Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 671
  • 796
  •   1
Отговори
# 210
Подозирам, че въобще даже не си забравила боичките. Просто си искала завистта ни да продължи по- дълго  Laughing

# 211
  • Балчик
Ами заповядайте- по Великден ще се почива доста- имате време. Laughing А на мен дупе да ми е яко тогава, ще готвя за световно, за да изхраня желаещите. Laughing
Ауу, веднага ще се обърна към охранителна фирма, та кухнята ми е цялото богатство. Laughing
Не питайте само колко дадох за тези "боклуци" както казва мъжът ми. Laughing- 140 лв за всичко (всъщност тук показах само великденските, а получих доста повече неща). Ш-ш-т, мъжът ми да не чуе, че нервната криза му е сигурна. Ама седя, наоколо съм си пръснала всички покупки от Уилтън и умирам от радост като дете. baby_neutral

# 212
  • под кривата круша
Някой знае ли дали има такива бои които да боядисват в нежни бонбонни цветове?
http://i.data.bg/08/04/01/883273.jpg
Fairy, днес видях такива бои в "Пикадили" до Окръжна. Струват около 6.30.

# 213
Е, хайде щом сме почнали да се "фукаме", аз пък си поръчах ето тези и ще ги взема тези дни: Също и няколко накрайника за пош Joy

Джемма, да са ти честити и с радост да си ги ползваш Hug

# 214
  • Балчик
Благодаря, ти също да си ползваш със здраве. Хайде сподели сега ти от къде поръчваш. Laughing

# 215
Забравих и тези да включа:

Ами аз поръчах директно от дистрибуторите на Уилтън в Англия и ползвах картата и адреса на мои приятели там. Ще си ги взема от тях Grinning

# 216
  • Балчик
 Peace Браво. Аз ползвах услугите на едно момиче, което поръча по интернет вместо мен, обаче съм си харесала още много неща, а ми е неудобно да я карам пак да поръчва вместо мен. Embarassed

# 217
  • София
Извинявам се ако задавам глупав въпрос, но искам да попитам в София къде мога да намеря формички или формичка за сладки във формата на яйце? В магазина за 1 лев при нас имаше великденски формички, но няма с форма на яйце, а и тези за които писахте от Пикадили не разбрах дали имат яйчице.
Благодаря   bouquet

# 218
ей страхотно е че при наближаването на един такьв празник като великден ви открих с нетьрпение редя ред по ред и попивам като гьба брей че колко неща може открие човек в този форум и колко може да научи
и веднага да попитам джемма за страхотния на вид грьцки козунак ала за мое сьжаление липсва списька с продуктите и те умолявам ако можеш да ми го напишеш та и аз да го пробвам че ще ми изтекат лигите

# 219
джема аз сьщо имам познати в англия я ме светни по вьпроса с формичките че и аз се запалих  Praynig

# 220
пак ще се вметна джемма влюбих се и в твоите гоблени страхотни са ама много са хубави браво и да те питам как ти стига времето та да се справяш с тези две тежки задачи домакинство и шиене че на мене се ми не стига за нищо наскоро дадох гоблена ми на една моя приятелка да ми го довьрши ужас нямам време

# 221
  • Балчик
stelieli82, благодаря за милите думи. Относно гръцкия козунак- влез в козуначената тема, там е рецептата. Аз обаче не съм очарована чак толкова от него- два пъти го правих и двата пъти не бях доволна. На вкус е ок, тестото е ок, но готовият козунак-нямаше хубава структура. Ще си правя вече моя си изпробван български, но ще слагам и характерната подправка от гръцката рецепта- махлеб, има хубав аромат.
За поръчката- не е от Англия,от БГ в този сайъ, който посочих избираш си и поръчваш. Много са точни и коректни- за 5 дни дойде поръчката. Минус е, че трябва кредитна карта, каквато аз нямам- затова помолих момичето да поръча вместо мен, а аз и пратих паричките. И е малко скъпичко. Но пък като не мога да намеря тук нещата, съм съгласна на тази сума. Интересът клатил феса- казва народа. Laughing
За гоблените- благодаря и аз си ги харесвам Не ми стига времето, никак. Иначе толкова неща да съм направила до сега. Много работи искам, ама един живот не стига.

# 222
Цитат
Fairy, днес видях такива бои в "Пикадили" до Окръжна. Струват около 6.30.
Много благодаря. Тази седмица ще отида да проверя.

# 223
джемма пак сам аз влязох в този сайт за формичките който ти си показала ала всичко е на англииски а аз нищо не разбирам видях само тези които си показала ала не мога да разбера от кьде се порьчват и колко струват зарад пустата езикова бариера newsm78

# 224
Момичета, страхотна тема   bouquet

Имам въпрос : как се гланцират(лакират) яйцата???

Общи условия

Активация на акаунт