Великден-как да украсим яицата и масата?

• 114 343
  • 796
  •   1
Отговори
# 435
Винаги съм ги боядисвала в Четвъртък, но за съжаление тази година  ще е в Събота, поради причина че няма  да имам време че съм на работа.Предполагам че и други ще го отложат поради тая причина,макар че това не е най - сериозното оправание.Човек винаги може да намери начин.Но ми се иска да ги направя н аспокойствие и да н ебързам за някъде така че аз ще ги боядисвам в събота.
А тези които боядисват утре скоро дасе похвалят с творенията си  Peace

# 436
Момичета,такива красоти видях тук,направо ми се напълниха очите Party.Минали години не съм правила кой знае какво за Великден,обаче сега се запалих много.Мисля и аз да се пробвам да направя от тези красиви меденки с глазура,и за яйчицата доста идейки посъбрах Wink.Темата я чета от 3 дни и чак днес я дочетох.Утре ще се развихря,да видим какво ще излезе накрая HugЩе направя и снимки(нещо което не съм се сещала минали години).

Никой ли не боядисвя яйцата, както си му е редът на велики четвъртак????
Аз newsm26,понеже не съм на работа,а малкия е на ясла,а в събота е вкъщи и тогава би било мисията невъзможна Mr. Green.Иначе минали години все в събота боядисвах  easterPeace

# 437
Всяка година боядисвам яйцата в четвъртък.Колкото и да съм затрупана с работа спазвам традицията.А и децата нямат търпение до събота.Купила съм си желатин и вдъхновена от форума,мисля да пробвам тази техника.Иначе предпочитам едноцветни яйца.Пак от вас момичета почерпих идеи за великденска украса-Благодаря.

# 438
Tarik Mom, ти направо ни зарази със тази ле6та.Поне така си мисля.
Ина4е и аз сте боядисвам във събота.утре съм на работа пък и трябва да си купя яица.
Абе ние дето сте боядисваме във събота сте сме по -добре.така сте можем да видим другите.Във кръга на маитапа.То 6е стане не6то като конкурс.И няма ни6то ло6о във това.
Успех във боядисването утре newsm10

# 439
  • Балчик
Пу съм първа. Laughing

Повече снимки тук:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114801&photo=470

Тази година не правих перлени яйца, нито пъдпъдъчи. Обаче спазих традицията да боядисам рано сутринта и много съм доволна както от пастелените бои, така и от онези с мъжа на картинката. Супер са.

# 440
Джемма,много са красиви!Имам молба,да споделиш как си направила яйцата,които имат бели петна.В голямата кошничка-червеното и лилавото.Благодаря ти предварително.

# 441
Джемма,много са красиви!Имам молба,да споделиш как си направила яйцата,които имат бели петна.В голямата кошничка-червеното и лилавото.Благодаря ти предварително.
[/quot

и мен тези мн ме впечатлиха.Страхотни яйца Джемма  smile3501 :easter2 Весел празник ти пожелавам!

# 442
Много са красиви яйцата ти,Джемма.И аз се зачудих на тези яйца-с белите петна и стигнах до извода,че просто яйцата са били бели и другото е от цвета на боята-но все пак майсторката да си каже думата.
И аз чакам с нетърпение отговора на Джемма,че моите вече се варят и почвам да се цапам

# 443
  • София
Днес от Метро си купих тези боички за декорация на бисквитки по 3лв.и11ст.

А това е от Кауфланд-мечета и захарни животни:

Вчера бях в Метро и го претърсих цялото и не намерих, а най - вече за тях отидох Cry Къде се намират?

# 444
При д-р Йоткер бакпулвера и ароматните ампули.И аз по някаква чиста случайност ги намерих.Персонала нямаше представа,когато питах казаха ,че не са чували за тези боички.

# 445
  • София
При д-р Йоткер бакпулвера и ароматните ампули.И аз по някаква чиста случайност ги намерих.Персонала нямаше представа,когато питах казаха ,че не са чували за тези боички.

Cry бях там и даже си взех ванилена захар и съм ги пропуснала Cry дано някой познат ходи тези да го помоля да ми вземе newsm78 Благодаря ти  bouquet

# 446
# 447
  • София
Да се похваля и аз от боичките с кристали и тези с желатина - яйцата ми станаха страхотни, боядисването става много бързо. Съжалявам, че не успях да ги снимам, но фотоапаратът е в майка ми.

# 448
  • Монреал
Трябва ли яйцата да са изстинали преди да се топнат в желатин и после да се рисува с пръсти? или трябва да са горещи?

Последна редакция: чт, 24 апр 2008, 09:38 от dima

# 449
Страхотни яйца момичета!  bouquet

gabka_sladka, много са ти интересни яйцата, би ли споделила техниката?  Hug

Общи условия

Активация на акаунт