Габрово

• 24 375
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
  • Габрово
Ей тук има приблизителни цени http://www.journey.bg/hotels/hotel.php?hotel=84#offer , но по-добре се обади и питай. Може за неактивния сезон цените да са други.
Дали ще има нещо на площада за дечицата?  newsm78

# 196
Здравейте момичета!
  bigdance2 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА

Да са ни живи и здрави и само радост да ни носят

Приеха ни в ясла но незнам дали да се хваля или да плача - приеха ни в тази където се записва кухнята -Мики мауса а не тази на която е виждам задния двор (на Варовник) в понеделник ми казаха да отида да говоря с директорката на варовник че да видим какво ще стане

# 197
4естит празник на вси4ки малки и големи де4ица и мами Simple Smile
Ние май няма много да празнуваме, пък и като гледам времето... ама пък 6те излезем на разходка пък каквото измислим от там нататък. Simple Smile

# 198
  • Габрово
     Благодаря ви момичета за бързите отговори. Ние май ще си останем вкъщи днес. Антония е много кисела от вчера. Температурата и е 37-37.2. Не знам да се притеснявам ли. Няма хрема. Не виждам изгледи за зъби. Не ще да ми яде картофеното пюре, но плодовото добре го намича. Ще поизчакам да видя как ще е тези дни и тогава ще се обадя на педито. Най-много да ми развали неделната разходка- мислим да ходим на рали Траянови врата. Дано всичко да е наред.
     Дидка, ти какво си завършила?
     Ralid, ще почваш ли работа и къде?

# 199
  newsm51Честит празник на сладурите и на техните майки и от нас... smile3525
Весело изкарване на дечицата и много усмивки  smile3521през днешния мрачен ден..
На добър час с  яслата на малката сладуранка на ralid

# 200
         Ralid, ще почваш ли работа и къде?
да ще се върна на старото си работно място в ПроКредит банк но след 1-1.5 месец нека видим как ще тръгне яслата пък тогава ще му мисля за работа

# 201
Честит празник на всички дечица, много здраве, усмивки и щасливо детсво.   bigdance2И много радост да носят на мама и тати.

Дали ще има нещо на площада за дечицата?  newsm78
Да Nusha, от 18 часа ще има купон за децата. А ако завали, ще се премести в зала Възраждане.

# 202
Здрасти kuju. Завършила съм ТОХ-а, а след това Техническия. Ся остава и да се познаем и направо ще падна. Joy Joy Joy

# 203
  • Габрово
Дидка, съмнявам се, че се познаваме. И аз съм завършила ТУ, специалност "Енергийна техника". Но това беше 1999г. Преди това съм учила в МГ-то. А къде си работила? Другите мами ако искат също могат да споделят с какво се занимават.

# 204
Здравейте!
Да са ни живи и здрави дечицата и много да ни радват!

Ralid,и ние ще тръгваме на ясла на 14 юни,но на колелото.
И аз съм завършила МГ-то -95г.,а след това ТУ-2000г.,специалност"Техника и технологий за опазване на околната среда"

# 205
А кои от вас са учили в 1-во основно, АГ-то или ТУ?  Simple Smile Оказа се, че Bella Stella ми е съученичка от основното,  може да има и други  Hug

# 206
  • Габрово
Аз доста се чудех дали да се връщам на работа, но се отказах. Няма кой да гледа малката, а и не ми плащат толкова, че да си взема бавачка. Работя в "Подемкран" АД. Там се занимавах с доста неща: основно метролог, с управление на качеството, с екология, с технически надзор на съоръжения с повишена опасност и др. Сега ще почивам Laughing

# 207
Та значи може и да пуснем накрая по една снимка и ще видим какво ще стане.Та значи аз съм работила в една фирма Колтек, после 4 години в ТУ съм учила Публична администрация, след което излязох по майчинство.

# 208
  • Габрово
Ама защо снимка? Дайте да се срещнем и да се опознаваме на живо.
Ходихме на площада. Браво  smile3501 , че все пак са направили нещо, ама можеше и по-добре да е. Дали заради лошото време, дали заради разочарование от миналата година, ама имаше малко хора довели дечицата си. Като чета из София колко забавления има за децата малко ме хваща яд и ми идва догодина да хвана пътя и `айде у Софийско.

# 209
  • Габрово
Като чета из София колко забавления има за децата малко ме хваща яд и ми идва догодина да хвана пътя и `айде у Софийско.

Абе и тук може би заради времето/мрачно и духаше ужасен вятър/ нямаше много хора.Ние ходихме пред Народния театър.Дечица пееха и танцуваха.Мишо позяпа,подруска се,омръзна му и тръгна на някъде и ние подире му.Иначе наистина на много места имаше организирани програми за децата.И в Южния парк,и в Кукления театър/безплатно представление/ и пред НДК,и пред Двореца на децата.Но Мишо е още малък и много,много не разбира от празника.

Общи условия

Активация на акаунт