За скъпата и евтината козметика

• 260 798
  • 1 767
  •   1
Отговори
# 780
А за Родиола ще ми кажеш ли?  Praynig

# 781
  • Торонто

По напред коментирахме, че това е против правилата на тази тема  Confused
Не мога да рекламирам наши продукти. После ако критикувам чужди няма да изглеждам обективна.
Извинявай, нищо лично, надявам се, че ме разбираш  Peace

# 782
Кажете нещо за дълбоки черни точки  Tired... Ама да не е от "скъпите" по възможност  Confused Embarassed

# 783
Не мога да рекламирам наши продукти. После ако критикувам чужди няма да изглеждам обективна.
Добре, пиши ми на лични!

Когато преди 4 години правих сайта http://bilka-rodiolla.hit.bg/cosmetics.html проучих детайлно всичко. До тогава нямаше козметика, освен нашата, която да използва Родиола Розеа Л. в продуктите си. Затова сега ми стана интересно дали вече има друга такава.
А ако ти работиш за въпросната марка, много се радвам че я развивате. По едно време ми бяха казали, че я спират от производство.  Sad
И ще е по-добре да давате координати, защото аз например бих искала директно от производителя да я взимам, а не чрез GM.  #Cussing out

# 784
Кажете нещо за дълбоки черни точки  Tired... Ама да не е от "скъпите" по възможност  Confused Embarassed

Козметик и продукт с 2% BHA - (салицилова киселина).

# 785
  • Торонто
Да не те излъжа, утре ще проверя пак на работа, но нашият производител на екстракта е SEDERMA, Париж.
Говорим за различни фирми, аз не съм в БГ.

# 786
  • някъде под слънцето...
Да не те излъжа, утре ще проверя пак на работа, но нашият производител на екстракта е SEDERMA, Париж.
Говорим за различни фирми, аз не съм в БГ.
Тогава какъв е проблема

след като не е ва6 продукт, няма да  прозву4и като реклама....

# 787
  • Торонто
Не разбрах много от цитатите какво имаш предвид...
Kрайният продукт (крема) е наш, производителят на екстракта, който влагаме в крема е Sederma.

# 788
Тогава няма да е като реклама - явно работиш за марка, която я няма на нашия пазар и едва ли скоро ще я има. Няма да те баннат, споко.

Все пак ние тук сме много големи фенове на козметиката и такава ценна информация би ни обогатила повече.  Peace

# 789
  • някъде под слънцето...
Не разбрах много от цитатите какво имаш предвид...
Kрайният продукт (крема) е наш, производителят на екстракта, който влагаме в крема е Sederma.

става6е въпрос за активната съставка  rhodiola rosea root extract, а не за крема, който казва6 4е правите.....
и може би не сте единствените, които използвате тази съставка
http://rodiolla.euro-electro-group.ru/rod_kat.php
за6тото според сайта фирмата е българска и се произвежда в България
пък и ня мисля 4е 6те се изтълкува като реклама марката на ва6ия крем.....

този форум е за обсъждане на мнения не мисля 4е би било против правилата  да се даде конкретна информация, кой е най продаваният продукт в някаква лаболатория(ти самата бе6е писала 4е си в лаболатория която работи за разли4ни марки козметика)....
.особено след като пове4ето не живеем в Канада и няма как да си го купим

Последна редакция: пн, 28 юли 2008, 09:21 от sl

# 790
    здравейте , успях да прочета вече цялата тема  #Crazy, аз имам големи проблеми с моята кожа , имам атопичен дерматит и се изривам от консерванти #2gunfire. По препоръка на кожния ми лекар се къпя само с душ олиото на EUCERIN , скоро си взех и един техен крем за лице , та в тази връзка ще съм безкрайно благодарна ако някой от вищите тук си даде компетентното мнение за него , дали наистина има защо да имам вяра в техните продукти  Thinking. крема се казва HYDRO-PROTECT :
     Състав:
Aqua, Glycerin, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Cyclomethicone, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate Citrate, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Stearyl Alcohol, Cetyl Alcohol, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Sodium Carbomer, Trisodium EDTA, Glucosylrutin, Sodium Ascorbyl Phosphate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Butylene Glykol, Sodium Citrate, Citric Acid, Isoquercitrin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben

# 791
Доколкото виждам и тук има консерванти newsm78

# 792
Доколкото виждам и тук има консерванти newsm78
   според мен няма производствен крем без консерванти , за момента съм доволна от крема. по-скоро се питам дали има агресивни консерванти  newsm78 имам предвид такива , които не се препоръчват за чувствителна кожа.
    но благодаря за бързия отговор Hug

# 793
  • по пътя на светлината
Специалист по съставките е Софи....,ще чакаме нейното включване,защото и аз съм пред дилемата дали си заслужава този крем.

# 794
 във връзка с кожните ми проблеми искам да ви попитам дали някой знае рецепта за някакъв домашно направен крем , нещо като основа , в която всеки да си сложи различни масла в зависимост от необходимия ефект или пък хубав ,готов , простичък крем за същата цел .
   ще ми бъде много интересно мнението на работещите в козметичната сфера като Софи
     bouquet

Общи условия

Активация на акаунт