Габрово

• 24 382
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
Хей момичета, хайде на цирк newsm53
упънал е шатри точно пред дома, цирка е голям разкошен , вечер целия свети
моят син не е спал цяла нощ от мерак и сега замина на представление купи си билетче сам и с едно приятелче и баба му заминаха...
Сега като се върне ще е толкова въодушевен цяла вечер ще разправя... newsm44
Благодаря и на теб за пожеланията didka
snejko моята принцеса е при др.Донка Илиева, баткото ми беше при Църова (понеже тогава бяхме на центъра) но сега и него прихвърлих при др.Илиева
Доволна съм от нея поне за сега...
Това е от мен

# 271
Хайде утре ще разказваш как е минал цирка и дали е било интересно. Малката е при Църова, но не съм особено доволна от нея, добре че детето не се разболява много и не ми се налага да ходя често при нея.

# 272
  • Габрово
     Здравейте, момичета!
   Ние днес си ходихме на село и беше колям кеф. Сложих на Антония коритото с вода да се топли от слънцето. Три пъти се къпа, а после хубаво си спинка под сенките. Така се спасяваме от жегата.
   Добре дошла Райка! Хубаво е, че се увеличаваме.
   Бубче, ти къде живееш, че и ние виждаме цирка от нашата тераса? Ние сме на бул. Могильов, на S-а във високите блокове към Осмо ОУ.
   Нашата педиатърка е Марианка Димитрова. В Габрово няма добри педиатри, но някой трябва да следи ежемесечно детето и да му поставя ваксини. Ако се наложи за нещо друго съм решила да викам Малинова или Джапунова срещу заплащане, като съм се спряла май на Джапунова. Но да не се налага. Така, че Снежко, без значение е кого ще избереш. Това е мое мнение, а и мнението на доста майки, с които излизаме.
   Приятна и хладна вечер на всички!

# 273
Благодаря момичета
при Църова са на Вуйчо ми децата и са доволни от нея, по рано и аз се бях записала при нея но не бях доволна и се прехвърлих при друга - Марина Маринова ако сте чували за нея.
От ние сме доволни с мъжа ми и се разбираме идеално.Та май ще мина да я разпитам дано предложи някоя свястна.
Приятна и хладна вечер и от мен на всички при нас е супер жега !

# 274
Здравейте мамчета!
най-накрая ни оправиха компа и вче съм на линия. Наталка нещо никак не свикна с яслата, след първата седмица се разболя и 1 седмица си бяхме в къщи да се лекуваме а тази седмица я пуснах 1 път и то такъв рев беше. Прозорците ми гледат към двора на яслата и честно казано само като я видях как седи на едно място и плаче а другите деца си и граят щях да откача. Ако не беше една моя приятелка в къщи щях да изляза и да си я взема. Ох голяма мък7а ми е като я гледам как плаче, спрях я за сега и на 1.08 тръгва и вече няма мърдане - ще се връщам на работа.
Цирка наистина е страхотен самоче ние сме малки и най-вероятно ще се разплаче и уплаши отколкото да се зарадва такаче ще пропуснем, но пък минахме да видим щраусите и камилите - пуснати са в двора на 8-о основно.
Гали  и ние сме при Мариянка Димитрова (може да сме се засичали пред кабинета), на поликлиниката на колелото нали?
И аз съм за среща само да е по по хладните часове че не се издържа в тая жега!

# 275
Здравейте, габровски май4ета,аз съм двугодишен потребител на форума,но рядко влизам в от4етните теми.
Моят син поотрасна и имаме доста детски аксесоари,които са малко ползвани и ве4е не са ни нужни,така 4е,който желае ,може да ги разгледа и да ги закупи на достъпни цени.
Наясно съм,4е има отделен форум за покупкопродажби,но понеже съм в Габрово,прецених,4е ще е много по-лесно да контактувам със съгражданките си,имено 4рез от4етната тема.
...Предлагам бънджи гащи,активна гимнастика,домашни пантофи на КОКО от 18 до 21 номер(малко ползвани),сандалки от ест.кожа 18 номер-ползвани две седмици,защото ги купихме в края на лятото.(имам и есенни обув4ици 20 номер)
две помпи за кърма на 4ико(тип спринцовка ) едната е 4исто нова,другата еднократно ползвана.
Една помпа на Авент - в добро състояние,от която съм много  доволна.
Който проявява интерес ,да ми пише на ли4ни за по-подробна информация,мога да му пратя снимки или то4ни координати да разгледа аксесоарите на място.
..Поздрави и вси4ко най-хубаво  Hug

# 276
  • Габрово
Здравейте!
Добре дошла при нас, Райка! Включвай се честичко  Grinning
Снежко, тук около нас хвалят Елена Борисова, която  е в медицински център Апогей.
Рали, дано след почивката по-лесно да се приспособи Наталка.
И на мен не ми се пропуска този цирк, но още нямам идея кога да отидем.
Момичета, удобно ли ви е в петък сутринта да се видим на Глинажа? Да речем към 10 - 10,30.

# 277
Здравейте и от мен!
Нуша,аз съм на линия Peace

# 278
Здравейте,
Дъщеря ми е на 6 години и е на гости в Габрово. От няколко дни има проблем със зъбче и с венците. Моля, кажете някой добър стоматолог. Praynig
Благодаря предварително!

# 279
Здравейте,
Дъщеря ми е на 6 години и е на гости в Габрово. От няколко дни има проблем със зъбче и с венците. Моля, кажете някой добър стоматолог. Praynig
Благодаря предварително!
Здравей,аз съм зъботехник и като 4овек от бранша,мога да твърдя,4е един много добър стоматолого е др.Марков,който работи в бившата стоматология,близо до ОББ.Общува 4удесно с децата ..работното му време е всеки ден до обяд,вклю4ително и събота.Ако желаш телефон за връзка,кажи,защото виждам,4е си гост и няма как да ти го пратя на ли4ни...

# 280
  • Габрово
Хайде, момичета. Само с Деси ли ще пием кафе(не че ми пречи  Wink )? Ако ви е по-удобно след обед, кажете.

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 23:33 от Nusha

# 281
Здравейте момичета! Hug
аз бих минала за малко, но ще ви позная ли каквато съм запалянко а иначе съм още малко хремава и по добре да не идвам, да не разболея децата че на тях малко им трябва.
Nushе към колко ще излезеш от вас, аз трябва да мина да видя креватчетата на гарата в мебелния, можем да се чакаме някъде да се водим до центъра.

# 282
Nushе към колко ще излезеш от вас, аз трябва да мина да видя креватчетата на гарата в мебелния, можем да се чакаме някъде да се водим до центъра. [/color][/b]

дървено креватче ли си решила да взимаш, а тези сгаваемите гледала ли си ги аз имам такова и съм супер доволна ако не си твърдо решена да е дървено огледай и тях супер са. не искам да ти се меся само споделям Embarassed

# 283
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 284
Много благодаря на Villie за стоматолога - Марков. Днес свършихме чудесна работа, а малката даже не трепна! Явно наистина е добър с децата.

Общи условия

Активация на акаунт