Русенските ДБМами отново в акция- 3

• 24 032
  • 642
  •   1
Отговори
# 540
  • Русе
Момичета, до ей сега сме надували и връзвали балони с Джаста и Духчето. По-точно таткото на Джаста надува, а ние и мама й, заедно с техен приятел връзвахме  Crazy Страшна бригада бяхме!
Обаче има проблем... Много от балоните са с дупки, а други се пукат както си стоят. Не се знае до утре какво ще остане. А бяха 300 балона  Tired

Някой беше споменал, че може да ми даде детски стетоскоп (слушалки)  newsm78
Мерси на Духчето за мантата   Mr. Green А Джаста си скъса Д-то да ми измисли костюм. Толкоз идеи в таз дребната жена  Heart Eyes   bouquet 

# 541
# 542
  • Русе
Някой има ли 2-3 фибички обикновени, от онези черните?  Rolling Eyes

# 543
Момичета,марш бързо в леглата! Mr. Green Утре трябва да сте свежи като репички,наспете се!  bouquet

Само шнолички имам.

# 544
Някой беше споменал, че може да ми даде детски стетоскоп (слушалки)  newsm78

Ще го взема, и фиби - малко големички, но дано да свъшат работа...

# 545
  • Русе
Мерси, мерси!  Hug

Нямам търпениееееее   newsm44

# 546
Имам доста ще нося утре.

# 547
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
имам малки черни фибички, ще взема да ги видиш, Деб

....... а, и Илиана има, нищо вместо 2-3, 20-30

аз ще съм от некостюмираните мами Confused Embarassed

# 548
С Джаста преди малко решихме да съм зайче...така, че ми остават аксесоари за дяволче- имам червени рогца, дълга червена опашка и червена папийонка....от немаскираните си помислете коя иска да е дяволица devil , а даже и да не искате ще ги взема за всеки случай нещата Simple Smile

# 549
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
вземи ги, ако няма друг желаещ, аз приемам

нали в живота съм "ангелче" newsm03, поне на карнавала да съм дяволица smile3508

# 550
 #Crazyолееееееееееее, ама майките ли ще са в костюми...............???????????????
Аз нищо не съм разбрала!!!!!!!!!!! Confused Confused Confused
 Thinking и костюм нямам и дете нямам.... Grinning Grinning Grinning

# 551
Момичета, здравейте!
Дефи съм, прибрах се днес след почти двуседмично отсъствие и пак не мога да вляза с ника си.
Виждам, че сте свършили страшно много работа. Поздравления! И хиляди извинения, че не можах да подпомогна работата.
За съжаление и утре няма да мога да дойда на карнавала, защото ще съм цял ден на работа.
Сега обаче имам въпрос към вас - дъщеря ми Надя, която част от вас познават от Коледния базар, иска да дойде утре и да ви помогне с каквото може. Вярвам, че ще ви е от полза, защото чудесно се оправя с деца. Та искам да знам кога да я пратя. "Костюм" в истинския смисъл няма, но ще измислим нещо.
Нали ще има на място куверти, за да си купи?

Желая от сърце успех на карнавала и ще следя за новини.

# 552
Дефи пращай я към 10 направо...ние сме там след 8.30
На място ще има куверти- да.
И да я маскираш добре Hug

# 553
да вляза за последно и аз и да си пожелаем на добър час утре !

# 554
Извинете, че не писах по-рано за поканите. Те са за моя приятелка. Мона ми писа на лични и аз  дадох телефона й на приятелката ми да се разберат. Преди малко разбрах обаче, че тя не е взела поканите още (нещо й се случило), та да питам утре на място ще продавате ли и има ли значение кого да търси?

п.п. За съжаление, аз няма да мога да дойда, но ви поздравявам и ви желая успех!

Общи условия

Активация на акаунт