Габрово

• 24 398
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Честита половин годинка на Алекс и от нас, с малко закъснение но вчера не бяхме в ефир... smile3525

# 226
  • Габрово
     Здравейте, мами!
     Да се отчета за днес, че да минем на предната страница  Joy
     Дъждът добре ни намокри. Не, че ни е сбъркало толкова, но се прибрахме и ще трябва да си решавам судоку-тата. А беше толкова спокойно в градинката на Сони-то. Аз често ходя там, че има по-малко хора. А вие навън ли сте в това време? Аз си мислех, че ще сме по-активни днес. Вие къде най-често се разхождате?

# 227
Здравейте, мами!
  И аз  Да се отчета за днес, напоследък само ви чета не съм писала не ми оставаше време.
На мен ми е удобо за среща през седмицата, в уикедна се размотавам с мъжа.
kuju къде се намира градинката на Сони-то, аз обикновено минавам през центъра на разходка и се пребирам.
лек ден на всички.

# 228
здравейте на всички отдавна не съм писала - да ви се похваля в понеделник тръгваме на ясла - тази на варовник, точно до нас е прозорците на детската стая гледат към двора и. Много съм доволна че успяхме да се вредим там, а в същото време ми е толкова притеснено дали няма да плаче - т.е. съм сигурна че ще плаче само се надявам бързо да се приспособи   Cry

# 229
  • Габрово
kuju къде се намира градинката на Сони-то
Градинката се намира над автогарата. Над кръстовището на севлиевския път и пътя за Голо бърдо.
     Излизам. Само се включих за отговора

# 230
Здравейте и от мен,
аз съм стигала в разходките си до Стадиона (Априлов) но не съм се сещала да сляза малко по надолу в градинката на Сонито.Дори често отсядаме с мъжа и децата в заведението до стадиона "под борчетата", така че и ние може да наминем newsm10

# 231
  • Габрово
Рали, страхотна новина.  Grinning Хайде, на добър час и бързо свикване с новата обстановка на малката принцеса!   bouquet

# 232
Здравейте!
Днес времето ще е хубаво за разходки!
Рали,и мен ме вълнуват същите неща,ние сме на ясла от сряда-на колелото.
Дано да свикнат и бързо да се приспособят към новата обстановка,малките ни госпожици.  bouquet

# 233
Успех и на двете принцеси тръгващи на ясла..Стискаме ви палци бързо да свикнете... newsm18, Поздрави от нас...
А аз продължавам  newsm28 newsm75 hang

# 234
здравейте момичета - сутринта оставих наталка в яслата без никакъв проблем - като видя играчките и децата влетя вътре и даже не се обърна да ме погледне. Сега отивам да я взема и да видим дали не се е усетила по някое време че ме няма. после ще пиша как е минало

# 235
всичко е минало добре не е плакала за мен, само дето не е яла сутринта, но на обед като видяла филията с хляб познайте. Смъкнаха ми я с хляба в ръката.
dess76 как се минали нещата при вас?

# 236
  • Габрово
     Къде сте, момичета, в това лошо време? Привет от нас! Ние тия дни не можем да се включим много, че то разходки, пък и ходихме да поработим.
     Рали, дано все така да и харесва на яслата на малката госпожица. Очакваме добри добри новини и от Дес.
     Антония на работата се представи отлично. Не ми е създавала никакви проблеми - само сън и игра. На шефовете им се искаше да ходя без нея в съботите, че баща и да я гледа, ама няма кой да пропусне разходките през уикенда. Пък и за повече от час няма кой да ми я гледа. Тази седмица ще ходим пак на рали - около Шумен. Мястото е прекрасно. С нетърпение чакам да дойде събота и дано да се оправи времето.
     Чао за сега, ама като гледам пак ще се включвам днес  Laughing

# 237
Здравейте!
Рали,радвам се че на Наталка и е харесало на яслата.
Утре ще видим ние как ще сме,дано да реве малко,че сега сме и малко кисели-на Даниела и никнат два кучешки зъба.
Дано да се оправи времето,че и на мен ми се ходи някъдя,може и да прескочим до морето,но не се знае.

# 238
dess76 ако стигнете до морето му прати много поздрави от мен и му кажи че съм му сърдита, че не ми идва на гости Mr. Green късмет с яслата утре ще чакаме да пишеш какво е станало

# 239
Здравейте,момичета!  bouquet
Заведох Даниела на ясла,в началото нямаше проблем играеше си докато оправяхме формалностите,но след като я облякох и дойде педагожката така се разрева,даже после я чувах и на входа на яслата как се дере-толкова гадно ми стана Cry,дано да се е успокойла.

Общи условия

Активация на акаунт