Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 025
  • 642
  •   1
Отговори
# 525
Имам колички от Шел стават ли за томболата-2бр са ми неразопаковани ?

Стават,стават,Илиянка.  Hug

Така,утре,който иска да пие кафе преди работа 8.30ч в лоби-бара  Grinning.А който вече е успял да си го изпие  Mr. Green,в 9ч. направо в ресторантът.

# 526
Така,мамчета,сетих се - който е купил боичките,с които ще рисуваме по личицата на дечковците,моля,да не ги забрави утре!

# 527
Взела съм две ножички за отрязъците на поканите.
Утре и аз ще успея да дойда в 9ч.

# 528
Ох чувствам се като последният идиот, но нямам никакво време и не мога с нищо да помогна....днес съм на работа до късно вечерта, и утре следобед пак...сутринта обаче си я освободих и съм на първа линия...сигурно към 8 ще съм с вас в лобито.

Така ...понеже влязох само за 3 минути в интернет и след малко излизам и чак утре вечер май пак ще го пусна...ако има нещо, което мога да донеса/купя можете да ми пратите смс 0883334220.
Аз ще нося утре чорапогащниците и чорапките за томболата, както и душ гел и лосион за тяло от Илианка. За тези награди съм предвидила чантички, но за наградите за децата има ли някакви найлонки??

Аз ще съм без костюм, но явно ще имам бадж Crazy

Ок ако има нещо можете да ми пратите смсче Simple Smile

Още веднъж много се извинявам...неловко ми е и ще гледам по някакъв начин да се реванширам

# 529
Момичета ходих да купя боичките за изрисуване ,обаче не ми вдъхнаха доверие и не ги купих.Нямаха срок на годност и не се знае откога са там, не посмях да рискувам,че после някоя майка да не ме бие.Иначе купих подаръчета - един комплект Не се сърди човече, 2бр.карти Черен Петър, 2бр.дневничета с ключе,2бр.пъзели обаче не от тези в кутийките а като картина които стоят/незнам дали ме разбрахте/ и едно което незнам как да го обясня.Значи нещо като пистолет от който се изтрелва едно въртолетче чрез издърпване на едно въженце.Ами това е от мен.Утре сутринта ще дойда да пия кафе в 8.

# 530
Оооо,Силве,чакаш ли ни вече? Wink

# 531
дидка последно кутии да взимам ли или Мона има достатъчно?
Хасе кой ще вземе?

# 532
]ще взема боички ,вземет четки .
взех хасе .тичам при силвето ,ще вляза късно довечера ,ако има нещо

# 533
Здравейте всикчи Grinning. Аз продължавам да се появявавм перидоично, за което много съжелявам, но едвам намирам време напоследък  Sad...И тей като не можах да се организирам на време - утре ще има ли покани на място? newsm78...дано да има! Изобщо не можах да се организрам и да бъда по-полезна и пак се извинявам...исках да помагам повече ....бях си намерила и дете за бала (нямам си мое), но то взе че се разболя и си останах без дете, което да заведа...и въобще.....нищо не свърших като света! Cry
Виждам че ви тресе сценична треска и притеснения - аз съм сигурна че всичко  сте свършили прекрасно и каранавалът ще има успех! Peace  bouquet
До утре! 

# 534
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
нямах възможност да дойда, Силве, утре ще съм там и аз за кафето, ще нарежа етикетчетата, да ги перфорирам ли в единия край и да сложа лентички за завързване към нещата за щанда, при мен има няколко само, които съм описала и утре ще донеса

мона, нещо коментира за украса на щанда, но не те разбрах, мисля да приготвя една гирлянда с цветчета и листенца - пролетна и да я донеса

# 535
И аз съм на линия за предработното кафе  CrazyТо тъй както се очертава цялата дружина ще бъдем там рано рано  Simple Smile
Барбарета що не каза по-рано бе мила,щях да ти връча моето хлапе  Rolling Eyes ама вече ангажирах дядо му да го донесе.Аз имам в мене покани,които ми върнаха майки щото нямали да идват  Confused

# 536
И аз съм на линия за предработното кафе  CrazyТо тъй както се очертава цялата дружина ще бъдем там рано рано  Simple Smile
Барбарета що не каза по-рано бе мила,щях да ти връча моето хлапе  Rolling Eyes ама вече ангажирах дядо му да го донесе.Аз имам в мене покани,които ми върнаха майки щото нямали да идват  Confused
Sad  Ами ако искаш освободи дядото да си почива човека Grinning аз съм на линия. ще ти оставя на личния телефона си - ако решиш. Запази ми моля те покана (да не вземе да има наплив за тях) Grinning
Кабзи, аз и на теб преди ти казах ако решиш че мога да водя и твойте (оправям се с децата аз newsm04

# 537
нямах възможност да дойда, Силве, утре ще съм там и аз за кафето, ще нарежа етикетчетата, да ги перфорирам ли в единия край и да сложа лентички за завързване към нещата за щанда, при мен има няколко само, които съм описала и утре ще донеса

мона, нещо коментира за украса на щанда, но не те разбрах, мисля да приготвя една гирлянда с цветчета и листенца - пролетна и да я донеса

За кои етикетчета имаш предвид да завързваме? Взели сме лепила и тиксо да лепим, та може да не си играеш.

Вземай гирляндата - колкото повече, толкова повече / Wink както е казал МП/

# 538
Духче, вземи кутиите  Peace

# 539
  • вече в прегръдките на любимия, и само там

За кои етикетчета имаш предвид да завързваме? Взели сме лепила и тиксо да лепим, та може да не си играеш.

за тези, че са изработени от деца от училището и дома, е, добре, щом ще ги лепим

Общи условия

Активация на акаунт