от Испания Ариел- и тук го има, но цената е ужасна(за сравнение- една и съща разфасовка и вид тук е 55лв. а там 9евро). Изпира добре и ароматизира дрехите много приятно, спрях да ползвам омекотител.

# 64
  • София
Наскоро попаднах на Ариел внос от Германия, ами качеството е мноооого по-високо от тези, които се произвеждат за нашия пазар - имам предвид източна Европа.

И аз имам такива наблюдения- прахове, препарати за чинии, дори шампоан от една и съща марка е с различна консистенция.  Tired

# 65
  • Прекрасна ВАРНА
аз също ползвам само течни доволна съм от ариел и омо Peace

# 66
една и съща разфасовка и вид тук е 55лв. а там 9евро).
Shocked ooooh! Е, това вече ме възмути много.

По темата - да, само течен прах ползвам. За детето Персил, за нас Ариел, тук се продават с пластмасочи чашки, в които се налива праха и се слагат при прането. Така би трябвало да се продава течния прах и в България.  newsm78

# 67
Ползвала съм но са по-скъпи а не забелязвам разлика

# 68
За колко пранета е течният прах на Сано?

# 69
# 70
Ползвам течен  Персил и съм много доволна  Peace

# 71
Ползвам течен  Персил и съм много доволна 
Peace

# 72
Аз също пера с течен прах Ариел,но го изсипвам в барабана при дрехите.Така ми казаха в Гърция когато го купувах за първи път.Много съм доволна.

# 73
  Течен прах...... ужас!  Shocked newsm78

# 74
ползвам течен персил за цветните дрехи и корал за черни, белите ги пера с нормален ариел за бяло  пране, доволна съм, моят има чашка в която се сипва течният прах и се слага директо при прането, а горе слагам само омекотител, течен прах от бг все още не съм копувала, носят ми ги от австрия или германия

Общи условия

Активация на акаунт