Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 673
  • 796
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
О о о stefaniika, много ти благодаря за предложението. Ще потърся по магазините тук и се надявам да открия, ако не може и да ти пиша, но ще гледам да не Ви ангажирам. Все пак много ти благодаря за любезното предложение   bouquet

# 196
  • космополитно
Браво, момичета страхотни идеи ! Не спирам а се удивлявам колко неща може да научи човек от този форум  Simple Smile

Искам да попитам stefaniika от къде може да се купи такава боя за яйца .

Някой виждал ли я е по магазините тази година. Харесаха ми цветовете. Много са наситени.

Ха!? А аз я подминах с изумление и недоверие-заради лицето на кутията! Има я и в магазините на "Фантастико"-София!

# 197
Ето една интересна идея за великденски кексчета:
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=381

# 198
Ето тези кошнички ще си направя аз за празника за раздаване на яйцата:

# 199
  • Балчик
Ето една интересна идея за великденски кексчета:
http://www.zadoma.com/index.php?APP_ACTION=RECIPE_INFO&RECIPE_ID=381

Правила съм ги, интересни са, ето и снимки:

# 200
Много интересна темичка.За първи път тук научих за желатиновите яйца.Ще пробвам.Жалко, че никога не съм се сещала да си снимам великденските яйца.

# 201
  • Балчик
Да се похваля и тук какви формички получих днес.

# 202
Много са хубави!

# 203
Джемма, от къде са тези красоти? Обърнах целия Бургас, но никъде не намерих подобни формички.

# 204
  • БГ
Джемма, страхотни формички!   Peace    Искам и аз такива, търсих къде ли не, но навсякъде ми показват стандартните, които си ползвам за коледните сладки.  Rolling Eyes  Позволих си да разгледам албума ти с форми за печене и т.н. и станах разногледа, благородно ти завиждам!!!

Последна редакция: ср, 02 апр 2008, 16:32 от stefaniika

# 205
За формичките да кажа - в Пикадили има на FAKELMAN комбинирани са /има зайче и пате / прибл. 3 и нещо 4 лв ....

# 206
Пикадили... Ето до къде ще трябва да се разходи мъжът ми след работа  Mr. Green

# 207
  • Балчик
Забравих боичките:

Нещата ги поръчах от този сайт, с любезното съдействие на Скарлет, понеже нямам кредитна карта:
http://www.cakedecoration.co.uk/merchant.ihtml?id=60&step=2

# 208
  • UK/София

LaughingДжемма, голям дразнител си с твоите формички като ги запоказваш Heart Eyes HugПонякога ми се иска да дойда и да ти обера цялата кухня, ние само можем да си мечтаем за такива Simple Smile

# 209
  • Някъде на път....

LaughingДжемма, голям дразнител си с твоите формички като ги запоказваш Heart Eyes HugПонякога ми се иска да дойда и да ти обера цялата кухня, ние само можем да си мечтаем за такива Simple Smile
Ти пък, БилянаHug
Що да и обираме кухнята?  Tired
Дай да и ходим на гости, че да видим какво спретва с тези формички!  Wink
Аз съм много навита да и пробвам вкусотиите на Джемма - ти какво ще кажеш?  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт