За скъпата и евтината козметика

• 260 846
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 735
Здравей, Креми! Grinning
Здравейте на всички!
Аз посетих днес аптека Санита, но за съжаление няма никакви тестери, с изключение на VICHY MYOKINE, а и прoдавачката ми го препоръча. Какво мислите за кремчето? До сега не съм срещала мнения за виши. Ето и състава му/струва около 50 лева/: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYROSPERMUM, PARKII, GLYCERIN, ISOHEXADECANE, ZEA MAYS, SILICA, PENTAERYTHRITYLTETRAETHYLHEXANOATE, CERA ALBA, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, PEG-100 STEARATE, GLYCERYL STEARATE, PEG-20 STEARATE, BIS-PEG-18 METHYL ETHER DIMETHYL SILANE, STEARYL ALCOHOL, PRUNUS ARMENIACA, GLYCINE SOJA, DIMETHICONOL, MANGANESE SULFATE, METHYLPARABEN, ARGININE PCA, ADENOSINE, MAGNESIUM SULFATE, PHENOXYETHANOL, DISODIUM EDTA, TOCOPHEROL, DIPOTASSIUM GLYCYRRHIZATE, CHLORPHENESIN, CARPRYL GLYCOL, HYDROLYZED ALGIN, ACRYLAMIDE\SODIUM ACRYLOYLDIMETHYLTAURATE COPOLYMER, BUTYLPARABEN, POLYSORBATE 80, BENZOPHENONE-4, PARFUM.

Остава да видя как ще ми понася Rolling Eyes
Някой ползвал ли го е? newsm78
Креми, какво ти е мнението за виши? Thinking
чао за сега! Grinning

# 736
Плами, аз лично не съм впечатлена от Виши, правя алергични реакции, но това е мой проблем. Много момичета иначе използват и са доволни...сравнително, но едва ли до степен да си оправдава парите. Ако пуснеш в търсачката, ще ти излязат със сигурност доста темички, в които е обсъждана козметиката на Виши, все пак е доста популярна и използвана. Със сигурност обаче не може да струва 50 лв. Ако наистина е толкова, значи злоупотребяват в тази ваша аптека. Крема за очи Миокин е около 30, а за лице около 40, до 42-3 максимум.

PS Защо не си направиш профил във форума, а пишеш като гост. Ако си направиш профил, можеш и на теб могат да ти се изпращат лични съобщения, за да не се оспамват много темите Peace

# 737
Аз посетих днес аптека Санита, но за съжаление няма никакви тестери, с изключение на VICHY MYOKINE, а и прoдавачката ми го препоръча. Какво мислите за кремчето? До сега не съм срещала мнения за виши.
Някой ползвал ли го е? newsm78

Аз съм доволна от Виши засега. Ползвала съм

Thermal Fix 2
,

Nutrilogie 2 (за много суха кожа, защото Nutrilogie 1 е за само суха кожа)

Oligo 25 (оранжевия за суха кожа)

и Myokine (за лице и очен).

Всички ми харесват, но най- ме впечатли Oligo 25 (оранжевия за суха кожа), дори и като основа за грим е направо невероятен, за суха кожа идеален. Досега не съм имала алергични реакции или дразнения на кожата от Виши. Миокин е малко по- лек или поне на моята кожа така седи и по- бързо попива от да речем Олиго 25. От Олиго усещам по- дълготраен пухкав и много свеж ефект върху кожата си. Очният Миокин също много ме удовлетворява. За лице Миокин бързо се разнася, ефирен, приятен, но не е толкова плътен.

Последна редакция: чт, 08 май 2008, 12:01 от Hélianthe

# 738
Здравейте! Здравей, Креми!
Регистрирах се! Grinning
Благодаря на Hélianthe за изказаното мнение за виши!
Първо ще поровя в Нет-а, пък тогава ще реша... newsm78
От София една приятелка ще ми донесе тестери на Юсерин, за да преценя кое е за мен. Благорадя ви, момичета за съветите! Hug-5

# 739
Здравейте !   Hug
Много ще съм благодарна, ако изкажете мнение по въпроса за ето този състав  и струва ли си парите Praynig

Water, Cyclohexasiloxane, Cycloopentasiloxane, Glycerin, Alcohol denat., Petrolatum, Cetyl Peg/PPG- 10/1 dimethicone, Silica, Mica, Hydroxyethylpiperazine ethane sulfonic acid, Polyglyceryl-4 isosterate, Ethylhexyl methoxycinnamate, Hydrooxypropyl tetrahydropyrantriol, Tocopherol, Silica dimenthyl silyate, Algae/ Algae extract, Sodium Hyaluronate CI 77891 / Titanium Dioxide, Drometrizole trisiloxane, Magnesium sulfate, PTFE, Tristearin, Acrylates copolymer, Disteardimonium hectorite, Acetylated glycol stearate, Disodium edta, Capryl glycol, Parfum, Phenoxyethanol

Става дума за ново дневно кремче на L'Oreal, което нее никак малко пари
казва се Derma Genesis, пише "Крем, съдържащ клетъчна младост" отпред под заглавието има Pro-Xylane + Hyaluronic Acid

# 740
Виждам,че имаме мами от Германия и САЩ и искам да ги питам дали имат впечатления от  Натурална билкова козметика от Германия - DINA и JARDIN и   Козметични продукти от САЩ - FREEMAN 
Дадоха ми един сайт,ето го: http://medicam.dir.bg/_wm/catalog/?df=483606
Интересно ми е доколко са натурални.Иначе цените са повече от прилични.

Dobra naturalna kozmetika sa Dr. Hauschka i Weleda. I dvete marki sa nemski (ne znam dali se prodavat v BG), no sa strahotni. 100% naturalni, napraveni s extrakti ot organic rastenia ili divorastiashti takiva.
http://www.weleda.com/index.php?id=1&L=2

http://www.drhauschka.com/

# 741
някой може ли да се изкаже за Лореалския продукт където питах ? Praynig

# 742
Dobra naturalna kozmetika sa Dr. Hauschka i Weleda. I dvete marki sa nemski (ne znam dali se prodavat v BG), no sa strahotni. 100% naturalni, napraveni s extrakti ot organic rastenia ili divorastiashti takiva.
http://www.weleda.com/index.php?id=1&L=2
http://www.drhauschka.com/
И аз така съм чувала,но в БГ не се продават май.
От Ягодката може да се купи на д-р Хаушка,но височки ми се виждат цените за покупка на сляпо.

# 743
Мъжът ми самоинициативно ми е взел околоочния от тази серия. Сякаш ми се поопъна кожата, но ужасно ми щипе след като го нанасям непосредствено сле баня. Идея си нямам защо...порите са отворени ама защо пък ще щипе...

# 744
някой може ли да се изкаже за Лореалския продукт където питах ? Praynig
От тестерче пробвах околоочния крем,леко щипе 4-5 секунди и  по точно леко пари някой запознат със състава може да коментира на какво се дължи и най вече какво действие има съдържанието на алкохол denat. ?

# 745
  • София
Искам да попитам, има ли разлика (и най-вече ефект) в разните лосиони за отслабване на различните марки- скъпи, чуждестранни, и евтини, нашенски! какви съставки трябва да се съдържат в един такъв продукт?

# 746
ееее
темата нещо замря
а много беше интересна
бутам я с надеждата някой да се изкаже

Последна редакция: нд, 01 юни 2008, 10:15 от white dream

# 747
  • някъде под слънцето...
Софи, за6то погреба хубавата и съдържателна тема?
има6 толкова фенки,  които о4акват с нетърпение компетентната и то4на информация , която предоставя6?

# 748
  • Торонто
Ох, не знам къде живeeш, ама ако си в Северна Америка ще разбереш защо.
Работаааааа  Close  #2gunfire
Ако щеш вярвай месечната ми програма тук се равнява на годишната ми такава в Бг докато работех (без никакво преувеличение).
Сега в последно време взех пак да влизам във форума, питайте нещо ако искате, ще пробвам да отговарям докато имам сили  Simple Smile

има6 толкова фенки,  които о4акват с нетърпение компетентната и то4на информация , която предоставя6?
Крайно време е да заформя един частен бизмес щом има толкова фенки Wink

Последна редакция: ср, 16 юли 2008, 02:19 от Sofi

# 749
Искам да попитам, има ли разлика (и най-вече ефект) в разните лосиони за отслабване на различните марки- скъпи, чуждестранни, и евтини, нашенски! какви съставки трябва да се съдържат в един такъв продукт?

Аз пък искам  да попитам за антицелулитните. Имат ли ефект наистина и какви съставки трябва да съдържат.

Общи условия

Активация на акаунт