Габрово

• 24 382
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте момичета днес имем рожден ден и искам всички да почерпя beer Wine Glass  party023  cook cook, защото един път само ставам на 30 baloni
Чао за сега

# 256
  • Габрово
Честит Рожден Ден,Бубе!
Желая ти много здраве,късмет и страхотни моменти с двете ти дечица!
Весел празник!

# 257
Благодаря ти много ivap  Hug

# 258
  • Габрово
baloni baloni baloniБУБЕ,
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! baloni baloni baloni
Много здраве, щастие и късмет да те спохождат в твоя живот!  newsm51

Добре дошла, ajva  welcome
Тук винаги може да споделиш какво те тревожи и радва. Ние сме насреща. Не се притеснявай от раждането. Не боли чак толкова, а и много бързо се забравя. Тук има епидурална упойка, но трябва да имаш уговорка с лекар и да родиш при него, съответно срещу заплащане. Поне моята информация е такава. Мисля, че и в Троян ще е така.

# 259
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БУБЕ!
БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
МНОГО ИЗНЕНАДИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!
newsm51

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 14:57 от dess76

# 260
  • Габрово
   Мами, виждали ли сте по магазините чадърчета  и дъждобрани за колички? Имам триколка от ТСМ-а - дали стават за нея?

# 261
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,БУБЕ!
БЪДИ ВИНАГИ УСМИХНАТА,ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА!
МНОГО ИЗНЕНАДИ И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bouquet

Добре дошла, ajva  Hug 
аз тепърва ще говоря с моя доктор за упойките и незнам какво предлагат.
При Ангелов съм за сега в четвъртък сме на преглед

Ами болна съм, хванала съм някаква хрема и няма оправяне

Последна редакция: вт, 27 юни 2006, 16:08 от snejko

# 262
  • Габрово
О, много мами се засякохме тук?!

# 263
  • Габрово
Snejko, как си в тия жеги? Още малко, вижда му се края. Имаш ли уговорка с лекар за раждането или при който се случи?
Дес, свиквате ли с яслата?

# 264
Мами ако се уговорите за среща свиркайте, ако съм здравичка и нямам ангажимент ще дойда

# 265
  • Габрово
Честит рожден ден, Бубе!

Бъди здрава, весела, влюбена и обичана!

# 266
Здравейте на всички 
и аз съм от Габрово
живея на Баждар

# 267
Благодаря ви на всички момичета newsm51

# 268
Аз сега влизам. Честит рожден ден, след толкова много пожелания, от мен остана само да ти пожелая здраве и много, многооооо любов.
Как сте, жегите наистина са невероятни, особено смесени с дъжд, да незнаеш какво да си облечеш и кога да го чакаш да завали. Има цирк в Габрово, обещава да бъде интересен, мислим да ходим но малко ни е страх от лъвове, но ще видим как ще се престрашим. Да вземем да организираме нещо да запознаем поне децата  Joy, може да си намерим някой хубав ерген кат за нас.

# 269
МОмичета,моля ви препоръчайте педиатър в околността  Praynig Скоро трябва да избера такъв,а нямам идея кой За мен са просто имена ...Предварително ви благодаря!   bouquet  По принцип моята лекарка е на 2 поликлиника и при нея ходя, но тя се занимава с вътрешни болести и май не е педиатър .
Ние няма да ходим на цирк, но на вас ви пожелавам приятно изкарване.  bouquet      
и още една молба нека някои по свободен да се заеме да направи нова страница, че гледам тази ще свърши и да сложи албумче " Габровки"

Общи условия

Активация на акаунт