Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 026
  • 642
  •   1
Отговори
# 510
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
екип 3 - за мен часа за утре е ОК

# 511
Джаста утре след 12.30-13.00 ч. съм на разположение Flutter за който ме желае Mr. Green

И за Рига и за балоните,само да заминат децата на гости и действаме.

# 512
Кесийки ще видя и аз да донеса.За часа за кафе в неделя ако се натутам и аз ще дойда по-рано, което е много вероятно, защото от вълнение сигурно няма и да мога да спя.За съжаление аз съм вързана и не мога да излизам, а утре ще правя прощъпулка на малката следобед и няма да мога да помогна за балоните.Маркери и аз мога да взема.И аз нямам бадж, ама нали се разбрахме да е само надпис и с топлийки да ги закачим.
Утре ще ходя обаче до Оригинала в Дружба да взема боичките за лице,че все нямах път натам,ако нещо се сещате че трябва пишете.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 22:13 от Ива_Николова

# 513
Баджове съм купила днес 20бр,споко.

# 514
Да се отчета и аз - Грамотите са готови, за спонсорите 8 бр. + малко повече от 200 за децата.

Предвидени ли са маркери за надписването им? Или да взема?

Вземи маркери.

# 515
а за фотошопската сесия какво се реши? Ще снимаме ли и да продаваме после снимките.Ако снимаме в самото начало,за 1час и о,20ст. можем да извадим снимките и в края на карнавала да се продават.

уших платното ,но някой дали има малко цветна блажна или др.подходяща боя за надписа:АЗ ДАРИХ да мога да го направя утре ,че да изсъхне.

Последна редакция: пт, 21 мар 2008, 22:41 от mona25

# 516
# 517
  • Русе
деб направи вече надписи за баджовете и аз ги разпечатах.общо 20бр.на място ще ги нарежем и пъхнем в баджовете.

мона,аз имам текстилни бои,пусни ми на лични мобилен,че да ти звънна утре като излизам преди обяд да ти ги дам

браво на Snegina  Heart Eyes
 bisko75 ,донеси ги за всеки случай твоите баджове.Ще дойдат три мои приятелки без деца(едната е Светла),за да ни помагат Wink,а и ваши близки ако се включат в тупурдията може да ги накичим....

Въйййй,не остана бе.... Crazy

# 518

Въйййй, ти да не си от Бургаския край?

# 519
момичета съжалявам че точно сега не мога да се включа достатъчно но останахме с един човек по-малко на работа и днес бях втора,а утре съм цял ден от 7 до 22 Sickно за неделя задължително ще дойда 8:30 Laughingако утре иска някой или има път минавайте покрай работа да ме видите Hug

# 520
  • Русе

Въйййй, ти да не си от Бургаския край?
  Коренячка от Хлорида Mr. Green Mr. Green

# 521

Коренячка от Хлорида Mr. Green Mr. Green

Ясно, значи в моменти на предсценична теска започваш да се вайкаш по бургаски Laughing Като гледам и сън не те лови...

Хайде, добро утро!
Последни задачки за днес?  Rolling Eyes

# 522
Имам колички от Шел стават ли за томболата-2бр са ми неразопаковани ?

# 523
кои модели имаш,че ми се дублира една?

# 524
кои модели имаш,че ми се дублира една?
F50 и 250GTO .

Общи условия

Активация на акаунт