Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 366
  • 796
  •   1
Отговори
# 360
Ето няколко идеи за Великденска украса

# 361
Въпрос към Танита и Джемма относно маслените лимонени бисквити: колко на брой бисквитки излизат от 1 доза?
Джемма, колко време ги пече, че станаха твърди? Аз за Коледа правих меденки и ги попрепекох и сега ми се искаше да направя такива бисквити, че да могат и по-възрастните да опитат....а не да си трошат зъбите Blush
Според вас ще станат ли с кулинарен маргарин Калиакра вместо масло? Купих 3 пакета онзи ден и се чудя дали става...водят го уж за бисквити и разни сладки newsm78

Благодаря прдварително Hug

# 362
Да ви покажа вчера цяла вечер с какво се занимавах,първото правене и украсяване ми е на меденки,така че бъдете снизходителни. 

# 363
Да ви покажа вчера цяла вечер с какво се занимавах,първото правене и украсяване ми е на меденки,така че бъдете снизходителни. 

Ама каква снизходителност? Та те са ти направо фантастични! Много са красиви!  bouquet Аз само им се каня, но нямам подходящи формички, а при теб се е получило такова разнообразие от животинки и други. Страхотни са!  chef

# 364
  • гр.Пловдив
Видях че по-напред сте писали, че яйцата трябва да се пишат само с пчелен восък, а откъде може да се купи, защото този в комплекта ми се струва малко.
А аз не пиша в темата но постоянно ви следя и ако знаете само с колко бои и украси за яйца съм се заредила.... Whistling П)росто не е истина.
И аз правих лимоновите бисквити на Танита, но наистина нещо много твърди ми станаха. А и не бяха много лимонови. Нещо май пак съм огелпила. Laughing

# 365
 mimi6669 , аз пак се връщах да разгледам меденките. Какви са - меки или твърди?

# 366
Много хубавки неща видях. Записвам се да следя  Hug

# 367
Labrex благодаря ти за похвалата,така ме стимулирате да продължавам да творя-истината е,че ако не бяхте всички вие и най-вече Уна,защото се учех от нейните, нямаше да излезе нищо.А меденките ги правих с нож повечето и с ръчичка дооформях,иначе бяха твърди когато ги рисувах,а днес ги прибрах в кутия сутринта,ще слагам и ябълка и дано омекнат до Великден.

# 368

Ама каква снизходителност? Та те са ти направо фантастични! Много са красиви!  bouquet Аз само им се каня, но нямам подходящи формички, а при теб се е получило такова разнообразие от животинки и други. Страхотни са!  chef
Heart Eyes

# 369
  • Пловдив
чудниииии  Peace

# 370
  • Балчик
Цитат
Джемма, колко време ги пече, че станаха твърди?

Омекнаха, всичко е наред, само дето се притеснявах. Peace

# 371
Лимоновите бисквитки омекват много бързо като се сложат в кутия.
Предните две години ги правих за Великден, когато са много тънко разточени ми станаваха по твърдички, но впоследствие омекваха.

Тази година малко се забавих, но тия дни трябва и тях да приготвя.

# 372
http://images25.snimka.bg/005636583.jpg
Eто и моето творение миналата година.

# 373
Цитат
Джемма, колко време ги пече, че станаха твърди?

Омекнаха, всичко е наред, само дето се притеснявах. Peace

Аааааауууу, отдъхнах си ooooh! Тъкмо взех да се разколебавам...С удоволствие да си хапнете, Джемма Peace Фенка съм на рецептата ти за козунака...стана невероятен Joy

А като бройка колко ти излязоха?

# 374

Малко идеи и от мен .Тези не са мои , но тази година ще експериментирам с някой от моделчетата

Общи условия

Активация на акаунт