За скъпата и евтината козметика

• 260 804
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 765
  • Варна
Всъщност установих, че когато се мажа вечер около очите, тогава се подувам повече Rolling Eyes Пък уж трябва..........
и аз имах подобен период и една консултантка ми каза да опитам с по малки коли4ества крем, и да го нанасям поне 2 4аса преди лягане.... за да има време да  попие добре, преди окото да остане в покой....
 при мен резултатие баха променливи, затова не  съм много стриктна. но   ако иска6 може6 да опита6
бях изумена, когато при една промоция(по4истване, масаж, маска  тоник,  серум и крем) на продукти на Канебо козмети4ката ми каза 4е най силният им крем
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=es&id=pr004
 бо трябвало да ми стигне за една година Shocked и се нанасял само ве4ер... newsm78
което на мен ми се стори пълен абсурд....

Да, от линка, който си дала се вижда (пише), че се нанася вечер.
Точно на Kanebo ми отлежават в момента в хладилника докато си изхабя това, което ползвам в момента. Само че не ми е от тази серия, а от обикновеното Kanebo Sensai

Ето това

Не съм го пробвала обаче още.

# 766
  • някъде под слънцето...
не го оставяй да отлежава много дълго, за6тото това е от преди да им сменят опаковките......
това което се продава в момента по магазините е
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=es&id=cp007
аз го ползвах преди няколко месаца и   ми хареса....
пи6е 4е е и против подпухване на о4ите....
 а за   другият околоо4ен ок 6те се нанася само ве4ер, но аз не си представям как 15 млл 6те ми стигнат за цяла година newsm78 това ме 6окира,  малко пове4е от 1 млл на месец, разделено на 30 дни newsm78

# 767
  • Варна
не го оставяй да отлежава много дълго, за6тото това е от преди да им сменят опаковките......
това което се продава в момента по магазините е
http://www.sensai-cosmetics.com/detail/index.php?lang=es&id=cp007
аз го ползвах преди няколко месаца и   ми хареса....
пи6е 4е е и против подпухване на о4ите....
 а за   другият околоо4ен ок 6те се нанася само ве4ер, но аз не си представям как 15 млл 6те ми стигнат за цяла година newsm78 това ме 6окира,  малко пове4е от 1 млл на месец, разделено на 30 дни newsm78

Съвсем скоро ще му дойде реда на моето Kanebo, да се надяваме, че няма да го "изпусна".
Относно това, за което ти говориш - мисля, че след като дапочнеш да го ползваш ще си уцелиш сама точното количество. За да го дават така обаче........ може би е по-концентриран и да трябват по-миниатюрни дозички при нанасяне newsm78. Ами не, не ми се вярва, прекалено е малко количеството, което се получава на ден. Пробвай на принципа "проба-грешка" Peace освен ако не пише нещо съвсем конкретно в инструкцията.

# 768
  • Торонто
Изчакай ме до другата седмица да проверя нашите рецептури какво сме сложили в най-успешните.Тоест най-продаваемите - не знам дали са най-успешни, за мен няма голяма разлика в отделните активни съставки.
Както казах въпрос на маркетинг е и на добри взаимоотношения между фирмата производител на козметика и фирмата-производител на активни съставки.

Peace Чакам Sofi, когато имаш време, хиляди благодарности Hug

Saccharomyces cerevisiae extract & rhodiola rosea root extract

Phytosphingosine

Това са ни най-продаваемите, но не гарантирам за най-ефективните.

# 769
здравейте момичета. Не много по темата искам да ви попитам нещо, защото напоследък много се чудя. Цял живот съм имала проблемна кожа. От 15 годишна когато влезнах в пубертета започнаха проблемите ми с кожата. След него не спряха да ми излизат пъпки. Ходих по всякакви дерматолози, пих всякакви отвари и ползвах какви ли не мазила. Като видя крем за мазна и проблемна кожа се обривам направо. Както и да е ...с годините явно и хормоните ми са влезли в граници и сега вече съм почти изчистена. Не ползвам вече нищо за мазна кожа ..голяма радост newsm44..такова облекчение. Но пък сега се сблъсквам с друг въпрос. Никога досега не съм позвала обикновенни кремове, които да хидратират и подхранват кожата. Ходя по магазините и незнам какво да си купя...незнам какво е добро.   Жените от опит разбират кое е най-добро за тяхната кожа, но аз за 29 години не съм ползвала обикновен крем и нямам такъв опит . Моля ви за съвет. Трябва ми обикновен хидратиращ крем, нищо специално...няма значение цената ..е разбира се да не е много скъп. Ще съм благодарна ако дадете съвет Simple Smile

