Габрово

• 24 395
  • 287
  •   1
Отговори
# 240
  • Габрово
Ей, мами, това съм аз - само си смених ника. Вие къде се губите? Днес никак не ни върви. Реших да излизам - асансьора счупен  ooooh! . Викам си - нищо ще тътъркам количката 9 етажа. То пък заваля. Върнахме се. Напече  #Cussing out . Сега се чудя какво да правя  newsm78 . Май ще си чета из нета. Вие как сте?
   Дес, как е в яслата? Дано детето по-бързо да се адаптира в новата обстановка.

# 241
Здравейте и от нас, ех това време.....
Браво на малките сладурки които ходят на ясла...dess76 , не се притеснявай
и моя батко в началото ревеше цяла седмица когато тръгна (на градина), но
после свикна и ходеше с кеф...Незнам как ще е с нашата госпожица, но за сега има време, няма още да го мисля..
Поздрави от нас  smile3525

# 242
Здравейте!  bouquet
Как сте,нещо се загубихте?
Ние все още си ревем на яслата,още със ставането сутрин и започва  да хленчи,но от вчера е по цял ден в яслата и ме успокояват че си похапва добре-даже се чудят къде го слага това ядене и вчера е поспала един час и се заигравала с децата,но дано да спре да реве,че се притеснявам и ми става мъчно.
В събота ходихме до морето,да видим как е и да си подвърдим резервацията.
Рали,поздравих морето от теб Wink
Приятен ден   smile3525

# 243
А от мен поздрави ли го? Да знаеш само как искам да го видя и аз, а сигурна съм че и то мене. Къде ще ходите на море? Само да те успокоя, че щом малката е започнала да се храни в яслата,/даже и да поспива малко/ значи е започнала да свиква и полека лека да се приспособява към новия си начин на живот и режим.Споко, това с рева сутрин е нещо нормално за всички деца.
Лек ден на всички.

# 244
Здравейте момичета. Скоро ще идвам малко в Габрово(н а гости на свеки), и си търся компания за хайманосване. Предните пъти все бяха неуспешни, този път има ли желаещи? Mr. Green

# 245
Eстествено, че има. Я виж каква дружина сме. Хайде габровки, дайте да измислим нещо да заформим по габровски. newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 246
Didka,поздравих го и от теб Wink.
Имаме резервация за Елените -вили"Емона",не съм ходила там,дано ни хареса.
И аз съм на линия,тези дни съм се отадала на хайманосване Peace

# 247
  • Габрово
Може и аз да се включа. Ще решавам на момента, че и ние сме много в движение и като нищо да ви отърва

# 248
  • Габрово
И ние на линия. Повече киснем в градинката срещу Шела в жегите, но може и до центъра да стигнем. Само кажете кога. Ние можем по всяко време, защото и ядем и спим в количката.

# 249
Браво на вас, не вярвах че така бързо ще се организираме  Grinning Laughing Laughing
Само чакаме БейбИту да свирне и тръгваме по хаймана.
Да си мисли тоз който ще ходи на морето, после колко има само да разправя...............
Пък ние ще гледаме със зяпнала уста........... но само докъто ни дойде времето да го видим и ние. Joy
Как са децата със яслите, свикнаха ли вече? Моята дъщеря, ходи от 1 месец на градина и да чукна на дърво, не съм имала проблеми, първите 1-2 дни само малко прохленчваше, сега вече ме пъди да си ходя.
Лек и спорен ден на всички габровки. Peace

# 250
Браво на вас, не вярвах че така бързо ще се организираме  Grinning Laughing Laughing
Само чакаме БейбИту да свирне и тръгваме по хаймана.
Хиихихихи, да ви кажа аз на всички им действам така Mr. Green Радвам се, че има желаещи. Веднага щом реша кога ще идвам, ще пиша пак Laughing

# 251
Бравос на сладурката на dess76 ще видиш че скоро ще спре да реве и моят батко беше така после вземаше играчка и тръгваше за градина без рев и така свикна...
Незнам как ще е със сестра му , newsm03 но се надявам и тя да свикне бързо...
Поздрави от нас  newsm51

# 252
Здравейте мили майчета,
Организираме протест за увеличение на МАЙЧИНСТВОТО и ДЕТСКИТЕ НАДБАВКИ
Присъединете се към нас в опита ни да променим живота на децата
Повече информация за градовете,протеста и исканията тук:
http://www.visx-develop.info/first_july/protest.html
http://www.visx-develop.info/first_july/
Ако не можете да присъствате лично, а искате да ни подкрепите, може да качите ваша снимка/ако сте бременна/ или снимка на детето си на линка горе.

Ако искате да изкажете мнение :
Нова тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108840.0
Предпоследна тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106880.0

Анкета : http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=108859.0

Ако искате да поразходите децата си по жълтите павета в София
Надали ще имате друга такава възможност
Заповядайте на 01.07.2006г. в 10:00 на Фонтана на Президентството
Да се запознаем и да се поразходим заедно

# 253
Здравейте,момичета!
Аз се логнах чак сега,та затова да си кажа,че и аз съм родом от ГАброво-за мен това си е наи-хубавият град Heart EyesНо за съжаление не си идвам често тук,защото сега живея в Троян-аз съм бъдеща мама,и пращам поздрави на всички габровки такива  bouquet

# 254
Между другото исках да питам някого,има ли в Габрово епидурална упойка?Защото не мисля че в Троян предлагат Confusedа майка ми предлага да раждам в Габрово-пък и ме е страх от нормално раждане-без упойка или нещо друго.

Общи условия

Активация на акаунт