# 770
  • Варна
Sofi Hug

# 771
За скъпата и евтината козметика, знам едно, че всичко си е до кожата и до нейните нужди.Ползвала съм и от двете.Съществена разлика не видях.Пък да ви кажа честно някой може и да се смее ама българския  крем "Бочко" със смрадлика за бебета ми действа най-добре-за през нощта говоря.Аз съм с мазна кожа. Знам и, че към  близо 70% от  цената на по-скъп крем на известна марка е заради самото име. Хората си продават марката с всяка опаковка.И нещо друго - всички знаем или поне всички, че козметиката /кремове,гримове, сапуни,шампоани,балсами и включае дори прахта за пране/ се произвеждат в две партиди:за източна европа и за западна европа.Едните нямат нищо  общо с другите.
На почти всяка от нас и се е случвало да се сдобие с душ-гел,сапунче или шампоанче пимерно от Германия,Франция,Сащ или от някоя друга бяла държава.И какво излиза: уж съм го ползвала, познавам го аз този продукт много добре.Да ама не.Разликата е неколко светлинни години.То се пени като за световно, пък ароматааа - банята мирише на въпросния продукт 2 дена.Върви икономично.То консистенцията му е друга-ползваш го сумати време- пък мойто свърши за 10ина дни.Преди време-през 1999г. бях за 2мес. в Германия.Дойде време за боядисване на корените и си купувам аз една боичка. Въпросната боя, беше тази със зехтина, която към днешна дата рекламират усилено по ТВ.Така се зарадвах, като я видях, че я има вече и у нас, защото бях останала супер доволна-не ми паднаха повече от десет косъма, а косата една мека, една жива.Красота.Купувам си я естествено и тичам да се боядисам. Още с отварянето не намирам една прозрачна капсулка с въпросното зехтинче, което се добавяше към боята.Викам- майната му -може вече да е в самата боя.Ми боядисах се...свалих две шепи коса по време на плакненето.Мекота и блясък не видях.Та така. Ако ще давате пари за скъпи продукти, най-добре си ги взимайте лично или с поръчка само от белите страни.Но не и от тук.

Последна редакция: пт, 25 юли 2008, 17:03 от Vasilina

# 772
На мен пък ми се случи следното-съпругът ми пътува, и по време на престой в Австрия, си купува някакъв яйчен шампоан. От шампоани той нищо не разбира-това е било първото, което му се е изпречило в магазина.И този шампоан остава в жабката на колата , при тоалетните принадлежности...След седмица отиваме на язовир, и вечерта в караваната разбирам, че съм си забравила несесера с продуктите за коса. В отвратително настроение се налага да ползвам въпросния "умрял" шампоан, като се подготвям за война с косата си след банята-моята без балсами, маски, кристали, просто не може да се разреши /не е от буйните, много е  суха , а е и дълга/.Вярвате ли ,че този евтин шампоан просто беше "ласка" за косата ми-аромат, много нежно действие, лесно се справих с четката...И тогава се сетих, че причината е може би точно тази-просто едно се произвежда за западния пазар, друго-за нашия, както казва и Vasilina...

# 773
много е  суха , а е и дълга
Моята коса е силно дехидратирана и много добре ми се отразява една  маска на Дева със синя капка на капачето,около 3 и нещо струва.Ревитализираща маска за коса с копринени протеини и богат витаминен комплекс е пълното й име,ако искаш-пробвай.
Обаче от доста време я ползвам и ми се иска да я сменя с нещо друго.Да знаете някакъв цяр за дехидратирана коса?

# 774
Да знаете някакъв цяр за дехидратирана коса?
Случайно попаднах на един балсам без отмиване. Фризьора на мъжо му го порбутал, но съм много доволна http://www.pro-vlasy.cz/content/images/1471_w134_h600_m.jpg, мисля окобо 20 лв струва. Аз ще потърся твоята маска, че също имам нужда от смяна на продукта Hug.

# 775
  • на терасата
Цитат

Пробвала ли си D'Oliva? Досега съм използвала 2 шишенца шампоан, редувах ги с обикновения Fitoval и се забелязва значително подобрение. Косата ми стана много жива и има здрав вид. Ефектът се получи за около 2-3 месеца, не се боядисвам.

# 776
Saccharomyces cerevisiae extract & rhodiola rosea root extract

Phytosphingosine

Това са ни най-продаваемите, но не гарантирам за най-ефективните.

Кой е този продукт с Родиола?

# 777
Цитат

Пробвала ли си D'Oliva? Досега съм използвала 2 шишенца шампоан, редувах ги с обикновения Fitoval и се забелязва значително подобрение. Косата ми стана много жива и има здрав вид. Ефектът се получи за около 2-3 месеца, не се боядисвам.
Не,не съм,но си записвам да пробвам-него и Лондата на Касиди.
Ех,блазя ти,че не ти се налага да се боядисваш... Hug

# 778
Sofi, а какво ще кажеш за козметиката на Origins (дано вече не сте говорили за нея, че пропуснах няколко страници). Доколкото знам се произвежда в Щатите и рекламата  е, че е с много растителни съставки. Дали е въпрос на маркетинг и реклама или наистина е с добро процентно и терапевтично съдържание?

# 779
  • Торонто
Sofi, а какво ще кажеш за козметиката на Origins (дано вече не сте говорили за нея, че пропуснах няколко страници). Доколкото знам се произвежда в Щатите и рекламата  е, че е с много растителни съставки. Дали е въпрос на маркетинг и реклама или наистина е с добро процентно и терапевтично съдържание?

Не я знам, дай повече информация ако имаш.

Общи условия

Активация на акаунт